Kam teď k moři?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
891
30.5.10 13:04

Kam teď k moři?

Ahojky, je tu někdo, kdo se právě vrátil z dovolené v Řecku, Turecku nebo Bulharsku? Nebo má známé, kteří tam právě jsou a referujou o počasí? Zajímá mě, jak kde teď je. Nemáme rádi horka, tak bych normálně o Turecku už ani neuvažovala, ale letošní léto je nějaké divné, tak se zase bojím, že v Bulharsku bude ještě zima. Chtěla bych počasí, kdy se dá ležet v plavkách na pláži, ale člověk se nepeče. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5597
30.5.10 13:09

no my letíme do bulharska 17.6. tož jsme samy zvědavá jaké tam bude počasí, už jsem přemýšlela, že místo plavacího kruhu a rukávek malé nabalím pláštěnku a gumáky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
30.5.10 13:19

Ta druhá půlka června už snad bude OK, ale my chceme HNED TEĎ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
30.5.10 13:22

jo hned ted, no tak to jsem sama zvědavá, jestli někdo napíše něco pozitivního :think:

kéžby byla ta druhá půlka už v poho, zatím ztrácím iluze :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
30.5.10 13:30

Nyní bych volila Tunis,Djerbu,Turecko.Egypt už bude mít moc veliké horko.Řecka i Bulharska bych se nyní bála,tam nebude moc teplo.Ani Baleáry bych nyní také nevolila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
30.5.10 13:35

Lasičko, já se už bojím, ale dovolená je zaplacená :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
30.5.10 14:05

Bedru-také se letošního léta docela bojím…i když jsem optimista a stále si říkám,že třeba ten další týden už se to otočí a bude nádherně až do konce prázdnin :-D My letíme 18.6. na Rhodos,vybírali jsme červen proto,že nemáme rádi nesnesitelný tepla-tak doufám,že nebude zima :-( Na červenec vybírám Chorvatsko,ale radši se vyhnu Istrii,aby počasí bylo zaručené.
I když-v Bulharsku jsme byli před lety v první polovine srpna-za ty dva týdny nebylo počasí nic moc.Dopoledne se dalo jít k moři až okolo 11.hodiny,do té doby foukal studený vítr.Některé dny propršelo.
V Řecku jsme měli také štěstí,když nám první dva týdny v červenci polovina dní propršela-to nikdo z místních nepamatoval.
Takže naprostoou jistotu v počasí bych viděla jedině v Egyptě,ostatní destinace jsou o tom,že je velká pravděpodobnost tepla,ale ne jistota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
30.5.10 14:22

Lasičko, ty máš ale štěstí. :-( Koukám, že musím jet jinam a jindy než ty :-D
No přesvědčuješ mě v tom, že Bulharsko ne. Egypt je na nás moc vedro a asi větší riziku častých záchodů než jinde. Tak že by Turecko nebo Kréta? Čekám, jestli nenapíše někdo, kdo se teď vrátil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
30.5.10 14:28

hned teď nedoporučuji, byli jsme od 9.6. na 14 dnů. první týden celý propršelo. Ne teda týden,ale 6 dnů :-). Kamarádi co s námi byli jen na týden si to teda neužili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
30.5.10 14:31

To že se nyní někdo vrátí,to ještě neznamená jak tam bude teď.Když jsem byli prvně na Rhodosu,tak ještě den před naším příletem bylo pořád ošklivo-a my měli nádherné počasí.V těchto končinách je změna počasí ze dne na den.Egypt je úžasný-a faraonovu pomstu jsme nikdy neměli.Myslím,že se s tím víc navypráví,než ve skutečnosti někoho postihne.Vždy jí někdo dostane,to ano,ale není to v nijak masovém měřítku.
Jinak my jsme na počasí takový smolaři,občas vychytneme něco „spešl“,ale přesto nás to od dalšího cestování neodradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.5.10 16:02

koukni na wetter.de, tam je pocasi kdekoli na svete a taky jsou tam predpovedi :))

napriklad tydenni predpoved turecko:
http://www.wetter.de/…301610342d0c

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
30.5.10 16:35

Známí se právě vrátili z Turecka (nevím přesně, kde byli), ale prý bylo krásně teploučko, koupali se v moři. Akorát večer se malinko ochladilo. Byli nadšení. Ovšem samozřejmě to nezaručuje krásné počasí pro příští týdny :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
30.5.10 17:35

Kanary nebo Kypr. V jinych - africkych - destinacich taky bude teplo, aby ty bych pro zmenu nebrala ja.

Ovsem po cele leto bych nesazela na 100pro zarucene krasne pocasi u more - pocasi je a bude hodne ovlivnene sopkou, nedej boze abych si zas upustila a stravite 3 dny na letisti…

• Citovat
  • Upravit
891
30.5.10 21:28

Lucko, dík za tip na stránky. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
30.5.10 22:35

ahoj
tak ja se teda nevratila ani z jedne zeme o ktere jsi psala ale z Tunisu a bylo super.
Nesnasim horka ale tam bylo takovych 25C takze na slunicku cca 32,foukal mirny vetrik,proste super pohodicka.
na vecer se vzdy ochladilo takze se dalo spat i bez klimatizace(coz nemusim)
More teplotka akorat,i moje mala se v nem cakala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí