Sporthotel Zaton

197
3.6.10 23:25

Sporthotel Zaton

Ahoj holky,
porad resime, kam jet v lete s malymi detmi, a tenhle hotel se nam libil (http://www.sporthotel-zaton.cz). Je to ale hodne drahe a ted jsem cetla starsi recenze, ktere byly vesmes negativni. Mate prosim nekdo cerstvejsi zkusenost? Prece jen je to hodne penez (asi 23 000 Kc za rodinu za tyden), tak bych nechtela byt zklamana.

Jeste jsem uvazovala o Aparthotelu Sumava, ktery tady nekdo doporucoval,ale tam se mi podle fotek moc nelibi to okoli hotelu. Predem dekuji za vase postrehy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10052
3.6.10 23:45

Ahojky, sice nemám osobní zkušenost, ale bydlím nedaleko od zátoně, mimo jiné že je to opravdu drahé, je tam neuvěřitelně napráskáno, mě stačí když jedeme kolem, a jak jen ten bazén venku, ze silnice to tam vypadá jako v mraveništi, pro děti se dá vymyslet určitě lepší místo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
4.6.10 00:11

Ahoj Fialko,
my tam byli vloni, a maximalni spokojenost.
Mas pravdu, je to drahy, my jsme si vzali i ten nejvetsi apartman (abychom meli oddelenou loznici na spani 3mesicniho miminka - myslim, ze ten apartman je tam jediny sveho druhu, ostatni jsou klasicky pokoje). Pozor ale, ja tam volala vloni koncem cervna, a uz byl volny prave jen ten apartman (coz nam vyhovovalo). Byli jsme na zac.srpna. Jinak bylo uplne obsazeno !
Hotel je na urovni, byly tam vetsinou rodiny s detmi, a i par particek starsich lidi z Holandska a Nemecka.
Je to hodne o sluzbach, neuslysis „nejde“ nebo „neumime“, kafe za Tebou prinesou i kdybys kojila za hotelem ve krovi :-)
Jinak pravda je, ze v Zatoni okolo celkem nic moc neni, ale my jezdili hodne na vylety, bud autem kousek dal, nebo jsme to mastili s kocarkem pesky (po silnici-trochu jsem se bala) nekam treba do vodackyho kempu, posedet, pojist, projet se s kocarem apod.
Nam se tam libilo. Kdybys neco konkr.chtela vedet, ptej se (teda ted uz jdu spat :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
4.6.10 00:19

Jo, nevim teda, jak stare mas deti, my meli miminko a starsim synovi je 14, takze ten mastil tenis s manzelem na kurtech a miminu stacilo spat a kojit se :lol: .
Myslim, ze pro takove ty male deti (myslim treba od 2 do 7 let) je tam myslim trampolina, piskoviste, ten bazen, a pak nevim, to se radsi zeptej, to ma asi Zuzka.mamka pravdu, ze kdybys chtela neco vylozene zamereneho na male deti (jako je ten Aparthotel Sumvava- ten je na muj vkus az moc, ja bych tam teda asi nejela, stravit tyden dovolene mezi 20ti batolaty :think: ) tak to tady vylozene neni.
Ale jsou tam mili a deti maji radi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
4.6.10 08:12

Ahoj, my tam byli před 2,5 lety a byli jsme moc spokojeni. Od té doby volíme jen hotely s vnitřním bazénem - pak je i za špatného počasí co dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
4.6.10 08:34

Ahoj holky,
dekuju moc za rychle reakce. No ja vim,ze to asi bude masovka, coz neni muj typ dovolene, ale chteli jsme neco v jiznich cechach, kde bude trocha vyziti pro 2,5 lete dite (plus mame jeste miminko), tak jsme nasli tohle. Ja to dost drahe,ale zase jsme loni nikam nejeli, tak nas napadlo tohle. Ale prave ze jsem cetla drivejsi reakce, ze byli neochotni, hotel zastaraly (fotky na netu pry neodpovidaji soucasnemu stari hotelu- nakukovatelko, je to tak?), neprijemny, tak me to zviklalo.
My jsme mysleli,ze stejne budeme muset delat vylety autem, taky toho jeste dcera moc neujde, tak hory na letosek padly. Podle me zas kolem hotelu neco k videni je, myslim teda v dojezdove vzdalenosti autem (Hluboka, Krumlov,atd)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
4.6.10 08:39

Fialko, Aparthotel Sumava je na zrekonstruovanem, ale klidnem namesti v Kasperskych Horach, kousek od kostela Sv. Markety. Vetsina pokoju ma okna do male ulicky jen pro chodce nebo do dvora, takze naprosty klid…

Hned za hotelem je jejich hotelova zahrada, kterou muzes neomezene vyuzivat a cestou do kopecka jses v prirode, dojdes k ohrade ke konim, dale muzes pesky vyrazit na Kasperk a maji asi doporucenych 5 tras s kocarkem.

Teda zatim nevim o nikomu, komu by se na Sumave nelibilo, kdyz pises o tom okoli.

Ten Sporthotel Zaton je sice drahy, ale zase je pekny, s polopenzi a vyhodou je v pripade hnusneho pocasi i ten kryty bazen, akorat pro nas byl pripadal v uvahu komfortni rodinny pokoj nebo apartma, pac mame dve deti 2 a 7 let a to uz je minimalne 20 tisic.
No za more da clovek jednou tolik a pokud ho s rodinou poridi do 50 tisic, tak si muze gratulovat…

• Citovat
  • Upravit
1214
4.6.10 11:06

My byli v Zátoni na podzim, ale s pár měsíčním mimčem relaxovat (bazén, sauna), takže s tím vyžitím asi moc neporadím. Jsou ochotní, milí, ale nelíbilo se mi, že za všechno navíc člověk musí zase platit - za tu cenu už bych očekávala „all inclusive“ :) A musím říct, že fakt výborně tam vaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
4.6.10 13:40

Tak se taky hlásím se zkušeností! My jsme tam byli loni někdy na podzim a musím teda říct, že v bazénech a saunách jsme bývali většinou sami, žádný nátřesk jsem nezaznamenala :nevim: V létě to ale může být jinak. Nevím. My jsme byli maximálně spokojeni. Bylo blbé počasí a malá byla ještě malá (necelý rok a půl), takže extra sportovní vyžití jsme pro ni nepotřebovali. Přesně si nevzpomínám, ale myslím, že dětský koutek byl dokonce s hlídáním. Jídlo skvělé, vstřícný personál… My jsme dělali výlety autem, takže možnost procházek po okolí nemůžu zhodnotit. Apartmán jsme neměli, protože byl obsazený, ale pokoj byl velký, samozřejmě s postýlkou… Já bych do toho šla znovu ;)
Hotel jsme si vybrali právě kvůli wellness, protože to byl v okolí jediný. To je pro nás priorita, protože saunami a vodou žijeme. Takže po této stránce maximální spokojenost!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
4.6.10 16:10
Fialka56 píše:
Ahoj holky,
dekuju moc za rychle reakce. No ja vim,ze to asi bude masovka, coz neni muj typ dovolene, ale chteli jsme neco v jiznich cechach, kde bude trocha vyziti pro 2,5 lete dite (plus mame jeste miminko), tak jsme nasli tohle. Ja to dost drahe,ale zase jsme loni nikam nejeli, tak nas napadlo tohle. Ale prave ze jsem cetla drivejsi reakce, ze byli neochotni, hotel zastaraly (fotky na netu pry neodpovidaji soucasnemu stari hotelu- nakukovatelko, je to tak?), neprijemny, tak me to zviklalo.
My jsme mysleli,ze stejne budeme muset delat vylety autem, taky toho jeste dcera moc neujde, tak hory na letosek padly. Podle me zas kolem hotelu neco k videni je, myslim teda v dojezdove vzdalenosti autem (Hluboka, Krumlov,atd)?

Fialko, „hotel zastaraly“? To se divim, bylo to urcite o tomhle hotelu? Hotel v zadnem pripade neni zastaraly (envim, jestli je nove postaveny nebo je to rekonstr.budova - to nezkoumam, proste je to moc peknej hotel se vsim vsudy a nam se v nem libilo, jidelna - chces-li restaurace - je krasna, zase nevim, kde jinde budes veceret s detmi pri svickach :wink: ).
V dojezdove vzdalenosti autem je toho samozrejme spousta, my byli v Krumlove, ve Zlate Korune (DOPORUCUJU!!!!), na Lipne.
V sezone byl teda hotel plny, ale presto bych to nenazvala „masovkou“, masovky ja nesnasim, uz proto nechci jet ani k mori s cestovkou, to je hruza, ale tohle mi masovku nepripominalo ani trochu.
Jo, jeden vecer byl animacni program - detska diskoteka, jeden vecer bylo venkovni grilovani, a mozna jeste neco, uz si nevzpominam .....
Ja mam rada sluzby a rada si - aspon o dovoleny - necham poslouzit :wink: , a to tady funguje na 150%, napr cisnici se mohli pretrhnout.
Manzel se st.synem chodili na tenis a na squash, ja uz nevim, jestli to platili navic… :think: mozna jo, no mohlo by to byt v cene, kdyz uz je to tak drahy. Ja si ale myslim, ze ty cene ta dovolena odpovidala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
8.6.10 13:38

Zastaralý teda určitě NENÍ!!! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
8.6.10 23:09
lulje píše:

No mne to prislo taky divny,ale tady je odkaz na ty negativni recenze:
 http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…

a jeste tady:
http://www.holidaybeach.sk/…/2397/11697/

Nakonec jsme se rozhodli jinak, pojedeme na Vysocinu do Hotelu Bystre. Ted jen doufam,ze mi nekdo nenapise,ze je to tam priserny.:-))

Jeste jsme meli jednu variantu, a to zde na foru hodne doporucovany Aparthotel Sumava na Kasperskych Horach, ale hotel stoji na namesti, kde probiha dost radikalni revitalizace a nejmene do srpna tam budou jezdit bagry, tak i kdyz se nam hotel moc libil, tak tam radeji letos nepojedeme.
Jeste jednou diky za vsechny postrehy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
8.6.10 23:58
Fialka56 píše:
lulje píše:

No mne to prislo taky divny,ale tady je odkaz na ty negativni recenze:
 http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…

a jeste tady:
http://www.holidaybeach.sk/…/2397/11697/

Nakonec jsme se rozhodli jinak, pojedeme na Vysocinu do Hotelu Bystre. Ted jen doufam,ze mi nekdo nenapise,ze je to tam priserny.:-))

8-o Teda po přečtení takové recenze bych taky raději seděla doma na zadku :zed: Nevím, jestli jsem tak nenáročná nebo jsme prostě měli jen štěstí… Ale my jsmefakt spokojeni byli :nevim: A jak tam někdo píše, že ve 4* hotelu je normální, aby byla na pokoji rychlovarná konvice, tak to teda nevím - zcestovala jsem toho dost, ale na tohle se spoléhat nikdy člověk nemůže (oni asi z bezpečnostních důvodů vědí, proč ji tam nedávat ;) ). ALe to jsou podle mě prkotiny. A pak ještě těm lidem vadilo, že je majitel nezdravil jako první 8-o Já jsem vůbec nepostřehla, kdo je majitelem. A i kdyby, tak nebudu čekat, že se mi bude klanět a zdravit mě na každém rohu. To yb chudák nedělal nic jiného… J8 nevím… asi mám jiné nároky. Jo, a k tomu půjčování županů za 300 - nemyslím si, že by to bylo něco, na co bych si musela stěžovat. Tak se hold jistí - asi mají špatné zkušenosti s vracením ;) :lol: Nedělá mi problém si něco půjčit oproti nějaké směšné záloze :nevim: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
10.6.10 22:17

Ahoj Lulje,
ty odkazy jsem neprocitala, ale souhlasim s tim, co pises, mne takovy stiznosti pripadaji trochu buransky,zejo? Kauci za zupan jsme platili i ve welness hotelu v Rakousku. Proc by mela byt na pokoji ve 4hvezd.hotelu konvice ? Clovek, ktery v nem bydli, snad ma na to, aby si sel na kafe dolu do baru, a pokud to chce kvuli detem, ma si ji dopredu vyzadat a domluvit … Ja jsem si ji pro sichr vezla s sebou z domova (kojila jsem,ale clovek nikdy nevi), vubec by me nenapadlo tam s tim otravovat.
Proste, ani ty odkazy nebudu cist, z nekterych lidi nekdy fakt neverim. To jsou ty typy „trosku jsem si prisel k penezum, tak ted se ze me pos…e“ (vloni byli jeste v kempu a letos machrujou v hotelu na Zatoni :lol: ) znam takovy z prace.
Tak zdarec :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
10.6.10 22:24

Ahoj,
mne je taky fuk, zda je tam konvice nebo neni, co me zarazilo bylo, ze v jedne te recenzi se pise, ze hotel byl omsely a ty sluzby nic moc, ze byli neprijemni, tak mi to prislo vzhledem k tem 25 000 Kc za pokoj za tyden neumerne te kvalite. Jinak souhlasim s vami,ze pisatelka jedne te recenze ma asi trochu zkreslene predstavy o narocich na ubytovani.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí