Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj,
prolezla jsem diskuse, ale nenasla, co potrebuju, tak zakladam nove tema - poradite nekdo ?
Chteli bychom na zac.cervence na par dni nekam vypadnout, a podminkou je bydleni v apartmanu - z duvodu,aby rocni dite oddelene spalo.
Zamilovana jsem do Susice a okoli, ale znam tam jen ubytovani klasicky v pokoji, navic penzion se spoustou schodu, takze to se nam ted nehodi.
Nezalezi na cene, a taky nehledam neco vylozene detskeho, malymu je rok, jeste nechodi, a myslim, ze na hriste apod je jeste brzo, no a starsimu synovi je uz 14, takze tomu staci zajit si na tenis apod, proste nemusi to byt neco vylozene zamerene na deti (ale nebranim se tomu).
Idealni se stravovanim, ale nemusi byt, kdyztak uvarim no ![]()
Vedely byste o necem ? NEBO I JINDE NA SUMAVE !!!!!!
zdravím tě. Jsem přímo ze Sušice, tak ti hodím odkazy na ubytování www.t-mix.cz/ubytovani a nebo http://www.apartmany-basta.cz/ nebo se podívej na stránky města http://www.sumavanet.cz/…bytovani.asp
Doufám, že se vám tu bude v léťe líbit:o)máme tu novou cyklotrasu, nové tenisové kurty, lanovou dráhu aj.. ![]()
Boruvko,
diky moc, mne se v Susici libi kdykoliv (je to moje srdecni zalezitost).
Normalne spime U Vitovcu (tam vedle namesti) ale to neni na spani s miminkem, tak hledam neco jineho.
Vedle je ta Gabreta, bohuzel i tam maji jen klasicke pokoje.
Tak snad neco najdu.
![]()
Ten první apartmán je na náměstí a dole mají cukrárnu a vedle je café lamour, kde podávají snídaně:o) obědy jsou myslím pro ubytované domluvené v restauraci Gloria, ta je kousek od apartmánu.. ten druhý apartmán je kousek od Vítovců. Pak je tu spoustu penzionků. Tak ať se dovolená vydaří
![]()
Ahoj, tak řešíme stejný problém…kdybys objevila to správné místo na spaní s miminem, nám bude 8 měsíců až pojedem, tak sem dej prosím vědět.
Jinak jsme minulý rok byli u paní Urbánkové, neměla kuchyňku, jen takové provizorium s dvouvařičem. Ale plánovala změnu. Je to takové ubytování v přízemí RD. Vchod byl samostatný, vstup garáží a byl tam velký obývák, ale trochu chladný a tmavý mi přišel. JO a maj milého ale velkého psa. Ohař nějaký myslím. A mám pocit ,že tam byl i jeden pokoj vedle toho našeho. Takže by to teoreticky mohlo vyhovovat.
Urbánková Naděžda, Pod Kalovy 23, 342 01 Sušice
Tel.: 376 528 783, 606 820 801
ahoj Martina