Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@sarik82 ja su asi fakt vadná,i po estrofemu me bolela hlava,ale ne az tak.ale musim to vydržet.pro mimco vse
@Mickey1984 kamaradku taky bolela po Estrofemu. Kazdymu telo reaguje jinak…
@sarik82 jeee tak to drzim palce,me prvni nevyšel,ted se připravují na druhy.mela jsi nízkou sliznici,ze jsi 3 mesice stříkala lenzetto?ja s ni mam problem
Ahoj, potřebovala bych odpověď…jsem po HSK v CA, byla jsem na ni 5.DC, byly mi rozrušeny srůsty v děloze a nasazeno Lenzetto 1×2 vstřiky. To užívat až do kontrolní hysteroskopie za 4 týdny. Můj dotaz je zda-li při Lenzettu budu normálně menstruovat nebo až po jeho vysazení?? Díky za info ![]()
@sarik82 píše:
@Mickey1984 pouzivam ho uz 3.mesice, bez problemu…
Dobrý deň, nemali by ste záujem o 2ks baleni o LENZETTO? mne nesadolna cene sa dohodneme.
@sarik82 píše:
@Mickey1984 pouzivam ho uz 3.mesice, bez problemu…
Dobrý deň, nemali by ste záujem o 2ks baleni o LENZETTO? mne nesadolna cene sa dohodneme.
Dobrý den, máte někdo zkušenost z vysazováním Lenzetta, jakým způsobem vysadit? Děkuji
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď