Letiště Letňany - koncerty

733
3.11.23 09:11

Letiště Letňany koncerty

Jaké je nejlepší místo? Je významně lepší fuerzona oproti běžnému stání? Protože cena významně jiná je :D
Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
11.9.24 12:26

Obnovuji diskusi, takr by me zajímalo kde je fajn misto za fajn cenu

• Citovat
  • Upravit
423
11.9.24 14:09

Záleží od velikosti koncertu, když půjdeš např. na Rammstein kde je najednou 60 tisíc lidí a máš lístek na stojáka nlo je to masakr, hele dle koncertu, kdo hraje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
11.9.24 14:16

Taky by mě zajímalo. Plánujeme koupit na příští rok na Dragony a na Letňanech jsem nikdy nebyla. Kapacita bude dle mě naplněna. To znamená, že lístek na stání budou vyhozené prachy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
11.9.24 14:46

Někdo preferuje stání vpředu v kotli a stojí tam již od otevření vstupu před koncertem a někdo raději sedí, já například teď jak jsme byly na Rammstein tak jsme seděli protože ten prostor na stání byl šíleně obrovský, a nechtěla jsem se tam nějak tlačit, ale kamarád zase stal a byl dokonale spokojeněj stal vpředu a ani curat nesel :) aby měl super flek😄jak říkám věc vkusu, hele já mám raději koncerty kde je max 20 tisíc ale to si nevyberes, fanda je fanda😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
11.9.24 14:51

Já po těch letech již jenom na sezení u kraji, abych si mohla zatrsat, ale to je vekem😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.9.24 20:10

@baracudas také chci Dragony bude to jako dárek pro partnera ale ja s tim nemam zkušenosti, tak vubec netuším

• Citovat
  • Upravit
2790
7.4.25 14:56

Holky, obnovuju diskuzi. S tak velikým koncertem zkušenost nemám, tak budu vděčná za postřehy. Jdeme na Imagine Dragons v červnu. Areál otevírá už v 16:00, předpokládám ale, že samotný koncert bude začínat cca v 20:00 (to jen odhaduju, nikde jsem to ofiko nenašla). Nerada bych absolvovala cestu přeplněným metrem a pak několik hodin čuměla na letišti. Takže moje vize je taková, že si před koncertem zajdeme někam na jídlo (pojedeme z Butovic, přestupovat budeme na Florenci a pak na Letňany, takže za postřeh na nějakou fajn restauraci po trase moc děkuju :kytka: ) tak, abychom v areálu byli něco před tou osmou hodinou. To, že budeme stát někde úplně vzadu je mi jasné, jde mi spíše o atmosféru, ne o to, abych je měla na dotek :lol: Jak je to tam s nějakou organizací? Předpokládám, že s pitím mě tam nepustí, je tam toho ke koupi dost? Nebo se mám raději hodně napít předem ať to pak neřeším. Ale pak co WC, to tam pro tolik lidí musí být v šíleném stavu, ne 8o? Za rady, tipy a postřehy děkuju, já jsem byla na koncertech jen v halách, takže s takovou megaakcí nemám zkušenost, na fesťáky nechodíme…no prostě hotentot :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová