Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, tuhle autosedacku bych moc nedoporucovala. Rika se ,cim vetsi rozpeti kg…tim je mene bezpecna a tato ma rozpeti od 9kg do 36kg. Ale napr. k prarodicum do auta,aby tam meli nejakou pro bezpecnost vnoucat,kdyz je obcas vezou…tak tam bych ji vyuzila. Nemusis ji po celou dobu menit.
Ale vybrala bych bezpecnejsi autosedacku. Napr. od Chicca Key 1 (od 9 kg do 18kg)…a pak Key 2-3 (ta je od 15kg do 36kg).
My máme doma tu Key1 a naprostá spokojenost, doporučuju!
Je pohodlná, nastavitelný polohy,prcek nám v ní usne,sotva ho tam dám.
Chicco Neptune bylo loni v testech a totálně propadlo z bezpečnosti, test zde: http://www1.adac.de/…2009/tab.asp?…
takže určitě zvolit jinou sedačku, a nejlépe místo 9-36 nejdříve 9-18 a pak 15-36
anonymní, není to žádný konkurenční boj, jsou to výsledky bezpečnostních testů, prostě Neptune neprošla testy, zde je video z testů, podívejte se na minutáž 1:20, je tam Neptune a uvidíte že při čelním nárazu pás dítěti uřízne hlavu, a při bočním si dítě rozbije hlavu o dveře, prostě tato sedačka dítě neochrání, a ty testy jsou v rychlosti 50km/hopd, kdežto na silnicích se jezdí rychleji: http://www.youtube.com/watch?…
To chce ty testy často sledovat, protože pořád dělají nové. Já jsem dneska našla, že vyšly zase nový na http://doma.nova.cz/…ecnejsi.html a
http://auto.idnes.cz/…-priloha.asp?…
no a tam vyšla třeba skvěle ta Autofixka od Chicca. Takže ono to chce se fakt pořádně poptat a projet net, než se něco koupí nebo než člověk něco odsoudí. Slyšela jsem hroznou chválu na Romery a v těchhle testech jsou na chvostu. ![]()
Ale holky,kdyby jste to četly pořádně- Römer má skvělou bezpečnost,jen má nějaký mínusy za manipulaci!!!!A jsou to pořád ty stejný-respektive ty testy vychycházejí všechny z ADAC testů,co sem Steeve dával asi před měsícem!!!!
Enny,to jsou nové testy,stačí se kouknout,kdy vyšly!Takže to nejsou ty,co sem steeve dávala před měsícem.Mně překvapilo u těch Romerů to,že všichni tu tvrdí,že jsou naprosto bez konkurenční.A z bezpečnosti dostat 44% http://doma.nova.cz/…ecnejsi.html
mi nepřijde tak úžasný… ![]()
Niky, jsou to testy ADAC, které vyšli v ADAC 26.5. a které jsem 25.6. dával sem na diskuzi a nyní je pouze se zpožděním všechny noviny přepisují( nikdo jiný než ADAC( a sourozenecké organizace jako OAMTC,atd) testy nedělá- nikdo jiný nemá zkušebnu).
Ohledně Römeru, od roku 2007 kdy jsou přísnější testy má Römer všechny sedačky s hodnocením 4 hvězdičky, a vajíčka dokonce s 5ti hvězdičkama, v letošních testech byla sedačka Römer Adventure, která dostala „pouze“ 3 hvězdičky, je to v kat. 15-36 u Römera nejlevnější model( pak má další 3 modely- Kid, Kid plus a Kidfix- které mají 4 hvězdičky) a model Adventure se téměř neprodává, je to starý model, jeho výroba končí. Takže tou sedačkou Adventure si to Römer malinko pohoršil, ale stále je průměr Römeru 4,1 hvězdičky, to nemá nikdo, jen pro info, M-C 4, Kiddy 4, Cybex 3,83, Concord, 3,8, Recaro 3, Chicco 2,9…
Takže jestli někdo dělá závěry kvůli jedné sedačce, která má průměrné výsledky u značky, která je nadprůměrná- celkove se všemi testy není bezpečnější značky. A stále je to Adventure na tom lépe než isofixový Recaro s isofixem i bez nebo Chicco Key 2-3 Ultrafix- tito výrobci by se měli zamyslet nad bezpečností.
Steeve, koukám jako blázen
, jak to máš všechno nastudovaný. Neděláš v tom náhodou?
(myslím to ale v dobrém)…Já rozhodně nedělám závěry kvůli jedné autosedačce, jen jsem právě chtěla upozornit na to, že když jedna autosedačka (jedno jestli od Romera nebo Chicca) neprojde nebo jí testy nevyjdou dobře, není proto důvod k panice nebo k tomu odsoudit celou značku. Jestli jsem se špatně vyjádřila do jiných diskuzí,tak se omlouvám…Pokud vím zase já,tak se zkušebnama je to tak, že když si to zaplatíš, můžeš si nechat otestovat autosedačku klidně i ty/Vy nebo já.Třeba v DEKŘe,Klíčany,ve Škodovce Ml.Boleslav…Jen já nemám nějakých 60litrů rozhodně nazbyt… ![]()
jo dělám do sedaček, je to asi vidět i z příspěvků zde na diskuzi i v poradně: https://www.emimino.cz/…autosedacky/
ono ohledně testů, ano , můžeme si zaplatit testy třeba v Dekře, kdokoliv, já i ty, a opravdu to stojí dost peněz, proto ani testy co byly letos v únoru ve zkušebně TUV v úhlenici u Ml. boleslavi a paltil je soukromý německý časopis nikdo nebral jako směrodatné, tam byla vidět loby jednoho výrobce.
Ale oficiální nezávislé testy, které dělá každoročně ADAC, tak ty platí nezávislá organizace z peněz členů- soukromých osob ADACu a Stiftung Warentest a tam není důvod někomu nadržovat, ty jsou opravdu nezávislé, tam by z toho nic neměli, a těmi se řídí všichni odborníci, proto je následně také otiskují všechny noviny zabívající se touto problematikou.
Další věc je, že ty malé zkušebny, dělají testy pouze čelní- nemají otočnou konstrukci a děljí je v 50km/h, kdežto zkušebna ADAC dělá čelní náraz v 65km/h- chce prosadit i tvrdší normy na testy a navíc dělá i boční náraz, který u zkušeben není povinný, a protože je 80% havárií na šikmo, a ne přímo čelem, tak mají ty boční nárazy svůj důvod.
A určitě není důvod k panice, pokud se u jedné sedačky v portfoliu značky nepovede jeden test, a pokud skončí se 3 hvězdičkami je to stále lepší průměr, horší je to u značek, které jsou stabilně pod úrovní, nebo nejsou testované. Ostatně všichni doporučují kupovat sedačky se 3 a více hvězdičkami, takže 3 je OK, 2 a 1 je bída, a bohužel u zmíněného Chicca je za poslední 3 roky:
4 hvězdičky Key 1 Isofix a Autofix
3 hvězdičky Key 1 a Key 2-3
2 hvězdičky Proxima, Max 3, Key 23 Ultrafix
1 hvězdička Neptune, takže těch špatných má polovinu k těm dobrým, a to není důvod k radosti.
Díky za vyčerpávající informace,je fajn,když to máš všechno v hlavě
Proč teda ADAC dělá testy při vyšší rychlosti, než je předepsaný a vyvolává v lidech paniku? Proč se nedrží norem, kde je náraz ve 30 a 50km/hod a dělá je ve vyšší rychlosti?Proč řeší boční náraz,o kterým není ani zmínka?Ty testy jsou pak teda dělaný nad rámec norem a chápu, že některý autosedačky třeba neprojdou.Tohle by si ale měli vyřídit s výrobci nebo ustanovit zákonem ne?Já jsem se jen snažila získat nějaký informace a napsat sem svůj názor a zkušenost jako maminky pro ostatní. Mám doma pro malýho Key1 od Chicca a přijde mi dobrá, i podle testů vyšla v pořádku a rozhodně jsem s touhle značkou spokojená. Myslela jsem, že Key 2-3 a Key 2-3 ultrafix jsou ty samý autosedačky. Jak je teda možný, že mají úplně jiný hodnocení, není to divný? Navíc nevidím, co řešit nějakou zničenou autosedačku, když mi dítě přežije autonehodu. Vždyť stejně musíš správně po každý havárce autosedačku vyměnit, ať je viditelně poškozená nebo ne. Takhle se na to dívám já, možná má někdo jiný názor, ale od toho tu ty diskuze jsou, ne? ![]()
Jo a pokud jde o Neptune od Chicca, tak tu bych brala jako nouzovku třeba k prarodičům na krátký popojíždění možná stačí…
ono, s tím, že sedačka praskne při nárazu je také problém, v mnoha případech totiž ten náraz při havárii není jen jeden( tak jako je to na zkouškách v testovacím centru), ale více, hlavně při vyšších rychlostech, třeba na dálnici, tam to bouchneš do auta- první náraz,může prasknout sedačka,( jako se stalo tomu Chiccu, a při těch testech je rychlost jen 50km/h), , auto se odrazí do svodidel- druhý náíraz- a už o tu prasklou sedačku se může další zranit, nebo už neudrží dítě, a do tebe vletí další auto- další náraz, a v tuto chvíli ta prasklá sedačka nemá žádnou ochrannou funkci, takže lépe sedačku, která by nepraskla.
A určitě po každé nehodě sedačku vyměnit, i když na ni nejsou vidět žádné známky poškození, může být cokoliv poškozeno vevnitř a další náraz by nevydržela.
tak já odborník nejsem, jsem „jen“ maminka, jako většina tady. ale jsem trochu posedlá bezpečností v autě (jezdím skoro denně a jsem pražák..). a do autosedaček pro syna jsme vrazili docela hodně (8+8.5tis, teď 3500 za další kat, která je připravená..)
za sebe můžu napsat, že jsem naprosto nevýslovně šťastná, že ADAC dělá testy „NAD“ rámec něčeho, co udávají normy. prootže jak píše steeve, k čemu jsou čelní testy v 50km, ani v praze se 50tkou nejezdí .. (teda, já jo, ale taky mě předjíždějí pěkně nebezpečně někdy..). k čemu je jen čelní test, když strašně moc havárek je jiných,.. testy mají co nejvíce simulovat skutečnou havárii!
navíc, já pracuju v potravinářství a čirou náhodou trochu vidím to toho, jak se dělají právě ty normy. mno, ehm, jsem fakt ráda, že ADAC má svoji hlavu a neřídí se jimi!!!!! a doufám, že bude přísnější. moc ráda bych věděla, co sedačka udělá ve 130km rychlosti na dálnici! (aniž bych to musela zjistit v reálu.)
před třema měsíci jsem se pak náhodou potkala s člověkem, který dělal šéfa kvality v automobilce (kde se testy taky dělají..) a shodou okolností čekají dítko, mluvili jsme o testech, jak a co a kterým věří.. po rozhovoru s ním věřím jenom ADACu a pouze tomu, co si s pomocí svých chatrných znalostí Ně a google překladače přečtu na jejich stránkách!! ničemu jinému..
a jsem taky velmi zklamaná postupem EU. (i když jsem euroskeptik a nic od ní dobrého nečekám..). prootže EU se motá do všeho do čeho může, máme společné normy na mikrobiální kontaminaci potravin(btw, zrušená česká byla o 300 % lepší), a já nevím na co všechno. ale nějaké dobré nařízení o bezpečnosti na silnících, to ne.. jen nějaká úchylná norma pro homologaci.. ze ketré vycházejí jako schválené autosedačky, které dítě podříznou při nárazu v 50km/hod.!!
za sebe pak ještě, nemusím být se sedačkou spokojená (a že já nejsem, to už jsem se steevem řešila několikrát
) ale syn v ní jezdí a dokud nepřekročí limit, jezdit bude.. mojí „spokojenost“ beru jen jako doplňkovou vlastnost - fakt, že bych se příště poohlédla jinde, ale vždy jen stejně bezpečnou..
nikdy bych, ani na popojížďky, nepoužila žádnou jinou autosedačku, než 4 a více *, max. vítěze dané kategorie adac, kdyby lepší nebyla..
no jo, jsem magor.. přiznávám. ale stačí se podívat silnice, statistiky nehod..
Taky chci pro svoje dítě jen to nejlepší (!!!), proto se dívám na různé testy autosedaček, ať už od ADACu nebo od někoho jiného. Ty testy by se měly dělat jednotně, není možný, aby jedna autosedačka vyšla v ADACu špatně a jinde dobře, ne? Právě proto je to dělané podle norem, pokud se nepletu… Samozřejmě jsem pro to, aby se zpříznily normy, protože jak píšeš, kdo jezdí 50km/h (kromě nás dvou
). Na druhou stranu nechápu, proč teda ty normy jsou, to je trochu ujetý a mělo by se to teda ustanovit tak, aby se to zkoušelo při vyšších rychlostech, bočních nárazech apod. Ať už změnou zákona nebo rovnou u výrobců, co já vím…
Ale na to jsme my bohužel malí páni, abychom tohle změnili…