Lesbický sex - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1967
25.12.14 09:03

@BlueFairy tak nějak nevím co ti napsat :mrgreen: no stejně jako u hetero párů bylo k tomu třeba chlapa :mrgreen: detaily jsou myslím nepodstatné, mohu napsat, že jsme použily stejné metody jako hetero páry :mrgreen:

krásný sváteční den :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
25.12.14 09:19

@rusovlaska.e jo ahaaa, já že máš chlapa a tajíš to :mrgreen: to pak jo, fandím vám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
25.12.14 09:27
@BlueFairy píše:
@rusovlaska.e jo ahaaa, já že máš chlapa a tajíš to :mrgreen: to pak jo, fandím vám :palec:

no sice nechápu :nevim: :nevim:…ale budu s tím v klidu žít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
25.12.14 09:36

@rusovlaska.e ne tak je spousta holek, co jsou na holky, ale žijí ve vztahu s mužem. A myslím jako že vám fandím, že jsem ráda, že svět už je v tomhle s ohledem na děti mnohem tolerantnější :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
25.12.14 12:53
@BlueFairy píše:
@rusovlaska.e ne tak je spousta holek, co jsou na holky, ale žijí ve vztahu s mužem. A myslím jako že vám fandím, že jsem ráda, že svět už je v tomhle s ohledem na děti mnohem tolerantnější :hug:

Takže jsi chtěla vědět jestli mám doma chlapa? I když mám v podpisu ze mám děti s partnerkou?

Hm tak takové lesby neznam jestli to nebude tím že to nejsou lesby ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
25.12.14 19:08

@rusovlaska.e nemám zapnuté podpisy :kytka: nemyslela jsem to zle a doufám, ze jsem tě nějak nenaštvala :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
25.12.14 19:09

@rusovlaska.e joooo, už to vidím :D kdybych je měla zapnuté, tak se samozřejmě tak stupidně neptám :mrgreen: tak promiň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
606
16.1.15 17:07

Nekolikrat. Chemie je chemie :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.1.25 03:30

Já bych to ráda zkusila naplno…párkrát jsem experimentovala společně se sestrou ale pak sme si obě našli kluky ale stejně jsem víc na ženské tělo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí