Letiště mnichov

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7
8.6.10 21:00

letiště mnichov

Parkování na letišti v Mnichově, vaše zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
194
8.6.10 23:03

My nikdy neparkovali až tam, je to hodně drahý, je lepší to nechat někde ve městě na trase S-Bahnu a dojet tam S-Bahnem. Jede přímo na to letiště, fakt skoro až do haly :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
8.6.10 23:15

No, zalezi na jak dlouho letite pryc. :wink: My to tam nechavali jednou na 12 dni a jednou na 6 tydnu :lol: Vzdy na tom „nejvzdalenejsim“ parkovisti, ted presne nevim pismeno.

Kdyz jsme leteli sami na dlouho, tak jsme rovnou zaparkovali tam a jeli asi 4 zastavky busem primo k terminalu, kdyz jsme leteli s malym na tech 12 dni, tak nas manzel vyklopil primo u terminalu a jel zaparkovat.

To „nejvzdalenejsi“ parkoviste je tak 20 min max od terminalu, autobus jezdi casto a zase tak drahy mi to neprislo, za tech 6 tydnu jsme dali v prepoctu neco pres 3000 Kc.
Coz se nam vyplatilo, levnejsi nez letenka z Prahy, nez dojezd do Mnichova busem nebo vlakem a rozhodne pohodlnejsi autem, ze jo :wink:

Pak jsou jeste asi 3 nebo 4 parkoviste dalsi, letiste Mnichov ma svoje skvele prehledny stranky, zkus si to vygooglit, nevim, jestli jsou i cesky, ale anglicky urcite a tam jsou prehledne mapy parkovani a ceny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
8.6.10 23:46

Necháváme vždy na letišti 14 dní až 3 týdny.Přesnou cenu nevim ale nemyslim si že by to byla nějak vysoká cena a vždy auto v pořádku,proto že parkoviště jsou hlídané kamerou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
9.6.10 21:49

platba

Díky za užitečné rady.Jelikož letíme prvně se zahraničního letiště tak se ještě zeptám na technický způsob platby na parkovišti letiště Mnichov.
 Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
9.6.10 22:59

Kdyz dojedes, tak ti vyjede papirova karta, kterou si bud nechas u sebe, nebo my jsme ji nechali v aute.
No a kdyz odjizdis, tak si dojdes k platebnimu automatu (jsou tam ruzne po tom parkovisti) a zaplatis - my vzdy platime kartou, ale hotove by to asi melo jit taky, nevim, jak je to s bankovkama, ale mely by tam jit strcit taky.
U kazdeho toho automatu je popsano, jak presne zaplatit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jaroslav Bonita
1.3.12 17:07

Parkování v Mnichově u letiště.

Já jezdím na parkování s autem do obcí ležících přímo u letiště Schwaig nebo Hallbergmoos. Mám to i s odvozem na letiště i s dovozem. Skoro každý hotel nabízí tuto službu, když tam spíte. Když Vám to vychází tak, že tam nemusíte nocovat , pak jedu přímo na parkoviště.ceny jsou různé ale začínají na 900 kč za 9 dnů. Když je to s ubytováním tak separkování neplatí , nebo jen nějakou symbolickou částku . Pouze parkovišt´je tam několik.

• Citovat
  • Upravit
trippe
11.3.12 12:40

Parkplatz Flg Muc

Ahoj.Ja pracuji na letisti v Mnichove,vyplaci se parkovat na P 41 a nebo si najit na google parkplatztransfer Flughafen München,ti vam daji presnou adresu kde si muzete auto zaparkovat levneji nez na letisti a mate to i s odvozem na letiste a pri navratu vaz zase z letiste vyzvednou. Nedoporucuji nechavat auto na nejakem parkovisti ve meste,pri delsim stanim jsou vetsinou auta odtazena a to stoji potom kolem 300 euro .

• Citovat
  • Upravit
7414
14.12.13 20:03

Mohl by to byt Memmingen, ten je od Mnichova cca 117 km. Jeste koukam, jestli odtamtud neco dneska do Belfastu opravdu letelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7414
14.12.13 20:06

Jeste poddotaz - myslis, doufam, Belfast v Severnim Irsku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7414
14.12.13 20:12

Hele tak nevim, ale nic jsem takovyho dneska nenasla. Hledala jsem v mape destinaci z obou belfastskych letist, tam jsem nasla ten Memmingen a rakousky Salzburg. Ale ani z jednoho to vypada, ze do Belfastu dneska nic neletelo… :nevim:
http://www.flightstats.com/…ByAirport.do?…
http://www.flightstats.com/…ByAirport.do?…
v tech odkazech jsou dnesni prilety na obe letiste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario