Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Holky, nevíte jestli se dá koupit letenka z Pardubic do Prahy?
Chtěli jsme to jako (legraci) dárek k Vánocům.
Děkuju ![]()
Tak se podívej na stránky
pelikan.cz, letuska.cz, levneletenky.cz, kralovna.cz. ![]()
@CokeLady píše:
Pochybuju, vzhledem ke vzdálenosti těch 2 míst a nutnosti odbavení zavazadel 2 hodiny před odletem to není ani rychlejší, ani pohodlnější ani ekonomičtější.
Ale najde
, jen to bude muset vzít třeba přes Frankfurt ![]()
@CokeLady píše:
No já předpokládala, že chce přímý aby to jako bylo teda vtipný.
Tak to asi nepůjde
![]()
Primy let to nebude, musela by prestupovat a cena cca 40.000kc ![]()
Chtěli jsme to pro ségru. Ona je v Pardubicích na vejšce
tak že by do školy letěla letadlem
.. Našla jsem přes Praha-Moskva-Pardubice
za 24 tis
![]()
@deeni píše:
Chtěli jsme to pro ségru. Ona je v Pardubicích na vejšcetak že by do školy letěla letadlem
.. Našla jsem přes Praha-Moskva-Pardubice
za 24 tis
![]()
Trochu OT, ale asi nevíte, co z penězi, že?
Ber jako vtip, proto ten smajlík. Mě by těch peněz bylo líto, za 24 tisíc bych mohla mít tolik hodnotnějších věcí
Nebo dovolenou pro jednu osobu si za to taky dokážu představit. Ale každého věc.
Napřed jsem si myslela, že to chceš fakt jako vtip, ale asi to myslíš tak, že doopravdy poletí. TAk to neporadím..Ale známí nechali jednomu příbuznému udělat za pětistovku certifikát „Pozemek na měsíci“, jako dárek k padesátinám.
Byl to „hec“, žádné pozemky tam nevlastní, to by ta pětistovka nestačila. Všichni mu dávali takové „ptákoviny“, protože co potřebuje a chce, si může koupit sám, má na to.
Nee opravdu jsem to za 24 tis. nevzala
.. I když kdyby to stálo třeba do 5 tis. tak jí do tý Moskvy pošleme
.. Noo tak škoda veliká : ![]()
@CokeLady píše:
Myslím, že všichni pochopili, že zakladatelka myslela přímý let a nějaký levný jako ptákovinku, pak že tohle jediné našla, ale rozhodně nemá v plánu to kupovatUrčitě by za tenhle „vtípek“ ty prachy nedala a pak sestru neposlala do školy přes Rusko.
Presne tak. Nekdo to hold nepochopi ![]()