Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky, prosím, poraďte.
Budeme dělat do bytu novou kuchyňskou linku. Zatím vede kombinace švestka (tmavá) a trnka (světlá), ale nevím, jakou k tomu dát pracovní desku.
Mě by se líbila jednobarevná lesklá bílá,ale známý stolař mě varoval,že lesklé provedení je velmi háklivé, že se brzo poškrábe, jak používáním, tak čištěním.
Jenže nenapadá mě, jakou jinou prac. desku k tomu dát.
Poškrábe, ale není to nic dramatickýho. Mně se lesklá pracovní deskal líbila, máme ji a pořád se mi líbí i když už není to co bývala. Máme ji teda 5let. Každý mě varoval, ale já nelituju.
A kdyby manžel občas používal prkýnko když něco krájí
tak by to poškrábání bylo i menší.
Myslím, že příště půjdu zase do lesklé, ale kdoví to bude ještě za dlouho ![]()
přesně k této kombinaci jsme dávali Artic Modrošedý (Egger) a vypadá to super, deska je bílá a v ní kamínky v 3D efektu. Obecně bych volila spíš světlejší desku…
Faktem je, že lesklou jsme ještě nedávali, takže bohužel nemůžu sloužit zkušenostmi. Lesklé zatím dáváme spíše do koupelen, na koupelnové skříňky.
Máme novou kuchyň a dávali jsme lesklou prac.desku,vypadá luxusně a když se k ní budeš chovat trochu opatrně a dávat pozor,nepoškrábe se,krájet snad budeš na prkýnku …
ano, lesklá se poškrábe, nemám sice bílou, ale béžovou mramorovou a hodně na ní pracuju, mám ji teprv rok. Pro příště bych asi volila nějakou jinou a z pevnějšího/odolnějšího materiálu než je klasika. Krájím sice na prkýnku, ale i tak se poškrábe.
My ted take resime kuchyn, pritel je primo ujety na leskle materialy, nakonec jsme vybrali kompromis neco mezi a deska bude zula. Ta je pekna a vydrzi skoro vsechno.
Ahoj, švestku + trnku mám taky
. Hrozně se mi tato kombinace líbila a i lidi v okolí mi chválí kuchyň. Desku jsem dala taky švestku, jen tak jakoby ,,poskládaný" kousky, jak je vidět v levém spodním rohu fotky.