Letňany, Prosek, Střížkov a okolí :)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4704
29.12.13 09:23

Letnany,prosek,střížkov a okolí :)

Vím, že pár témat tu je, ale šileně malá aktivita :/ Coz me uprimne mrzi, kdyz jdu ven vsude tolik deti. Ale osobne tu nebylime dlouho a nikoho moc neznam. Tak bych ráda kdyby se nejaka skupinka chytla, sesli jsme se. Mistecko kde se vzdy najde jen chtit :)
Me bude 26let a mám doma dve deti (9mesícu a 4 roky) Dokazi se bavit o vsem i mimo problematiky deti :mrgreen:
Pokud postradáte spriznene dusicky tak piste, piste :)

Těšíme se na vás 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
381
29.12.13 09:36

Ahojky, před třemi týdny jsme se přestěhovali s přítelem do Letňan, kde neznám vůbec nikoho.Tak se ráda seznámím. Přítel je do večera v práci a když má volno je na Petříkově, kde stavíme baráček. Tak ho moc nevidím, proto uvítám spřízněnou duši na pokec, procházky atd…:mavam: Čekáme první mimčo v únoru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
29.12.13 09:38
@nymphy píše:
Vím, že pár témat tu je, ale šileně malá aktivita :/ Coz me uprimne mrzi, kdyz jdu ven vsude tolik deti. Ale osobne tu nebylime dlouho a nikoho moc neznam. Tak bych ráda kdyby se nejaka skupinka chytla, sesli jsme se. Mistecko kde se vzdy najde jen chtit :)
Me bude 26let a mám doma dve deti (9mesícu a 4 roky) Dokazi se bavit o vsem i mimo problematiky deti :mrgreen:
Pokud postradáte spriznene dusicky tak piste, piste :)Těšíme se na vás 8)
že se ty matky nestydí, courat venku s dětma, to jo, ale psát na eMimino, to ne :cert: :lol: :lol:

Já bydlívala nedaleko, ale teď jsem na druhém konci Prahy. Ale když budeš chodit pravidelně na nějaké hřiště, tak se tam určitě s maminkama skamarádíš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
29.12.13 09:42
@LucieWonka píše:
Ahojky, před třemi týdny jsme se přestěhovali s přítelem do Letňan, kde neznám vůbec nikoho.Tak se ráda seznámím. Přítel je do večera v práci a když má volno je na Petříkově, kde stavíme baráček. Tak ho moc nevidím, proto uvítám spřízněnou duši na pokec, procházky atd…:mavam: Čekáme první mimčo v únoru…

Ahoj :mavam:
No máme to podobný. Můj dělá sice krátký dlouhy, ale děla cca 16hodin a pak dost spi. Takze si ho moc neuzijem.
A jak mivas cas? Je miminko v unoru? To uz je za chvilku. Se budu tesit s tebou. Hrozne to leti :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
29.12.13 09:45
@Etcetera78 píše: že se ty matky nestydí, courat venku s dětma, to jo, ale psát na eMimino, to ne :cert: :lol: :lol:Já bydlívala nedaleko, ale teď jsem na druhém konci Prahy. Ale když budeš chodit pravidelně na nějaké hřiště, tak se tam určitě s maminkama skamarádíš :)

Na hřište jsem chodila. Ale maminky jakoby meli nejakou barieru. Nejake nepristupne :lol:
Ale chapu ze tu neni kazdej porad. Já vl. taky ne. Jen kdyz neco potrebuji. Jsem tu kdyz se fakt nudim, nebo deti spi a ja nemam co bych nebo se mi nic nechce :D
Ale prijde mi ze jine casti prahy maji mega diskuze a tady mrtvo :cert: :) My jinak nejdriv bydleli v Rudne a seznamit se docela i slo :) Jen jsme museli na druhy konec a pro nektere je to konec sveta :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andílekxyz
29.12.13 09:50

Ahoj, my bydlíme pod kopcem u Vysočanské. Mám 3 letou holčičku.

• Citovat
  • Upravit
4704
29.12.13 09:58
@andílekxyz píše:
Ahoj, my bydlíme pod kopcem u Vysočanské. Mám 3 letou holčičku.

Ahoj :mavam: To je taky kousicek :) To by si mohli holky pohrat :) Chodi ti mala do skolky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
_Kaczenkaa_
29.12.13 10:01

@nymphy
Ahoj, tak já jsem z Ládví a mám skoro roční holčičku, tak kdyby si chtěla můžeme někam vyrazit… :pankac: Taky tu nikoho nemám/neznám, jsem dost stydlín, takže se ani jen tak neseznámím a kontakt s někým jiným než batoletem už mi začíná dost chybět… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4704
29.12.13 10:04
@_Kaczenkaa_ píše:
@nymphy
Ahoj, tak já jsem z Ládví a mám skoro roční holčičku, tak kdyby si chtěla můžeme někam vyrazit… :pankac: Taky tu nikoho nemám/neznám, jsem dost stydlín, takže se ani jen tak neseznámím a kontakt s někým jiným než batoletem už mi začíná dost chybět… :mrgreen:

Já teda pár kamarádek mám, ale zase být s nima celý dny nejde :D Ale nedávno jsem pár dni byla doma jen s malym a presne vim jaký to je. Já se pak citila pomalu jako blazen s silenou si s nekym povidat :D
Já stydlin, nejsem, ale proste se mi nepodarilo navazat kontakt na piskovisti apod :/ Naopak kdo me zna jsem silene mluvny clovek :D Nekdy asi az moc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
29.12.13 10:05

Holky a nemáte nekterá čas i dnes odpo? Kdyby nebylo pekne návrh na srazik bych mela. Ale asi dnes máte doma chlapy co? Muj jde prave do prace az vstane :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
_Kaczenkaa_
29.12.13 10:07

@nymphy
Já jsem taky mluvná, ale až když někoho poznám, dokud neznám, jsem taková spíš zakřiknutá a hlavně teda mi vždycky přijde, že na mě všechny ty matky koukaj jak na nepřítele.. :lol: :lol: Tak radši mlčím.. :lol:
Hlavně s malou není kam moc chodit, teď jsme byly párkrát v MC, ale zrovna tam nikdo nebyl, tak se není s kým seznamovat… :think:
Každopádně pro malou by se kamarádka hodila, už „vyžaduje“ společnost dětí a mě by se teda nějaká spřízněná duše taky hodila.. :oops: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
_Kaczenkaa_
29.12.13 10:08

@nymphy
Já čas mám, ale jsem nastydlá, tak nechci moc nikam chodit a už vůbec ne mezi děti, aby ode mě něco nechytly.. :roll:

• Citovat
  • Upravit
4704
29.12.13 10:10
@_Kaczenkaa_ píše:
@nymphy
Já jsem taky mluvná, ale až když někoho poznám, dokud neznám, jsem taková spíš zakřiknutá a hlavně teda mi vždycky přijde, že na mě všechny ty matky koukaj jak na nepřítele.. :lol: :lol: Tak radši mlčím.. :lol:
Hlavně s malou není kam moc chodit, teď jsme byly párkrát v MC, ale zrovna tam nikdo nebyl, tak se není s kým seznamovat… :think:
Každopádně pro malou by se kamarádka hodila, už „vyžaduje“ společnost dětí a mě by se teda nějaká spřízněná duše taky hodila.. :oops: :mrgreen:

No tak to máme podobny :lol: A také mi prijde ze se na me divaji kolikrat divne :D A pak se seznamuj 8)
No já to znám, jakmile jsem s malou u nás v CRC tak mala se porad pta kdo si prijde hrat apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
29.12.13 10:11

@nymphy dnes ne, ale po Novémm roce budu mít čas odpolko i dopolko.Pak se můžeme domluvit a někam vyrazit :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
29.12.13 10:11

Když budete chtit vedet neco o nas klidne si me pridejte na FB pod Kristýna Blatová. Nevim kolik jich to tam najde :D Ale mam tam fotku s malym na rukach :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová