Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Dneska dopoledne jsem byla v Lidlu, kde ode dneška začínají akce. Většina zákazníků byli důchodci, kteří se tam doslova prali o zbytky jogurtů, sirupů a podobně. Opravdu jsem nevěřila vlastním očím, čeho jsou ty lidi schopní. Prohlížela jsem si tam jeden svetr (trvalo, než jsem se k němu dostala) a jakmile jsem ho začala pokládat zpátky, tak mi jedna paní doslova vyškubla z ruky
. Lidi tam byli až hysteričtí a mám pocit, že by byli schopní si krást věci z nákupních vozíků. Je to k smíchu nebo k pláči?
![]()
Tak ale v Lidlu začínají akce každou chvíli ne.. Asi narazilas na nějakou „vlnu“.
Byla jsem svedkem, jak se v Kauflandu perou o kurata. K smichu-placi? Tezko rict.
@Veverkaaa
Jo, to znám, mně se stalo minulý týden, že jedna důchodkyně tak utíkala s vozíkem, že mi pěkně vrazila do dost těhotenského břicha. Na zabatí jsou někteří - neohleduplní až hanba.
Tak my když jedeme nakupovat v pondělí dopoledne, tak je plnej obchod důchodců a to jsme malé městečko.
Vždycky se musím smát…
Proto to Lidlu nechodím, a nebo tam jdu pozdě večer, to už tam důchodci nejsou, ti čekají od 6ti od rána na otvíračku
. Nemám na to nerva. Ale teď jsem si vzpomněla, že jsem si jednou taky připadala jako důchodce v Lidlu
Byla jsem v Itálii a chtěla jsem si koupit v sámošce snídani. Do obchodu jsem šla v 8 ráno a bylo pondělí. Bohužel, v Itálii nikam nespěchají, takže měli otvíračku až v 9. Hodinu jsem stála před krámem, protože se mi nevyplatilo se vracet zpátky. No, bylo mi trapně
![]()
Se sestrou vzdy rikame: a to si stezujou jak maji malo penez a nakupuji jak pred valkou
Nebo ze, nemuzou chodit vse je boli, ale jakmile je nejaka akce nebo muzou ve fronte predbehnout, tak jsou zdravy jak rybicky ![]()
Taky jsem byla svědkem, že jakmile se otevřou dveře-většinou staříci, ale i mladší ročníky se derou hlava nehlava, jako by bylo konec světa a ty fofry co proleti obchod no klobouk dolu ![]()
Já když jsem pracovala v kauflandu a akce byly od soboty, tak jsme se vždy skrčili u pokladem a dívali se na ten závod. Hole do vozíku a běželi a běželi, co jim síly stačily a v MHD byli všichni chromí a nemocní. Proto ze zásady staré lidi s plnýma kabelama nepouštím sednout. Jo a nejlepší bylo, když se dvě babky bavily kolem 9.hod. ráno v kauflandu a jedna druhé říká už jsem byla v lídlu a v tescu, ale všechno neměli. Chtěla bych mít v jejich věku tolik energie.
V pohode, ja takto vidam chovat se matky pri akci na detske zbozi. Nektere vypadaji, ze nakupuji nejmene pro skolku. Takze nejsou to jen duchodci…
@alexxa píše:
Se sestrou vzdy rikame: a to si stezujou jak maji malo penez a nakupuji jak pred valkouNebo ze, nemuzou chodit vse je boli, ale jakmile je nejaka akce nebo muzou ve fronte predbehnout, tak jsou zdravy jak rybicky)
To vidím skoro každý den ![]()
@Anael to se mi taky stalo a chlap na mě ještě hleděl, jako bych byla nějaký tank, který se mu schválně staví do cesty… ![]()
Kvůli podobným scénám jsem přestala chodit ve čtvrtek ráno do Kauflandu. A to tam můžou mít v akci třeba hodinky s vodotryskem! ![]()
Já jsem svědkem tak vyšinutých důchodců nebyla, ale když jdu z gyndy (poradna je od pul
tak pak mám hlad, tak si jdu do krámu a parkoviště narvaný a vevnitř samí důchodci. Já proti důchodcům nic nemám, ale někteří mě pijou krev jak se chovají, jsou bezohlední, si myslí, že když jsou starý tak se z nich máme po…