Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj maminky, zabavte sa
Ja mam 35 - mozog na 20
…
Tu máte unikátnu príležitosť si skontrolovať podľa Japonskej štúdie vek vášho mozgu, tak sa snažte, aby tie mozgy boli mladšie než vaše telesné ostatky.
1. Kliknúť na štart
2. Počkať až odštartuje 3, 2, 1
3. Zapamätať si postavenie čísel, ktoré sa objavia na obrazovke. Čísla zmiznú a namiesto čísel sa objavia krúžky, ďalej klikať na krúžky podľa poradia od najmenšieho čísla po najväčšie (0-9)
4. Na konci hry, počítač vám povie vek vášho mozgu
@nadus tak ráno to mám tak min. na 80, to zkoušet nebudu, večer se to lepší (když jdou děti spát
), takže zkusím večer, až se budu moct víc soustředit ![]()
Holky to jsem vcera alibisticky rikala doma take, ze jeeeee, ja jak jsem tehotna, tak to ty hormony tomu jeste pridaji krome toho ze jsem blba… ![]()
Jsem dobrá, mozek 28 a tělo 35
Asi proto, že jsem dneska v noci spala skoro dvě hodiny v kuse, tak jsem odpočatá ![]()
@nadus To číslo na konci je věk mozku???
![]()
Pokud ano, tak jsem ještě o 4 roky starší!
![]()
Tak mozek má 34, ale dítě začalo mydlit a kousat babičku, tak mě to rozhodilo ![]()
Je to divný, na druhý pokus jsem si přizvala Anežku, aby mi ukazovala, kam mám kliknout, a vyšlo jí, že je jí 120
![]()
Ja uz mozek snad ani nemam… u me uz zapusobila senilita, alzheimer a buhvi co jeste…
Totalne na odpis. Potrebuji hloubkovy reset ![]()
Tak to neni tak hrozny, mam mozek stejne stary jako telo! To se divim… A zjistila jsem, ze mi dela problem si zapamatovat vic jak ctyri cislice…