Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Cuddy asi tak, zásadně tam nechodím ráno, když začíná akce s dětským oblečením. To je u nás v Lidlu tlačenice matek, které se doslova přetahují o hadry. Všechny si zaparkují košíky přímo u těch regálů, takže se tam nemůžu podívat, ani kdybych chtěla. ![]()
@Veverkaaa píše:
Dneska dopoledne jsem byla v Lidlu, kde ode dneška začínají akce. Většina zákazníků byli důchodci, kteří se tam doslova prali o zbytky jogurtů, sirupů a podobně. Opravdu jsem nevěřila vlastním očím, čeho jsou ty lidi schopní. Prohlížela jsem si tam jeden svetr (trvalo, než jsem se k němu dostala) a jakmile jsem ho začala pokládat zpátky, tak mi jedna paní doslova vyškubla z ruky. Lidi tam byli až hysteričtí a mám pocit, že by byli schopní si krást věci z nákupních vozíků. Je to k smíchu nebo k pláči?
![]()
Ještě se mi to nestalo, do Lídlu nechodím dle akcí, ale nárazově. Jinak dá-li pánbůh budem jednou důchodci všichni a pochybuju, že to nakupujou proto, aby to s přirážkou mohli prodat, ale jsou rádi za cokoli levného.
Přesně z toho důvodu nevyhledávám akce, nemám na to nervy
asi tak jak píše @Peppa Pig ![]()
Tohle znám z Kauflandu, jednou ve čtvrtek ráno jsem si to neuvědomila a rozhodla se tam před prací koupit svačinku. Důchodci se mlátili navzájem vozíky, nadávali si, pak se otevřelo a ten závod dovnitř, to se jen tak nevidí. Nejeden začal řvát, protože ho ostatní těmi vozíky skřípli. Že si kradli navzájem lidi zboží z vozíků, to jsem viděla dvakrát, jednou to byly ty kauflanďácké levné pudinky se šlehačkou a jednou vejce. Do Lidlu moc nechodím, nechodí k nám jejich letáky, ale když si něco vyhlídnu na netu a jdu pro to přes den, většinou už to není.
Vzhledem k tomu, že ráno před 8. nevylézám z postele, tak jsem toho zatím svědkem nebla. Ale chápu je. Ono vyžít s důchodem není žádná sranda a každá ušetřená koruna se hodí.
@offi presne
Zensky kolikrat byvaji horsi jak chlapy.JIm je uplne jedno, ze mate v kosiku posazeny dite oni vam ho odstrci div ho neprevrati a jeste se tvari, ze na to maji pravo.
Nedavno jsem byla uz u kosiku jen vyndat nakup v taskach a ted nevim jestli jsem mela malou tam posazenou nebo jen ty tasky a baba k.ava jinak to naopsat nejde mi rvala kos z ruky. RIkam ji, ze tam mam jeste veci a je tam plno volnych kosu v jine rade.No ona cumela s prominutim jak d.bil a kos mi rvala dal.
Mají čas sjíždět letáky a pak obcházet obchody. Nakupují jak před válkou, ptž peněz mají málo a na akcích fakt dost ušetří. Ale nechovají se tak všichni důchodci.
Naopak pozoruju velmi podobné chování v generaci svých vrstevníků na „akcích pro děti“ jako karnevaly, drakiády, atd. Chování davu je šílené a nejhorší je, že se bez skrupulí handrkují, urážejí a předbíhají před dětmi.
Jinými slovy: i naše generace bude jednou důchodcovská, a co pozoruju kolem sebe, máme solidně našlápnuto, že nás takhle jednou uvidí naše děti…
Čili nezbývá než se z toho poučit a dávat dětem lepší příklad…
@jarka2011 píše:
@Cuddy asi tak, zásadně tam nechodím ráno, když začíná akce s dětským oblečením. To je u nás v Lidlu tlačenice matek, které se doslova přetahují o hadry. Všechny si zaparkují košíky přímo u těch regálů, takže se tam nemůžu podívat, ani kdybych chtěla.
A z neomalených mladých maminek, budou jednou neomalené důchodkyně ![]()
Ja kdyz tam jdu na nejakou akci, tak pokud nespecham, snazim se jen dobyt se sve velikosti ![]()
Jinak za me je LIDL
![]()
Tak já to moc nevídám, ale je fakt, že chodím nakupovat jednou za uherák. ![]()
@boball píše:
A z neomalených mladých maminek, budou jednou neomalené důchodkyně
Hlavne nemam rada takove to odsuzovani (ci posmivani se) urcitych skupin lidi, kdyz se obcas v zapalu „hry“ mohu chovat dost podobne.
@boball píše:
A z neomalených mladých maminek, budou jednou neomalené důchodkyně
pravda ![]()
U nás se rvou o zboží i matky - resp. hlavně matky. Naberou si dětské oblečení do koše a o kus dál teprve zjišťují, jakou velikost urvaly
@ynax píše:
U nás se rvou o zboží i matky - resp. hlavně matky. Naberou si dětské oblečení do koše a o kus dál teprve zjišťují, jakou velikost urvaly
Pripadne vezmou uplne vsechno, aby to mohly prodavat o 50% draz na aukru. Stalo se mne to takto s latkovymi plenkami v Tescu.