Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Nakukovatelko, absolutně souhlasím!!! Taky pár takových znám, co si myslí, že když přijedou do blbého 4hvězdového hotelu, tak se z nich všichni pos…ou. ![]()
Fialko, mně teda omšelý fakt nepřipadal. A wellness super! Mám ráda, když se člověk může rovnou z pokoje přemístit v županu výtahem až k bazénu (není nad to si ráno zaplavat
)
Holky, teď jsem i vzpomněla na to, jak mi říkala moje máma historku z hotelu v Dominikánské rep. Byla tam teď v únoru a abolutně spokojená a nadšená. Bydleli v 4* hotelu, all inclusive, na pokoji všechno od žehlicího prkna se žehličkou, přes krémy na boty, župany, pantofle, varnou konvici, kávy, čaje, narvaného baru (vše v ceně doplňováno denně)… V koupelně šampony, odličovací mléka, krémy, krémy na opalování, fén, hřebeny, kartáčky na zuby atd atd… A nakonec si nějaká PÍP z Česka stěžovala, že to je teda ale úroveň - že neměli v koupelně kondicionér
Musela si ho jít ta kravka koupit a prý kolem toho mluvila celý týden, že TOHLE teda ještě nezažila! ![]()
Máma to komentovala slovy, že „doma nána žere z květináča a tady dělá dámu“. Někdy ty lidi fakt nechápu
(Podotýkám, že to byl jeden z těch obyčejnějších hotelů střední kategorie. Tak asi byla paní zvyklá na ty superhogofogo hotely. Tak příště až si zvolí 10* a drží hubu
)
Jo, a k tomu Zátoni - ještě si vzpomínám, že mě štvala jedna věc - měli jsme pokoj se střešním oknem a nebyla tam ani roleta ani závěs, což bylo přes den jedno, protože jsme pořád někde jezdili, ale navečer, když jsme chtěli dát malou spát, tak mi to vadilo - ona je zvyklá na tmu. Ale to je naše blbost - neměli jsme si ji tak naučit ![]()
Hezkej pribeh, z ty Dominikansky
holt malej ceskej clovek nekam prijel.
S tim stresnim okynkem to ale neprijemny je, to by vadilo i mne dospely, kdyby mi od rana, kdyz zacne svitat, slo svetlo treba do postele, natoz diteti.
To tam mohli dat zaluzii nebo roletku.
Koukam, ze uz jsi 38+4, to to leti, drzim palce na miminko, a vis co budes mit ?
nakukovatelka píše:
Hezkej pribeh, z ty Dominikanskyholt malej ceskej clovek nekam prijel.
S tim stresnim okynkem to ale neprijemny je, to by vadilo i mne dospely, kdyby mi od rana, kdyz zacne svitat, slo svetlo treba do postele, natoz diteti.
To tam mohli dat zaluzii nebo roletku.
Koukam, ze uz jsi 38+4, to to leti, drzim palce na miminko, a vis co budes mit ?
S tím oknem - mně osobně by to tak nevadilo, i když jsme měli postel přímo pod ním, ale pro malou to nebylo nic moc. Řešili jsme to tak, že jsme jí pověsili na postýlku všelijaké deky a prostěradla… prostě aby jí tam svítilo co nejmíň. ALe třeba už tam dali roletu ![]()
K tomu druhému mimi - dneska jdu poprvé na monitory do porodnice, tak jsem zvědavá, co mi řeknou. Už bych ráda porodila a docela se už i těším, protože všichni říkají, že druhý porod je rychlejší a snazší, tak uvidíme
Jo, a měl by to být kluk. Na jméno se neptej - to jsme ještě s manželem neřešili
(ale já už to vím - bude to PAVEL
).
Tak drzim palce, ja rodila 38+4 obe deti, ale podruhy jsem teda byla min statecna, nevim, cim to bylo.
A je hezky, ze se Vam povedl parecek, ja mam dva kluky, ale teda nestezuju si ![]()
nakukovatelka píše:
Tak drzim palce, ja rodila 38+4 obe deti, ale podruhy jsem teda byla min statecna, nevim, cim to bylo.
A je hezky, ze se Vam povedl parecek, ja mam dva kluky, ale teda nestezuju si
Dva kluci jsou fajn. Manžel zase chtěl druhou holku. Takto se nebudeme hádat. ![]()
Termín mám ode dnška za týden a fakt bych už chtěla, aby to bylo za mnou. To čekání je nic moc. Hlavně nechci, aby mi to vyvolávali jako poprvé. To bych se zbláznila!
Statečnost neřeším. Raději nad tím moc nepřemýšlím a podřizuju se osudu
Dám vědět, až bude kluk venku ![]()
lulje píše:nakukovatelka píše:Dva kluci jsou fajn. Manžel zase chtěl druhou holku. Takto se nebudeme hádat.
A je hezky, ze se Vam povedl parecek, ja mam dva kluky, ale teda nestezuju si
Termín mám ode dnška za týden a fakt bych už chtěla, aby to bylo za mnou. To čekání je nic moc. Hlavně nechci, aby mi to vyvolávali jako poprvé. To bych se zbláznila!Statečnost neřeším. Raději nad tím moc nepřemýšlím a podřizuju se osudu
Dám vědět, až bude kluk venku
Urcite, napis !! ![]()
ahoj Nakukovatelka,
po přečtení tvé recenze musím říct, že by pan Jedlička byl velmi spokojen, jak se ho zastávám, jen kdyby všichni věděli, jak se o hostech na tomto hotelu mluví, to by jste psali asi něco jiného. Znám pána osobně, takže vím, jaký je to povýšený zmetek. Ale nechci tu psát osobně názvy „Vás“ návštěvníků, protože nechci být sprostá.