Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Parkování na letišti v Mnichově, vaše zkušenosti
My nikdy neparkovali až tam, je to hodně drahý, je lepší to nechat někde ve městě na trase S-Bahnu a dojet tam S-Bahnem. Jede přímo na to letiště, fakt skoro až do haly ![]()
No, zalezi na jak dlouho letite pryc.
My to tam nechavali jednou na 12 dni a jednou na 6 tydnu
Vzdy na tom „nejvzdalenejsim“ parkovisti, ted presne nevim pismeno.
Kdyz jsme leteli sami na dlouho, tak jsme rovnou zaparkovali tam a jeli asi 4 zastavky busem primo k terminalu, kdyz jsme leteli s malym na tech 12 dni, tak nas manzel vyklopil primo u terminalu a jel zaparkovat.
To „nejvzdalenejsi“ parkoviste je tak 20 min max od terminalu, autobus jezdi casto a zase tak drahy mi to neprislo, za tech 6 tydnu jsme dali v prepoctu neco pres 3000 Kc.
Coz se nam vyplatilo, levnejsi nez letenka z Prahy, nez dojezd do Mnichova busem nebo vlakem a rozhodne pohodlnejsi autem, ze jo ![]()
Pak jsou jeste asi 3 nebo 4 parkoviste dalsi, letiste Mnichov ma svoje skvele prehledny stranky, zkus si to vygooglit, nevim, jestli jsou i cesky, ale anglicky urcite a tam jsou prehledne mapy parkovani a ceny.
Necháváme vždy na letišti 14 dní až 3 týdny.Přesnou cenu nevim ale nemyslim si že by to byla nějak vysoká cena a vždy auto v pořádku,proto že parkoviště jsou hlídané kamerou
Díky za užitečné rady.Jelikož letíme prvně se zahraničního letiště tak se ještě zeptám na technický způsob platby na parkovišti letiště Mnichov.
Dík
Kdyz dojedes, tak ti vyjede papirova karta, kterou si bud nechas u sebe, nebo my jsme ji nechali v aute.
No a kdyz odjizdis, tak si dojdes k platebnimu automatu (jsou tam ruzne po tom parkovisti) a zaplatis - my vzdy platime kartou, ale hotove by to asi melo jit taky, nevim, jak je to s bankovkama, ale mely by tam jit strcit taky.
U kazdeho toho automatu je popsano, jak presne zaplatit ![]()
Já jezdím na parkování s autem do obcí ležících přímo u letiště Schwaig nebo Hallbergmoos. Mám to i s odvozem na letiště i s dovozem. Skoro každý hotel nabízí tuto službu, když tam spíte. Když Vám to vychází tak, že tam nemusíte nocovat , pak jedu přímo na parkoviště.ceny jsou různé ale začínají na 900 kč za 9 dnů. Když je to s ubytováním tak separkování neplatí , nebo jen nějakou symbolickou částku . Pouze parkovišt´je tam několik.
Ahoj.Ja pracuji na letisti v Mnichove,vyplaci se parkovat na P 41 a nebo si najit na google parkplatztransfer Flughafen München,ti vam daji presnou adresu kde si muzete auto zaparkovat levneji nez na letisti a mate to i s odvozem na letiste a pri navratu vaz zase z letiste vyzvednou. Nedoporucuji nechavat auto na nejakem parkovisti ve meste,pri delsim stanim jsou vetsinou auta odtazena a to stoji potom kolem 300 euro .
Mohl by to byt Memmingen, ten je od Mnichova cca 117 km. Jeste koukam, jestli odtamtud neco dneska do Belfastu opravdu letelo.
Hele tak nevim, ale nic jsem takovyho dneska nenasla. Hledala jsem v mape destinaci z obou belfastskych letist, tam jsem nasla ten Memmingen a rakousky Salzburg. Ale ani z jednoho to vypada, ze do Belfastu dneska nic neletelo… ![]()
http://www.flightstats.com/…ByAirport.do?…
http://www.flightstats.com/…ByAirport.do?…
v tech odkazech jsou dnesni prilety na obe letiste