Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vím, že pár témat tu je, ale šileně malá aktivita :/ Coz me uprimne mrzi, kdyz jdu ven vsude tolik deti. Ale osobne tu nebylime dlouho a nikoho moc neznam. Tak bych ráda kdyby se nejaka skupinka chytla, sesli jsme se. Mistecko kde se vzdy najde jen chtit ![]()
Me bude 26let a mám doma dve deti (9mesícu a 4 roky) Dokazi se bavit o vsem i mimo problematiky deti ![]()
Pokud postradáte spriznene dusicky tak piste, piste ![]()
Těšíme se na vás ![]()
Ahojky, před třemi týdny jsme se přestěhovali s přítelem do Letňan, kde neznám vůbec nikoho.Tak se ráda seznámím. Přítel je do večera v práci a když má volno je na Petříkově, kde stavíme baráček. Tak ho moc nevidím, proto uvítám spřízněnou duši na pokec, procházky atd…:mavam: Čekáme první mimčo v únoru…
@nymphy píše:že se ty matky nestydí, courat venku s dětma, to jo, ale psát na eMimino, to ne
Vím, že pár témat tu je, ale šileně malá aktivita :/ Coz me uprimne mrzi, kdyz jdu ven vsude tolik deti. Ale osobne tu nebylime dlouho a nikoho moc neznam. Tak bych ráda kdyby se nejaka skupinka chytla, sesli jsme se. Mistecko kde se vzdy najde jen chtit
Me bude 26let a mám doma dve deti (9mesícu a 4 roky) Dokazi se bavit o vsem i mimo problematiky deti
Pokud postradáte spriznene dusicky tak piste, pisteTěšíme se na vás
Já bydlívala nedaleko, ale teď jsem na druhém konci Prahy. Ale když budeš chodit pravidelně na nějaké hřiště, tak se tam určitě s maminkama skamarádíš ![]()
@LucieWonka píše:
Ahojky, před třemi týdny jsme se přestěhovali s přítelem do Letňan, kde neznám vůbec nikoho.Tak se ráda seznámím. Přítel je do večera v práci a když má volno je na Petříkově, kde stavíme baráček. Tak ho moc nevidím, proto uvítám spřízněnou duši na pokec, procházky atd…:mavam: Čekáme první mimčo v únoru…
Ahoj ![]()
No máme to podobný. Můj dělá sice krátký dlouhy, ale děla cca 16hodin a pak dost spi. Takze si ho moc neuzijem.
A jak mivas cas? Je miminko v unoru? To uz je za chvilku. Se budu tesit s tebou. Hrozne to leti :/
@Etcetera78 píše: že se ty matky nestydí, courat venku s dětma, to jo, ale psát na eMimino, to ne![]()
![]()
Já bydlívala nedaleko, ale teď jsem na druhém konci Prahy. Ale když budeš chodit pravidelně na nějaké hřiště, tak se tam určitě s maminkama skamarádíš
Na hřište jsem chodila. Ale maminky jakoby meli nejakou barieru. Nejake nepristupne ![]()
Ale chapu ze tu neni kazdej porad. Já vl. taky ne. Jen kdyz neco potrebuji. Jsem tu kdyz se fakt nudim, nebo deti spi a ja nemam co bych nebo se mi nic nechce ![]()
Ale prijde mi ze jine casti prahy maji mega diskuze a tady mrtvo
My jinak nejdriv bydleli v Rudne a seznamit se docela i slo
Jen jsme museli na druhy konec a pro nektere je to konec sveta ![]()
Ahoj, my bydlíme pod kopcem u Vysočanské. Mám 3 letou holčičku.
@andílekxyz píše:
Ahoj, my bydlíme pod kopcem u Vysočanské. Mám 3 letou holčičku.
Ahoj
To je taky kousicek
To by si mohli holky pohrat
Chodi ti mala do skolky?
@nymphy
Ahoj, tak já jsem z Ládví a mám skoro roční holčičku, tak kdyby si chtěla můžeme někam vyrazit…
Taky tu nikoho nemám/neznám, jsem dost stydlín, takže se ani jen tak neseznámím a kontakt s někým jiným než batoletem už mi začíná dost chybět… ![]()
@_Kaczenkaa_ píše:
@nymphy
Ahoj, tak já jsem z Ládví a mám skoro roční holčičku, tak kdyby si chtěla můžeme někam vyrazit…Taky tu nikoho nemám/neznám, jsem dost stydlín, takže se ani jen tak neseznámím a kontakt s někým jiným než batoletem už mi začíná dost chybět…
Já teda pár kamarádek mám, ale zase být s nima celý dny nejde
Ale nedávno jsem pár dni byla doma jen s malym a presne vim jaký to je. Já se pak citila pomalu jako blazen s silenou si s nekym povidat ![]()
Já stydlin, nejsem, ale proste se mi nepodarilo navazat kontakt na piskovisti apod :/ Naopak kdo me zna jsem silene mluvny clovek
Nekdy asi az moc ![]()
Holky a nemáte nekterá čas i dnes odpo? Kdyby nebylo pekne návrh na srazik bych mela. Ale asi dnes máte doma chlapy co? Muj jde prave do prace az vstane :/
@nymphy
Já jsem taky mluvná, ale až když někoho poznám, dokud neznám, jsem taková spíš zakřiknutá a hlavně teda mi vždycky přijde, že na mě všechny ty matky koukaj jak na nepřítele..
Tak radši mlčím.. ![]()
Hlavně s malou není kam moc chodit, teď jsme byly párkrát v MC, ale zrovna tam nikdo nebyl, tak se není s kým seznamovat… ![]()
Každopádně pro malou by se kamarádka hodila, už „vyžaduje“ společnost dětí a mě by se teda nějaká spřízněná duše taky hodila..
![]()
@nymphy
Já čas mám, ale jsem nastydlá, tak nechci moc nikam chodit a už vůbec ne mezi děti, aby ode mě něco nechytly.. ![]()
@_Kaczenkaa_ píše:
@nymphy
Já jsem taky mluvná, ale až když někoho poznám, dokud neznám, jsem taková spíš zakřiknutá a hlavně teda mi vždycky přijde, že na mě všechny ty matky koukaj jak na nepřítele..![]()
Tak radši mlčím..
Hlavně s malou není kam moc chodit, teď jsme byly párkrát v MC, ale zrovna tam nikdo nebyl, tak se není s kým seznamovat…
Každopádně pro malou by se kamarádka hodila, už „vyžaduje“ společnost dětí a mě by se teda nějaká spřízněná duše taky hodila..![]()
No tak to máme podobny
A také mi prijde ze se na me divaji kolikrat divne
A pak se seznamuj ![]()
No já to znám, jakmile jsem s malou u nás v CRC tak mala se porad pta kdo si prijde hrat apod.
@nymphy dnes ne, ale po Novémm roce budu mít čas odpolko i dopolko.Pak se můžeme domluvit a někam vyrazit ![]()
Když budete chtit vedet neco o nas klidne si me pridejte na FB pod Kristýna Blatová. Nevim kolik jich to tam najde
Ale mam tam fotku s malym na rukach ![]()