Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den prosím nemáte radu jak dostat prach ze smetáku mám úplně slepený smeták už druhý máme v bytě hodně prachu když otevřeme okno tak to sem leze děkuji moc za radu ![]()
@Tunrida píše:
Pořídit si vysavač
Noo.. Nevím teda.. Já na baráku odrovnala 2 vysavače. Ale topilo se dřevem v krbu, takže toho prachu bylo strašně moc
@MilijonDolarBejby píše:
Noo.. Nevím teda.. Já na baráku odrovnala 2 vysavače. Ale topilo se dřevem v krbu, takže toho prachu bylo strašně moc
To je taky potřeba pořádnej vysavač ![]()
Smetak vyper ve sprse a prach vytirej. Smetakem to akorat rozviris…
@Tunrida píše:
To je taky potřeba pořádnej vysavač
A nebo na to kašlat ![]()
To dělám slepí se ty štětiny no hrůza manžel zametá každý den vedle domu nám jezdí hodně aut no hrůza teď dělají silnici fuj tolik prachu a nepomáhá to
@Petramalis Tak bych asi raději vysávala, časově stejné, efekt mnohem lepší. ![]()
@Petramalis to chce vysavač, vysát a pak vytřít. Tohle stačí udělat 1× týdně a třeba ob den jen vysát a bude bez prachu.
Koště a smeták je v prašným prostředí naprosto k ničemu. Akorát víří prach a ten se usazuje daleko víc na nábytku, záclonách, čalouněných věcech apod. A to bys mohla utírat prach a zametat do nekonečna.
Napadá mě, pokud máte větší prostory s méně nábytkem tak robotický vysavač je fajn pomocník.
@Petramalis píše:
Manžel je zvyklý na smeták![]()
tak ho přenauč na vysavač. tohle prostě jiné řešení nemá. Smeták je v prašném prostředí k ničemu, protože prach zvedne do vzduchu a neuklidí…
Kup si gumový smeták
u nás jedině ten, NEVÍŘÍ prach a chlupy, nic na něm nezůstává a stačí opláchnout. Smetá lépe než tak klasika. Nejlepší investice ![]()
Každý smeták jde přeci strčit do vody se saponátem, nechat usušit, co je za problém?