Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, přemýšlím o lesklé kuchyňské lince vínové s šedou, jen se bojím, že tam bude vše vidět, máme dvě děti, nemá někdo zkušenosti? děkuji
S tvojí barvou neporadí, mám bílou ve vysokém lesku a je super, neměnila bych.
My máme červenou v lesku a přijde mi, že na matné byly ty otisky vidět víc, tu lesklou člověk přetře vlhkou utěrkou a vypadá luxusně ![]()
Ja mam doma bilo cernou a letam jenom s hadrou na te cerne absolutne jde videt kazdy prst
Myslím, že to bude ok. Jestli jste nuceni vybavit nové bydlení, šla bych do toho. Jestli uvažujete o výměně, určo bych počkala skrze děti. Máme vše doničené a čekám, až budou zkrocené a zvladatelné, samostatné, poté vše vyměníme ( my sedačku, koberce…)Barvy mohou vypadat krásně. Byla jsem v mnoha novostavbách a bytech, kombinace i bílé a černé nebo šedé nevypadá špatně či studeně, k bílé začínám inklinovat velmi často.
Mame lesklou cervenou a hruza, jde na ni videt uplne vsechno, a to jeste maly nelita
ale stejne bych nemenila ![]()
Já mám doma tmavě hnědou matnou, kamarádka si dala bílou lesklou…klepala jsem si na čelo, že to s dvěma dětmi nemůže udržovat hezké. No a na mé tmavé matné jde vidět každý flíček (o elektrizujících chlupech bílé kočky ani nemluvím) a ona tu bílou jen přetře a má to jak nové…příště chci taky!! ![]()
Máme bílou ve vysokém lesku a naprosto parádní, vůbec nemám potřebu leštit, ale švagrová má vínovou a černou a už by to nikdy více nechtěla. Nevím jak šedivá, ale vínovou bude třeba hodně opečovávat, aby nebyla omakaná.
Mám vanilkovou ve vysokém lesku a udržuje se to perfektně. Nejlíp vlhčenými ubrousky na sklo.
@esmeralda44
Mám bílou vysoký lesk + matnou červenou a katastrofa
Já už bych do toho nešla. Fakt je na tom všechno vidět, jak na tý matný, tak na lesklý. A ta lesklá se mi i blbě leští, na tom můžu nechat ruce. Jenže jsem to tak moc chtěla, že jsem si to nenechala rozmluvit. Ale až se budem stěhovat, tak pořídím nějakou méně náročnou.
My máme vínovou ve vysokém lesku a když na to přímo nesvítí sluníčko, tak fleky nejsou vidět. Horší jsou ty průhledné úchytky, ty už bych si nikdy nepořídila
![]()
Ono je to asi jedno. Zrovna jsem se vrátila od mámy, byla jsem se podívat na jejich novou linku, kterou jim dneska truhláři namontovali. Maj ji ve dřevě, nějaký dub a otisky jsou tam vidět taky. ![]()
Mně se strašně líbí fialová ale asi nebudu tak odvážná, abych si jí jednou nechala udělat. ![]()
Máme bílou lesklou a samozřejmě na ní všechno jde vidět, takže ji pořád musím leštit. Ale to bych dělala, i kdybych ji lesklou neměla.
Ahoj mamky
Mám naplánovanou bílou linku v lesku + propojení s obývákem stejný materiál, ale když jsme byli u stolaře všemožně nám ji vyvracel. Prý na ní jde vše vidět, brzy zežloutne, náchylná k odřeninám atd. Mám dvě malé děti a začínám se bát, že jsem špatně vybrala, zvláště, když jsem do toho výběru vrazila peníze, čas. Prosím řekně mi své zkušenosti i po delší době užívání linky, s děmti atd. Děkuji. Jsem mladá a nechci mít linku dekorovanou dřevem ![]()