Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Cuddy nikoho ale nesoudím, napsalal jsem, že mi to tak přijde..a to že se tím baví a naplňují čas, to si ymslím, že se nepletu..
A druhá vlna, jsou maminky na mateřské… řekla bych, že ty jsou ještě útočnější:-)) a za pár hodin se dá zboží sehnat na MMB:-(( samozřejmě dráž…
Tak to znaaaam, dělala jsem před lety jako brigadnice v globusu před vánoci… privezla jsem paletu liskovych oříšků které byly v akci že je dám do regálu a jen sem se otočila pro nůž abych je vypakovala z kartonu…paleta byla tak 1,5 metru vysoká podotýkám, co se stalo pak sem nikdy neviděla! Než sem se stačila otočit se na paletu vrhlo stádo důchodců tak 20 odstrcili mě že jsem nemohla ani zabránit tomu jak trhali kartony a za pět minut se rozestoupily a nekecam zustala jen paleta a kartony na zemi všechno bylo pryč!!!jak pirane v amazonii fakt!!!
Takže bacha na ně, pokud uvidíte shluk důchodců chytnete vaše děti jinak pokud se k nim pripletou nezbyde z nich nic
![]()
@cumlanek píše:
Taky ujeté..
taky mi to tak přijde… si vždycky připadám jak blbec, když s klukem čekáme zelenou a po silnici si to jdou davy s dětmi (bez kluka a když v dohledu není jiné dítě, tak taky kolikrát přecházím na červenou).
@maki33 píše:
Tak to znaaaam, dělala jsem před lety jako brigadnice v globusu před vánoci… privezla jsem paletu liskovych oříšků které byly v akci že je dám do regálu a jen sem se otočila pro nůž abych je vypakovala z kartonu…paleta byla tak 1,5 metru vysoká podotýkám, co se stalo pak sem nikdy neviděla! Než sem se stačila otočit se na paletu vrhlo stádo důchodců tak 20 odstrcili mě že jsem nemohla ani zabránit tomu jak trhali kartony a za pět minut se rozestoupily a nekecam zustala jen paleta a kartony na zemi všechno bylo pryč!!!jak pirane v amazonii fakt!!!Takže bacha na ně, pokud uvidíte shluk důchodců chytnete vaše děti jinak pokud se k nim pripletou nezbyde z nich nic![]()
Ty vogo
![]()
Já bych v tomto směru svou matku -důchodkyni taky někdy s chutí plácla. Vzhledem k její pohodlnosti neudělá krok pěšky, z baráku normálně nevytáhne paty(jako že by se šla třeba projít, když je krásně)ale jak vidí něco v letáku, hned pro to musíme jet.Auto mám ale jen málokdy, protože s ním jezdí manža do práce, tak v tom případě babka rozhodne, že jí pro to prostě dojdu a hotovo. Jenže já mám týden před porodem problém ujít i pár metrů aniž bych hned nepotřebovala čůrat, a vůbec se valím jak kachna, takže jsem prostě začala letáky házet rovnou do popelnice a je vyřešeno ![]()
@cumlanek píše:
A chodí na cervenou přes přechodsotva lezou hnaty krive nebo berle
a smarujou si to vesele přes silnici a mladi lidé čekají až se rozsvítí zelená..nepochopim ty duchodce…
Chodí na červenou přes přechod, protože se bojí, že tu zelenou nestihnou. Moje babička tak taky chodívala… čekala, jakmile začala auta přibržďovat, a hned vyrazila. Chodila pomalu, zadýchávala se a bála se, že zůstane stát v půlce a budou na ni troubit.
Až budeš mít sama křivé hnáty, možná přestaneš být takhle zlá.
@Krrysa píše:
@Cuddy to jo, ale nebereš k tomu dvoje crocsy, tři svetry a pět jánevím čeho…tuhle měli abčkory za 18 kč a moje bábi jich měla a si šestery…
Mnozí z generace dnešních dědečků a babiček pamatují válku. Pamatují dobu nedostatku, pamatují, jakým způsobem se muselo šetřit. Jsou naučeni ke střádání, hromadění nepotřebností… co kdyby se jim nebo někomu blízkému jednou hodily… to se nedá odnaučit. V dětství a mládí to do nich vtloukli a ani to, že dnes je jiná doba, už je tyto návyky nemůže odnaučit. Navíc stáří lidské vlastnosti a zažité návyky násobí - jak ty dobré, tak ty špatné. Co je na tom tak nepochopitelné…?
Opravdu tu necitlivost a netolerantnost některých z Vás nechápu.
@Enysek píše:
Já bych v tomto směru svou matku -důchodkyni taky někdy s chutí plácla. Vzhledem k její pohodlnosti neudělá krok pěšky, z baráku normálně nevytáhne paty(jako že by se šla třeba projít, když je krásně)ale jak vidí něco v letáku, hned pro to musíme jet.Auto mám ale jen málokdy, protože s ním jezdí manža do práce, tak v tom případě babka rozhodne, že jí pro to prostě dojdu a hotovo. Jenže já mám týden před porodem problém ujít i pár metrů aniž bych hned nepotřebovala čůrat, a vůbec se valím jak kachna, takže jsem prostě začala letáky házet rovnou do popelnice a je vyřešeno
„se valím jak kachna“, promiň, ale to přirovnání mě dost pobavilo.. jinak s těmi letáky to dělám taky tak, jenže tchán si stejně tu krabici i schránek prohrabe a vytáhne, nebo to tahá ze schránek sousedů ![]()
Já mám taky malé dítě takže jedu s kočárkem a to co normálně kupuju a je to nahodou v akci taky vezmu do zásoby pac jim z principu nebudu rvat do chřtánu hrisny penize za něco co ani takovou cenu nemá ale kupuji jen to co normálně kupuju a né že budou hřebíky v akci tak jich koupim pytel jen proto že jsou v akci!!!
@BohunkaP ale ja se jim nesmeju ze mají křivé hnaty.ja to myslela vážně spíš mi přišli jako nezodpovedni lide když mají uz svůj vek tak by se mohli chovat slušně a chodit na zelenou.uz to chapu co říkáš ale stejně tomu moc nevěřím.
Sice mě to taky prudí, ale někdy se těm důchodcům nedivím. Mají tak malé důchody, že se musí prát o kuřata a jogurty a hledají to nejlevnější. Asi to pochopíme až budeme staří.
Nedivím se ani, když někdy nadávají, že je v MHD nechcou mladí sednout. Spočítala bych na prstech jedné ruky kolikrát mě kdo pustil sednout když jsem byla těhotná a měla břicho metr dopředu a většinou to byly právě důchodci co mě pouštěli sednout. On je slušný a drzý důchodce stejně jako slušná nebo drzá žena, muž, dítě…
Hele určitě se nemůžou házet do jednoho pytle ale zila jsem v Brně a tam to byl s nima teda horor všude i v tramvajích atd. a to jsem hoooodně tolerantní člověk ale co je moc to je moc!
Ale zase jako pozitivum musim říct, že s kočárkem do schodů nebo autobusu mi pomohli vždycky jen důchodci, mladí chlapy šli okolo s rukama v kapsách a paní co měla francouzskou hůl ji odložila a pomohla mi…
@BohunkaP já nevím, co jsem napsalal špatně, nic trefujícího se, jsdou tady fakt ostrý komenty, já jsem k otmu napsalalm, že je prostě vidět, že berou i to, co nepotřebujou a že toho berou hodně, a že to je pro ně zábava ( viz objíždění ochutnávek). ani slovo o tom, že tím pohrdám!!!
Pře pár dny jsem synovi říkala, že až budu stará nechám se dobrovolně zastřelit, abych takhle nevyváděla
.Zrovna jsem nakupovala v Lídlu
.