Důchodci v Lidlu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43034
17.3.14 16:24
@Veverkaaa píše:
Dneska dopoledne jsem byla v Lidlu, kde ode dneška začínají akce. Většina zákazníků byli důchodci, kteří se tam doslova prali o zbytky jogurtů, sirupů a podobně. Opravdu jsem nevěřila vlastním očím, čeho jsou ty lidi schopní. Prohlížela jsem si tam jeden svetr (trvalo, než jsem se k němu dostala) a jakmile jsem ho začala pokládat zpátky, tak mi jedna paní doslova vyškubla z ruky 8o. Lidi tam byli až hysteričtí a mám pocit, že by byli schopní si krást věci z nákupních vozíků. Je to k smíchu nebo k pláči? :think: :zed:

a nejses jenom nastvana, ze na tebe nezbyly akcni jogurty? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
17.3.14 16:43
@Petraa80 píše:
Pře pár dny jsem synovi říkala, že až budu stará nechám se dobrovolně zastřelit, abych takhle nevyváděla :mrgreen:.Zrovna jsem nakupovala v Lídlu :nevim:.

V kolika letech se to bude konat? Dej sem pak avízo, ať se lidi můžou přijít podívat.

• Citovat
  • Upravit
11750
17.3.14 16:46

Zasadne se vyhybam davum lidi obecne, takze do lidlu bych v pondeli nebo ctvrtek dopoledne nesla i kdyby se mi to zbozi v akci libilo sebevic. Mozna i proto podobne zkusenosti s duchodci ani maminkami nemam a jsem za to rada :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
17.3.14 16:47
@Krrysa píše:
@BohunkaP já nevím, co jsem napsalal špatně, nic trefujícího se, jsdou tady fakt ostrý komenty, já jsem k otmu napsalalm, že je prostě vidět, že berou i to, co nepotřebujou a že toho berou hodně, a že to je pro ně zábava( viz objíždění ochutnávek). ani slovo o tom, že tím pohrdám!!!

To je ale blbá zábava. A ještě za to utratí důchod. To je tak hloupé, že se tomu ani nedá věřit.

• Citovat
  • Upravit
259
17.3.14 16:50

@Pudloslava to určitě nejsem :). Do Lidlu chodím ráda, dobře se mi tam nakupuje a moc tam neutratím - no i když to taky není pravidlem :). Jsem z menšího města a takové davové šílenství jsem tady v Lidlu ještě nezažila, tak jsem z toho právě v šoku, ty akce mi nepřišly nějak závratně velký, aby tam museli lidi tak šílet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
17.3.14 16:58

@Kobliha51 třeba babička švagra objíždí ty ochutnávky ve velký, nosí si svoje napichovátko :mrgreen: a mě o ubohý nepřijde a drahý? mhd má zadra…
jinak generace důchodců mi přijde, že na to, co je a není chemický nehledí, tuhle jsem babičce říkala, že je to pečivo ze zmraženýho polotovaru a odpověděla, že koho to zajímá… prostě to, že je pudink chemickej je moc nebere, tím je posedlá až anše generace, ketrá má informace..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
17.3.14 17:05
@Sandra752 píše:
https://www.youtube.com/watch?…

nevidím na tom nic špatného, není tam žádná tahanice a zamestnanci mají o trochu méně práce, protože si lidé paletu mléka rozebrali už u skladu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
17.3.14 17:05

No, myslím, že bezohlední lidé jsou všude napříč generacemi, národy,…Kdyby měli důchodci svůj web, určitě by zakládali diskuze na téma - bezohledné mladé matky,..a pod.
Já jsem třeba taky zažila jednou akci na outdoorové bundy. Šla jsem až odpoledne, přesto jsem se potkala s jakýmsi starým pánem, který mi bundu bezostyšně z vozíku sebral. No, ubránila jsem si ji, přestože jsem byla v šoku. :mrgreen: :mrgreen:

A když tu někdo zmínil přecházení na červenou: k tomu mě napadá třeba to, že fakt mají strach o to, že na zelenou nestihnou dojít. Protože doba, kdy bliká zelená pro chodce je teda strašně krátká. I mladí letí přes přechod a přesto ve druhé třetině přecházení naskočí červená…
To mě spíš u těch přechodů „baví“ drbny. Chudáci řidiči jim dávají přednost, páč si myslí, že chtějí přejít. A drbny kecají jak vzteklé…A dělají to i mladší ročníky, ne jen „babky“.

No, ale abych se vrátila k tématu ještě. Mám pocit, že podle některých příspěvků tady si já dokážu živě představit za X let důchodkyně v Lidlu… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
17.3.14 17:08

My se v důchodovém věku budeme chovat úplně stejně, i když teď se zapřísaháme, že ne. Mozek seniorů funguje prostě jinak, bohužel se toho všude možně zneužívá. Také z toho důvodu nechodím do Kaufu, Lidl je můj oblíbený obchod a zatím jsem se tam s nějakým návalem důchodců nesetkala, což je asi spíš náhoda. Každopádně nesnáším kecy typu: peněz mají, nemají, co dělat a lítají po obchodech. Takže je to k smíchopláči. :):,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
17.3.14 17:08

@Krrysa za nich ale byly kvalitní potraviny, takže si vůbec neumí představit co se v dnešních potravinách nachází a jak jsou šizený :poblion:

Příspěvek upraven 17.03.14 v 17:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
17.3.14 17:09

@ivana-domca což to je asi pravda, moje babička má asi taky představu úplně jinou o tom, co si kupuje za kuře v tescu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
17.3.14 17:10
@Syringa píše:
Smutné téma :?.Jaké asi budeme my, až nebudeme mít ani ten důchod který dnes mají oni, budeme postávat ve frontách na procházející potraviny, budeme rádi za šunt z výprodeje… Pak si to povíme, možná ve frontě před Lidlem ;).

Je to smutné. Dělám ve fabrice na lince, osm hodin na stojáka a o víkendu tam byl na brigádě vedle mě děda, mohlo mu být něco přes sedmdesát, chudák rozklepaný, seschlý, makal jak šroub celou směnu, už v půlce na něm bylo vidět, že mu není dobře, ale vydržel, když jsem se ho ptala, proč tam je, odpověděl mi, že má hodně nemocnou paní, že potřebuje drahé léky, pojišťovna to nehradí, tak si musí přivydělat. Bylo mi z něj fakt do pláče, oni ty důchody opravdu jsou jak prd, takže se jim ani nedivím, že vymetou veškeré akce.

• Citovat
  • Upravit
1663
17.3.14 17:23

Tak já od jisté doby nechodím dopoledne do krámu :mrgreen:

Minule jsem se chytla z jednou duchodkyní ( vek tak 70 ) byla jsem u nás v Lidlu pro běžný nákup a zrovna měli akce na práci prášek… U Lidlu je zastávka a čekám s kočárkem na bus… Venku sychravo, vítr a zima, tak ze pojedu asi po sto letech… Ta důchodkyně měla baťužek, tašku na kolečkách a v ruce krabici ( asi 10 Kg ) s pracím práškém…

Přijede bus, vjedu tam s kočárkem a bába mi začne rvát jeji práci prášek do ruky at ji s tím pomůžu, tak jsem slusne vychováná a prášek jí vezmu… Poloprazdnej bus a já si sednu ke kočárku na sedačku… Pustí se do mě ze to má těžký a at ji pustím sednout… No scéna jak z filmu, důchodkyně řve na me ze jí bolej nohy a já ač jsem celkem klidnej člověk jsem si to nenechala líbit… A řevu na ni taky… No řidič se do toho pustil taky, ze at na me nerve a sedne si ze mista je tam dost… No, ona chtěla konkretne sedět na mém fleku… Tak si demonstrativně nesedla a stála… No řidič jel jak prase a babka měla co dělat aby se udržela… Vystoupila a řidič mi říká… To je na hlavu to je tady furt, jezdej zadarmo a pruděj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21902
17.3.14 17:24

Ja nechapu, jak se nekdo muze podivovat nad tim, ze jsou jak divi po akcich, ono z duchodem 8 tis. to ani jinak nejde..Co me spis vadi, jak jsou v marketu ciperni, zato v MHD si mysleji, ze si z nich vsichni sednou na zadek, jen proto, ze jsou seniori..Tuhle v buse na me zautocila jedna velmi zachovala a udrzovana pani, kterou jsem nepustila sednout, protoze stala za mnou a ja ji nevidela. Zacala na me, jak nemam uctu ke stari a podobne..tak jsem ji povedela, ze stacilo popojit o krok, abych ji mela v zornem poli nebo otevrit usta. A ze uz 10 let jsem zdravotnik v domove pro seniory a bez ty ucty, by to fakt neslo delat.Tak se omluvila a pry jen sedte :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
17.3.14 17:29

@Kobliha51 Jak začnu takhle bláznit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie