Důchodci v Lidlu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12748
17.3.14 15:49
@Syringa píše:
Smutné téma :?.Jaké asi budeme my, až nebudeme mít ani ten důchod který dnes mají oni, budeme postávat ve frontách na procházející potraviny, budeme rádi za šunt z výprodeje… Pak si to povíme, možná ve frontě před Lidlem ;).
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1750
17.3.14 15:52

K smíchu, vždycky jen k smíchu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
17.3.14 15:52

Klasika. Nejhorší je to u dětského zboží, to stojí před prodejnou hodinu před otvíračkou a není divu - čtvrt hodiny po otevření už to výhodné zboží není. Otevřou a frrrr s košíkama fofrem k regálům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
17.3.14 15:53
@Syringa píše:
Smutné téma :?.Jaké asi budeme my, až nebudeme mít ani ten důchod který dnes mají oni, budeme postávat ve frontách na procházející potraviny, budeme rádi za šunt z výprodeje… Pak si to povíme, možná ve frontě před Lidlem ;).

to je druhá stránka věci a všichni si to (snad) uvědomujeme a netýká se to bohužel jen důchodců.. ale přece na sebe ti lidé v obchodech můžou být ohleduplní né? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
17.3.14 15:58

@sounau

Tchýně má takovou sousedku. Pere se o věci ve slevách, protože většinu peněz z důchodu vyhodí za ptákoviny zakoupené na předváděčkách.
Co na tom, že kdyby si třeba puding uvařila doma, vyjde ji na polovinu. Vždyť je to přece v akci!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
17.3.14 15:59

@BohunkaP Moje babička teda válku nepamatuje, ale je taky z doby kdy bylo věcí nedostatek, dětí hodně, takže byli rádi za málo. babička sice jezdí na nákup brzo ráno, nakupuje vše ve velkém množství, ale nakupuje jen to co opravdu potřebuje. zato můj děda, ten je o něco mladší, tak ten kupuje každou kravinu, má prd jaké peníze, no spíš žádné vše háže do automatu a tak musí tahat šrajtofli moje druhá babička jeho žena. no ikdyž se často hádají, protože se jí to nechce kupovat, tak to děda prostě musí mít a pak to leží doma a nemají se kam hnout. Takže není to dobou, je to prostě lidma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
17.3.14 16:01
@Ivana1000 píše:
@sounauTchýně má takovou sousedku. Pere se o věci ve slevách, protože většinu peněz z důchodu vyhodí za ptákoviny zakoupené na předváděčkách.
Co na tom, že kdyby si třeba puding uvařila doma, vyjde ji na polovinu. Vždyť je to přece v akci!

a puding uvaří z půllitru mlíka a dřív než ho všechen sní, tak se zkazí. Tak i třeba proto koupí hotový, která ma trvanlivost pár měsíců.

• Citovat
  • Upravit
140240
17.3.14 16:06
@BohunkaP píše:
Mnozí z generace dnešních dědečků a babiček pamatují válku. Pamatují dobu nedostatku, pamatují, jakým způsobem se muselo šetřit. Jsou naučeni ke střádání, hromadění nepotřebností… co kdyby se jim nebo někomu blízkému jednou hodily… to se nedá odnaučit. V dětství a mládí to do nich vtloukli a ani to, že dnes je jiná doba, už je tyto návyky nemůže odnaučit. Navíc stáří lidské vlastnosti a zažité návyky násobí - jak ty dobré, tak ty špatné. Co je na tom tak nepochopitelné…?

Opravdu tu necitlivost a netolerantnost některých z Vás nechápu. [souhlasím :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
17.3.14 16:08

@lucenka
No, vzhledem k tomu, že jsou ti důchodci doma dva, tak si myslím, že by ten puding z půl litru mohli zvládnout sníst docela v pohodě…
A to, že puding vydrží měsíc, asi taky není úplně normální. Ale to je zase na jinou diskusi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
17.3.14 16:08
  • Citovat
  • Upravit
314
17.3.14 16:13
@Sandra752
@Sandra752 píše:
https://www.youtube.com/watch?…

Čekala jsem, kdy to tu někdo dá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
17.3.14 16:16
@Ivana1000 píše:
@lucenka
No, vzhledem k tomu, že jsou ti důchodci doma dva, tak si myslím, že by ten puding z půl litru mohli zvládnout sníst docela v pohodě…
A to, že puding vydrží měsíc, asi taky není úplně normální. Ale to je zase na jinou diskusi.

brala jsem to z pohledu mojí babičky - důchodkyně, která j edoma sama. A třeba ten trvanlivý puding je pro mě určitá vzpomínka na dětství. A i když vím, že to je chemický hnus, tak si ho čas od času koupím. A tak třeba i oni k němu mají nějaký vztah.

• Citovat
  • Upravit
43035
17.3.14 16:24
@Veverkaaa píše:
Dneska dopoledne jsem byla v Lidlu, kde ode dneška začínají akce. Většina zákazníků byli důchodci, kteří se tam doslova prali o zbytky jogurtů, sirupů a podobně. Opravdu jsem nevěřila vlastním očím, čeho jsou ty lidi schopní. Prohlížela jsem si tam jeden svetr (trvalo, než jsem se k němu dostala) a jakmile jsem ho začala pokládat zpátky, tak mi jedna paní doslova vyškubla z ruky 8o. Lidi tam byli až hysteričtí a mám pocit, že by byli schopní si krást věci z nákupních vozíků. Je to k smíchu nebo k pláči? :think: :zed:

a nejses jenom nastvana, ze na tebe nezbyly akcni jogurty? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
17.3.14 16:43
@Petraa80 píše:
Pře pár dny jsem synovi říkala, že až budu stará nechám se dobrovolně zastřelit, abych takhle nevyváděla :mrgreen:.Zrovna jsem nakupovala v Lídlu :nevim:.

V kolika letech se to bude konat? Dej sem pak avízo, ať se lidi můžou přijít podívat.

• Citovat
  • Upravit
11750
17.3.14 16:46

Zasadne se vyhybam davum lidi obecne, takze do lidlu bych v pondeli nebo ctvrtek dopoledne nesla i kdyby se mi to zbozi v akci libilo sebevic. Mozna i proto podobne zkusenosti s duchodci ani maminkami nemam a jsem za to rada :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí