Jak se dostat do školky

Anonymní
28.4.13 18:28

jak se dostat do školky

Ahoj nenapadá vás možnost jak se dostat do školky kam jsme nepodávali přihlášku a jsme přijaty do jiný?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
28.4.13 18:34

Zeptat se ředitelky? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
28.4.13 18:36

A proc anonymne???

Zkusila bych najit nejakou maminku, ktere by se zase vic hodila ta „vase“ skolka a obesla reditelky…

• Citovat
  • Upravit
1857
28.4.13 19:00

To je fakt citlivá věc :mrgreen: Proč jsi si nedala přihlášku rovnou tam kam chceš? Jinak se zkus zeptat ředitelky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.13 19:08

Anonym proto že nechci aby to znamí věděli, protože bych si zase vyslechla. Ale já dozvěděla jsem si o tý školce nepěkný věci co jsem nevěděla ani ta ředitelka nebyla uplně v pohodě. Zkrátka toho lituju a ted nevím co s tím. Asi zkusím jít za ředitelkou. Ale asi moc šancí už nemáme

• Citovat
  • Upravit
101642
28.4.13 19:21

Záleží odkud jsi, ale na většině míst republiky zní odpověď, že žádnou možnost nemáš… max. zkusit výměnu s nějakou jinou maminkou, ale to je tak všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
28.4.13 21:01
@Anonymní píše:
Ahoj nenapadá vás možnost jak se dostat do školky kam jsme nepodávali přihlášku a jsme přijaty do jiný?

vloupat se, zabarikádovat a neustoupit dokud dítě nepřijmou, myslím že by to mohlo vyjít, střelná zbraň by mohla pomoct. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin