Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@alexxa Ještě,že v rodině takové důchodce zatím nemám a nemusím se tak za ně stydět když jdu s nima. Ale musím říct, že jsem narazila i na slušné důchodkyně, které mě třeba pustily před sebe, když jsem měla málo věcí. U nás to je takové poklidnější, ikdyž mě rozčilujou s tím, že jsou roztažený do celé uličky a člověk neprojde. ale co mi řikala mamka o jejich penny marketu, že se tam perou nebo do mamky už několikrát vrazili vozíkem.
Ka tohle zazila jednou v Kauflandu, duchodci se hadali, stouchali do sebe vozikama, videla jsem i pani, co jine neco z voziku vzala,… od te doby tam nikdy nechodim ve ctvrtek rano a kdyz chci neco z akce, poprosime tchanovce -duchodce
.
V lidlu jsrm parkrat byla v den akce rano, chtela jsem obleceni a to byva brzy pryc, lidi dost, ale zadna rvacka, slo to v pohode.
@Cuddy To uz se resilo i na fb starnkach LIdlu, ze nemaji omezeny pocet ks na akcni zbozi a ze pak se to pradava mnohem raz na aukru.Lidl na to odepsal jen to, ze proste na akcni zbozi limit neni stanoveny.Jako jim to muze byt jedno prodalo se to pradalo, a co s tim udelaji lidi dal jim muze byt ukradeny.
Kdyz je nejaka akce na obleceni tak se treba domluvime se segrou ktera ma zrovna cestu jestli by to te druhe koupila ale vime konkretni velikost, takze mrkneme zda maji nemaji a jdeme dal rozhodne nekupujeme kazdou velikost aby jsme pak vraceli.
Co Lidl, tam chodí lidi dobrovolně. Ale takový doktor!
U nás se dělala fronta ještě před otevřením polikliniky ráno. Když se otevřelo, začly všechny hole klapat k výtahům. Já šla pěšky po schodech, takže jsem stejně byla první. Ten jejich pohled byl milionovej. Když přišli do čekárny (stále držejíc formaci jako venku) a tam já. A první! Jsem měla pocit, že by mě těma hůlkama nejradši majzli ![]()
@zuzouš píše:
Co Lidl, tam chodí lidi dobrovolně. Ale takový doktor!U nás se dělala fronta ještě před otevřením polikliniky ráno. Když se otevřelo, začly všechny hole klapat k výtahům. Já šla pěšky po schodech, takže jsem stejně byla první. Ten jejich pohled byl milionovej. Když přišli do čekárny (stále držejíc formaci jako venku) a tam já. A první! Jsem měla pocit, že by mě těma hůlkama nejradši majzli
@Anulka píše:
Já když jsem pracovala v kauflandu a akce byly od soboty, tak jsme se vždy skrčili u pokladem a dívali se na ten závod. Hole do vozíku a běželi a běželi, co jim síly stačily a v MHD byli všichni chromí a nemocní. Proto ze zásady staré lidi s plnýma kabelama nepouštím sednout. Jo a nejlepší bylo, když se dvě babky bavily kolem 9.hod. ráno v kauflandu a jedna druhé říká už jsem byla v lídlu a v tescu, ale všechno neměli. Chtěla bych mít v jejich věku tolik energie.
To máš tedy pěkně zvrácené zásady, když nepouštíš důchodce s taškami sednout…neměla bys mít ty zásady trošku obrácené - tedy důchodce se pouští sednout + k tomu připočti těhotné ženy, nebo někoho komu není viditelně dobře. ![]()
@offi já mám takového tchána.. vždycky když jedeme nějak náhodou spolu MHD, tak dělám, že ho neznám. Cpe se dopředu (protože v buse je přece jenom jedno sedadlo), a ten bus doslova běží, v Kaufu lítá jak blázen kolem regálů, v letáčku si kroužkuje různé výrobky, které si chce koupit… ale DOOPRAVDY nevidí vlastně ani na dálku ani nemůže nic číst, všechno ho bolí, vždycky přede mnou kulhá a naříká…
ale tak chlapem se tomu smějeme, jednou nás to taky čeká ![]()
Dneska jsem se v lidlu ocitla a lidi tam jako kobylky pucovali nejaky levny dzusy a stavy
jinak se chovali slusne, i kdyz jich tam bylo mraky ![]()
Mě přijde, že i když mají málo peněz, nakupjí typicky česky, tedy všecko, co je levný, nevadí, že to nepotřebuju.. a přijde mi, že to mají něco jako sport, prostě hobby..
@offi tak jasne ze takovy nejsou vsichni, moje mama snad takova ani nebude pac nema rada davy a strkanice ![]()
Zazila jsem v Penny kdyz tenkrat meli akci na golfky Chicco.Ja si pro ne taky sla. Tehdy jsme nemeli auto tak pekne busem ktery tam byl driv nez pred otevirackou.Pred obchodem fronta duchodcu, rikala jsem si pohoda, ti urcite nejdou pro kocarek.To jo…Sotva otevreli rozbehly se jak kdyby do nich strilely. Jeden pan dobehl prvni obejmul ty kocarky v krabicich co stali v kosi a rval na zenu mam, mam je a zenska ze zadu rvala drz je, nepoustej je a dokad se ta pani neprodrala s kosem, tak k nim nikoho nepustil. Kocarek jsem koupila jen diky tomu, ze me napadlo se zeptat, jetli nemaji jeste na sklade.
@Krrysa píše:
Mě přijde, že i když mají málo peněz, nakupjí typicky česky, tedy všecko, co je levný, nevadí, že to nepotřebuju.. a přijde mi, že to mají něco jako sport, prostě hobby..
A na zaklade ceho ti to prijde?
Tak nechoďte do Lidlu v pondělí dopoledne nebo nedejbože ráno, a máte to. Já chodím většinou v úterý a pohoda, a seženu skoro vždy vše co jsem se chtěla. Úplně vždycky ne, ale nejsou to životně nutné věci, tak co. Mají mají nemají nemají ![]()