Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
A kruci, ja mam mozek o 17 let starsi
No, to budou ty podelany nuly. Kdykoli tam byla nula, jakobych ji neregistrovala a zacinala jsem jednickou
![]()
Na podruhe jsem si na ty podelane nuly dala pozor a vek mam najednou o 9 let mladsi, nez jsem ![]()
Tak mám mozek o 9 let starší, ale doufám, že to bude tím, jsem včera byla na pivu ![]()
@svycarka ja mela prvni pokus na 52 a druhy na 26
ty blby nuly jsem nejak prehlizela pri prvnim pokusu… nevim, cim to… ani na mobil se clovek dneska uz nemuze vymlouvat, kdyz uz skoro nikdy nepouzivam klasickou ciselnou klavesnici, ktera ma nulu na konci misto na zacatku ![]()
@74paja píše:
Tak to neni tak hrozny, mam mozek stejne stary jako telo! To se divim… A zjistila jsem, ze mi dela problem si zapamatovat vic jak ctyri cislice…
Jsem na tom úplně stejně ![]()
Je mi 44, mozek má 31
, možná by měl i míň, kdyby mi u toho dcera nemasírovala záda válečkem a nelepila na mě samolepky ![]()
@laducha píše:
Je mi 44, mozek má 31, možná by měl i míň, kdyby mi u toho dcera nemasírovala záda válečkem a nelepila na mě samolepky
Zkusila jsem to večer, až mi dcera neasistovala a mám 28, takže o 16 míň, než mi doopravdy je, a o dost míň, než synové ![]()