Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, máte někdo zkušenosti s letním potahem do vajíčka Maxi Cosi CabrioFix? Uvažuji o jeho koupi, ale protože se jedená o zrovna levnou věc, chtěla bych se zeptat na Vaše zkušenosti. Skutečně pomůže? Díky za odpovědi
Nejnovější recenze z kategorie Autosedačky a doplňky
Máte zkušenost s Maxi-Cosi CabrioFix?
Přidejte zkušenost s Maxi-Cosi CabrioFixvětšina letních potahů je z froté, stejně tak u MC, a saje dobře pot a zároveň chrání sedačku před zašpiněním, takže určitě poslouží
Call, moje sestřenice ho měla a byla spokojená. Mě se nechce investovat a mám vyzkoušeno, že stejně dobře poslouží plínka nebo malý ručník. Ale potah je samozřejmě estetičtější… ![]()
za sebe na letni ditko urcite doporucuju…my meli emitex…jako ucel splnil, material je to v podstate tentyz, ale setrit nedoporucuji, neustale me stvalo jak to proste presne nesedelo…priste uz si priplatim ![]()
Ted uz mame autosedacku vetsi Romera a potah original, a to je uplne jiny kafe…jen tam uz jsou pasy petibodovy, takze neni takova pohoda se sundavanim jako u MC vajicka kde jsou 3bodovy, ale da se ![]()
potah autosedacky bych rekla ze to uchrani fakt hodne…ja prodavala sedajdu jak novou, kamoska co potah povazovala za zbytecnost ![]()
ptas se jestli pomuze…na to aby se ditko vubec nepotilo urcite nepomuze…ale kdyz se zvazi z jakeho materialu ty sedajdy jsou, urcite je mimi prijemnejsi lezet na potahu ![]()
Mate na tuto sedacku odzkouseny skutecne nejaky „chladivy“ potah?