Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den maminky, ženy, slečny,
Prosím o radu jestli by mi někdo mohl poradit. Nebo máte doma manžela, přítele který je z oboru..
Bydlíme v rodinném domě, kde máme koupelnu dole v přízemí a v prvním patře. Dole vše OK.
Nahoře v koupeně mi u umyvadla teče normálně teplá voda, ale studená jen čůrkem. Už tak 6× jsem to řekla manželovi..už mě to nebaví, pořád se opakovat a připomínat.. Poradí mi prosím někdo čím to může být že bych to opravila sama?
Děkuji za každý názor.
@Mircienka Mám podobný problém. V přízemí vše OK, ale v patře mi teče voda slaběji, jakmile se pustí voda v přízemí, v patře „jen čůrá“. Manžel mi říkal, že je to čerpadlem. Nějak moc to nehrotím, ale když potřebuji nahoře pustit vodu, a dole se napouští vana, tak vyloženě zuřím
![]()
@Mircienka máte kohoutky dole pod umyvadlem, jak jsou přívody do baterie? U nás se to dá regulovat přímo tam…
Instalatera, pokud manžel neni z oboru, at to jeste nepokazi
taky bych to videla v cerpadle, ale to by špatne tekla podle me i ta tepla…fakt at na to mrkne instalatér ![]()
A jéje tak to budu muset asi pořád opakovat a žadonit o opravu:-(Děkuji
No to bych také zuřila. U nás když se manžel dole sprchu je a já nahoře koupu nebo si myji vlasy tak to mě rázem začne ledová a já ječím že mi berte vodu..tterka
Příspěvek upraven 07.05.16 v 15:29
@iizabela píše:
Instalatera, pokud manžel neni z oboru, at to jeste nepokazitaky bych to videla v cerpadle, ale to by špatne tekla podle me i ta tepla…fakt at na to mrkne instalatér
Tady je asi naprostá pravda, také je mi divné že ta teplá teče úplně normálně..na čerpadlo se mi to nezdálo, ale asi raději ten instalatér..manžel není z oboru..:-( A kdyby byl to už by to měl na talíři…děkuji
My měli zarostlou baterii. Zkoušeli jsme to vyčistit, ale až po úplném vyměnění to bylo dobré. A bylo to u dřezu, tak si to dovedeš představit…
@Aries6 píše:
My měli zarostlou baterii. Zkoušeli jsme to vyčistit, ale až po úplném vyměnění to bylo dobré. A bylo to u dřezu, tak si to dovedeš představit…
hadam, ze to by ji netekla ani tepla- u baterie zustavaji bordely v tom sitku - perlatoru.
@Pudloslava píše:
hadam, ze to by ji netekla ani tepla- u baterie zustavaji bordely v tom sitku - perlatoru.
Nene, nám netekla jen studená. Teď mi tady chlap říká že byla zarostlá spojka mezi hadicí a trubkou do zdi.
@Aries6 píše:
No tak tohle kdybych měla u dřezu tak to bych se zbláznila..takže okoukané ještě baterii aha díky moc za nápad:-)
@Mircienka píše:
No tak tohle kdybych měla u dřezu tak to bych se zbláznila..takže okoukané ještě baterii aha díky moc za nápad:-)
Jak píšu výše, byla to jakási ta spojka. Ale baterii jsme taky vyměnily. Byla tam už před 10 let a máme tady hodně tvrdou vodu.
@Aries6 píše:
Jak píšu výše, byla to jakási ta spojka. Ale baterii jsme taky vyměnily. Byla tam už před 10 let a máme tady hodně tvrdou vodu.
No tady už taky bude min. 15 let. Jo tak ani nevím že tam nějaká spojka je. Asi to opravdu bude chtít instalatéra..díky
@Regina Hero píše:
@Mircienka máte kohoutky dole pod umyvadlem, jak jsou přívody do baterie? U nás se to dá regulovat přímo tam…
Ty tam jsou a to manžel zkoušel je nějak otočit ale to nepomohlo.:-(
Tenhle obdobný problém nyní řešíme v práci, ale s teplou vodou.