Letošní maturita

3733
30.4.13 07:23

Letošní maturita

Ahoj Holky..tak komu letos držíte palce? Jak to prožíváte?
Já držím bratranci :lol: má celkem nervy z těch písemných :roll: je to trémista.
Vůbec si nedovedu představit jednou možná své děti…to abych si vzala dovolenou, jak se o ně budu třást :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
JaSe
30.4.13 07:30

Já držím palce synovi své nejlepší kamarádky.

• Citovat
  • Upravit
napresdrzku
30.4.13 07:58

Nejvtipnější je, že potom si člověk uvědomí, jaká je to vlastně brnkačka :) Ale je fakt, že jsem měl štěstí na otázky a třeba z jazyka a ekonomie jsem uměl slušně tak polovinu a o pětině bych asi neřekl ani slovo. Myslím, že se u maturity promítne, jak se člověk choval celý rok, kdyby měl nějaké fatální selhání, tak ho často učitel nepotopí, při nejhorším padající listí, maturitu jistí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15095
30.4.13 08:00

Mě dělají zkoušky obě dcery :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733
30.4.13 08:02

@boball no tak to je hustééé…co bereš na nervy…čokoládu? nebo něco ostřejšího? a z čeho dělají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
30.4.13 08:03

@napresdrzku přesně tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3626
30.4.13 08:05

Já držím letos palce bratrancovi- svému - sestřence- manželovo. Jinak jim to moc nezávidím, jsem ráda že já už je mám rok za sebou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15095
30.4.13 08:13
@Vermion píše:
@boball no tak to je hustééé…co bereš na nervy…čokoládu? nebo něco ostřejšího? a z čeho dělají?

Zatím neberu nic, akorát se mi neustále dělají opary, tudíž předpokládám, že něco na nervy by to chtělo. Jedna je na sociální škole, druhá hotelovka. Paní učitelka mi povídala, že její syn dělá také a je na mašli, jak to můžu přežít s dvěma, že nechápe. Koupila jsem si na červenec zájezd k moři, jako lék :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733
30.4.13 08:17

@boball :potlesk: ten lék si plně zasloužíš!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
30.4.13 08:45

Holky, já je držím sobě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733
30.4.13 08:51

@Verunka93 tfuj, tfuj tfuj a hooodně štěstí!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
30.4.13 09:11

@Vermion já držím pěstičky synovi přítele, jestli to letos znovu zmastí, tak je v háji nejen on, ale i stěhování chlapa ke mě :zed: :mrgreen: no snad to nezvojtí.. první má za sebou a nejhůř za 2, ještě 3 zkoušky… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733
30.4.13 09:12

@martina.se Taky zajímavé, jak něčí maturita ovlivní životy všech okolo. Tak budeme držet palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
30.4.13 09:16

@Vermion noo, minulý rok ho k matuře ani nepustili, letos jo, tak už to snad zvládne… těžké s děckama, když na to mají, ale postaví si hlavu :mrgreen: chlap platí hodně vysoké alimenty, takže by neutáhl půlku nájmu, je na ubytovně.. tak doufám, že to dopadne a bude stěhování :oops: chlap je z toho taky na prášky, hlavně kvůli klukovi, bo ten má poslední šanci, jinak by musel buď do prváku, nebo by měl jen základku… ve 22 celkem mazec :nevim: Jinak díky, já mu to fakt přeju, protože kluk hloupej rozhodně není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
30.4.13 09:20

Jojo, člověk si až s odstupem let uvědomí, že to vlastně byla brnkačka a že ho v životě potkávají i těžší zkoušky. Ale i tak všem přeju hooodně štěstí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin