Letní potah do Maxi Cosi CabrioFix

1572
9.6.10 12:43

Letní potah do Maxi Cosi CabrioFix. Jaké máte zkušenosti?

Ahoj, máte někdo zkušenosti s letním potahem do vajíčka Maxi Cosi CabrioFix? Uvažuji o jeho koupi, ale protože se jedená o zrovna levnou věc, chtěla bych se zeptat na Vaše zkušenosti. Skutečně pomůže? Díky za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7159
9.6.10 13:57

většina letních potahů je z froté, stejně tak u MC, a saje dobře pot a zároveň chrání sedačku před zašpiněním, takže určitě poslouží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
9.6.10 14:07

Call, moje sestřenice ho měla a byla spokojená. Mě se nechce investovat a mám vyzkoušeno, že stejně dobře poslouží plínka nebo malý ručník. Ale potah je samozřejmě estetičtější… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
9.6.10 14:12

za sebe na letni ditko urcite doporucuju…my meli emitex…jako ucel splnil, material je to v podstate tentyz, ale setrit nedoporucuji, neustale me stvalo jak to proste presne nesedelo…priste uz si priplatim :palec:
Ted uz mame autosedacku vetsi Romera a potah original, a to je uplne jiny kafe…jen tam uz jsou pasy petibodovy, takze neni takova pohoda se sundavanim jako u MC vajicka kde jsou 3bodovy, ale da se :mavam:
potah autosedacky bych rekla ze to uchrani fakt hodne…ja prodavala sedajdu jak novou, kamoska co potah povazovala za zbytecnost :poblion:

ptas se jestli pomuze…na to aby se ditko vubec nepotilo urcite nepomuze…ale kdyz se zvazi z jakeho materialu ty sedajdy jsou, urcite je mimi prijemnejsi lezet na potahu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
22.5.16 18:46

Mate na tuto sedacku odzkouseny skutecne nejaky „chladivy“ potah?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí