Letecká společnost 1-2 Fly

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1008
5.9.10 19:20

Letecká společnost 1-2 Fly

Dobrý den, nemáte prosím některá zkušenost s touto německou leteckou společností? Jedná se o dceřinou společnost CK TUI. Jde se mi hlavně o to, jaký mají přístup k dětem a jak to je s golfkami až k letadlu a přistavení golfek hned při přistání…Letíme z Norimberka do Antalyie s naším dvou a čtvrtletým synkem, babičkou, dědou, švárou, švagrovou a jejich dvěma dcerami (12 let a 19 měsíců), takže výprava jak hrom a dvoje golfáče, tak bych se ráda co nejlépe připravila na to, co nás čeká…děkuji za jakékoli poznatky.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Klára Huttrová
5.9.10 19:37

Ahoj,jestli se nepletu,tohle není letecká společnost, ale název CK. Mrkni se do rezervace, tam najdeš leteckou společnost, se kterou poletíte. Dost často se léta se Sky Airlines nebo SunExpres. My letěli z Norimberka koncen června a je to moc pěkné letiště, přehledné.Kočárek si múžete vzít až k letadlu, ještě se mi nikdy nestalo, že by jsme ho museli odevzdat. Po příletu je to horší, většinou ho dávají až se zavazadlem, což je hrozný…Hezkou dovču Kadla
Jo a ještě jestli budete parkovat na letišti Norimberk, mrkni na stránky letiště Norimberk, když si koupíš parkovací kartu za 6 Euro, máš velkou slevu na parkovném.

• Citovat
  • Upravit
1008
5.9.10 19:41

Děkuji, tak tos mě zaskočila, já myslela, že v tomto mám jasno, že 1-2 Fly jsou jednodušše letadla..S tím parkovným vím, jedem třemi auty, takže se to hodně vyplatí, stejně děkuji. Tak aspoń, že vím, že letiště je příjemné, já jsem z té cesty vynervovaná už teď..S malým letíme vůbec prvně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
5.9.10 20:52

Je to přesně , jak píše Klára. 1-2 Fly je cestovka. Z Norimberka létáme už léta, za pá týdnů opět a letiště je to fakt super, malinký, přehledný, nově je tam dětský koutek… Šťastnou cestu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
6.9.10 10:27

Děkuji za odpovědi. No tak ale potom v papírech nemáme napsanou s jakou leteckou společností letíme, páč všude je jen 1-2 Fly…Ale ještě nám nepřišly tickety, tak tam to snad bude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí