Důchodci v Lidlu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22051
17.3.14 20:22

@Burj Chalifa, taky mi to tak připadá… :nevim:

@veria, hele… tak… i to je možné… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
17.3.14 20:26

@Burj Chalifa @BohunkaP Holky, me osobne do kosiku nikdo nesahal, ale videla jsem to v Kauflandu v J. Hradci. I to jak se rvali o kurata. Prihoda s kocarkem v Penny se mi stala v Dacicich, ostatni zazitky kdy mi pani rvala kosik z ruky jeste s taskama uvnitr-Lidl Dacice. Narazeni do kosiku Lidl J.Hradec.Ale to neni takove to narazeni ktere se stane i vam ze prehlednete a reknete prominte nevidela jsem vas, ale vylozene odstrkovani kdy vas vytlacujou, aby se dostaly k akcnimu zbozi.
JInak takove to, ze nekdo nepousti duchodce sednout v buse to neuznavam.Ja jsem stala 12h na nohach v praci bez moznosti si sednout, ale stariky a starenky poustim. Stejne jako minuli tyden jsem ve meste chtela pomoct jednomu staremu panovi prejit silnici. Nakonec nechtel.ASi potreboval sebrat vic sil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
17.3.14 20:27
@Burj Chalifa píše:
Taky jednou budeme starý. A možná úplně stejný. Rozeštvávání generací se mi příčí.

Souhlasím. „Krásný“ vzor pro jejich děti :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
17.3.14 20:29

Jo a s temi detmi v kosiku ne na sedatku souhlasim taky to nemam rada a nedelame to.Ta predstava, ze si do nej pak polozim treba chleba je hrozna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
17.3.14 20:33
@alexxa píše:
Jo a s temi detmi v kosiku ne na sedatku souhlasim taky to nemam rada a nedelame to.Ta predstava, ze si do nej pak polozim treba chleba je hrozna.

Já jsem matka, můžu vše a každý si před mým dítětem musí sednout na p.del. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
17.3.14 20:38
@Burj Chalifa píše:
Já jsem matka, můžu vše a každý si před mým dítětem musí sednout na p.del. :poblion:

Presne to nemam rada. Upozornila jsem na toi kamosku kdyz jsme byly spolecne nekupovat a ona si dala dceu normalne do kose a ona mi rekla: „No a co?: Tak si tam ten chleba nedavej.“ A jeji pritel jeste tak chytre dodal: „Od toho jsou sacky.“ :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
17.3.14 20:39

@BohunkaP @Burj Chalifa, no nevím, jak ostatní, ale mně osobně se to stalo doopravdy. Bylo odpoledne, viz. můj minulý příspěvek. Malinkaté městečko na konci světa :lol:.
Nicméně mě ale ani tento zážitek nijak extra neovlivnil natolik, abych kydala hnůj na všechny důchodce. Považuji seniory za sobě rovné lidi, jinak bych práci ošetřovatelky na LDNce ani dělat nemohla.
Jak říkám - burany a hlupáky jsme obklopeni napříč generacemi, rasami, národy,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
17.3.14 20:47

@alexxa
A ty si fakt nedáváš chleba do pytlíku? Když vidím, jak ty košíky stojí venku, vedle nich močí houmles a serou na ně ptáci :roll:, a drátech košíku jsou neidentifikovatelné předměty a skvrny, tak dítě v košíku je to nejmíň, co by mi vadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
17.3.14 20:55

Tak za mě, dnešní nákup v Lidlu. Ráno jsem dovezla syna do školky a cestou zpátky se stavuju v Lidlu pro teplý pečivo. Polejvalo mě už když jsem vjížděla na parkoviště. Zácpa v Lidu už od hlavního vchodu, já si teda nebrala ani košík, šup k pečivu a ke kase, tam jsem si teda postála, otočila jsem se dozadu jak já říkám k hrabáku, nevím, co tam měli za akce, fakt nesleduju, ale bylo to, jako když tam dávají něco zdarma. Jen si pokládám otázku: Proč si ty důchodci stěžují, že mají málo peněz??? V pondělí v Lidlu to fakt tak nevypadá, nehledě na to, že mají plno blbostí v koši, který by ani jinak nekoupili. Za mě, já Lidlmám ráda, jinak na velkej nákup tam jezdím nakupavat každou sobotu po obědě, Lidl prázdnej, koupim co chci akce neakce, a jsem spokojená. Jetě že mám 178cm a nikdo mě neušlape, to by mě za to ty teplý housky fakt nestály.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791

Tak za mě? Jela jsem těhotná 8m. Z prahy do strakonic. Narvanej autobus a řeknu vám skorem půl cesty jsem stála. Ikdyž místo vedle přeparfomované zmalované oběšené zlatem ženské tak 70let bylo volné. Řidič se na tu ženskou koukal, a pak se nas.al a říká jí. Nemůžete mladou paní pustit sednout? Ženská říká ne já jsem si zaplatila dvě sedačky pro mě a pejska! Řidič zastavil, a říká že srandu si dělat rozhodně nebude, a toho čokla ať okamžitě dá ze sedačky dolů a mě pustí sednout. Nakonec čokla dolů dala, ale pustila mě sednout mamina s miminem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
@Dajdula píše:
@alexxa
A ty si fakt nedáváš chleba do pytlíku? Když vidím, jak ty košíky stojí venku, vedle nich močí houmles a serou na ně ptáci :roll:, a drátech košíku jsou neidentifikovatelné předměty a skvrny, tak dítě v košíku je to nejmíň, co by mi vadilo.

Asi tak. Tekoucí šťáva z masa, trhlý jogurt, věci, co stávají někdy na zemi- pr. prášek, granule, atd. Boty by mi taky vadily nejmíň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
17.3.14 20:56

@Dajdula ja ano, ale te kamosce jsem to rekla jako priklad myslela jsem, ze rekne mas pravdu nedela se to a dite vynda, ale ne jeste se oba nafoukli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
17.3.14 20:57
@patricie2014 píše:
Tak za mě? Jela jsem těhotná 8m. Z prahy do strakonic. Narvanej autobus a řeknu vám skorem půl cesty jsem stála. Ikdyž místo vedle přeparfomované zmalované oběšené zlatem ženské tak 70let bylo volné. Řidič se na tu ženskou koukal, a pak se nas.al a říká jí. Nemůžete mladou paní pustit sednout? Ženská říká ne já jsem si zaplatila dvě sedačky pro mě a pejska! Řidič zastavil, a říká že srandu si dělat rozhodně nebude, a toho čokla ať okamžitě dá ze sedačky dolů a mě pustí sednout. Nakonec čokla dolů dala, ale pustila mě sednout mamina s miminem.

Od toho jsou místenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
17.3.14 20:58
@jopo píše:
Tak za mě, dnešní nákup v Lidlu. Ráno jsem dovezla syna do školky a cestou zpátky se stavuju v Lidlu pro teplý pečivo. Polejvalo mě už když jsem vjížděla na parkoviště. Zácpa v Lidu už od hlavního vchodu, já si teda nebrala ani košík, šup k pečivu a ke kase, tam jsem si teda postála, otočila jsem se dozadu jak já říkám k hrabáku, nevím, co tam měli za akce, fakt nesleduju, ale bylo to, jako když tam dávají něco zdarma. Jen si pokládám otázku: Proč si ty důchodci stěžují, že mají málo peněz??? V pondělí v Lidlu to fakt tak nevypadá, nehledě na to, že mají plno blbostí v koši, který by ani jinak nekoupili. Za mě, já Lidlmám ráda, jinak na velkej nákup tam jezdím nakupavat každou sobotu po obědě, Lidl prázdnej, koupim co chci akce neakce, a jsem spokojená. Jetě že mám 178cm a nikdo mě neušlape, to by mě za to ty teplý housky fakt nestály.

Dát si čerstvou teplou housku je znakem finančního dostatku? To mi připomíná jeden starý vtip od Renčína, jak se soused v samoobsluze dívá Dlabáčkovi do košíku a říká:…hm, rohlík, mlíko…Dlabáčku, Dlabáčku, Vy pořád něco slavíte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
17.3.14 20:59

@Burj Chalifa Já nějak nechápu, co máš proti čerstvýmu pečivu v mém případě se sýrem a nějakou zeleninou k snídani? Kuličky s mlíkem fakt nejsou můj styl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí