Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
A proc anonymne???
Zkusila bych najit nejakou maminku, ktere by se zase vic hodila ta „vase“ skolka a obesla reditelky…
To je fakt citlivá věc
Proč jsi si nedala přihlášku rovnou tam kam chceš? Jinak se zkus zeptat ředitelky.
Anonym proto že nechci aby to znamí věděli, protože bych si zase vyslechla. Ale já dozvěděla jsem si o tý školce nepěkný věci co jsem nevěděla ani ta ředitelka nebyla uplně v pohodě. Zkrátka toho lituju a ted nevím co s tím. Asi zkusím jít za ředitelkou. Ale asi moc šancí už nemáme
Záleží odkud jsi, ale na většině míst republiky zní odpověď, že žádnou možnost nemáš… max. zkusit výměnu s nějakou jinou maminkou, ale to je tak všechno.
@Anonymní píše:
Ahoj nenapadá vás možnost jak se dostat do školky kam jsme nepodávali přihlášku a jsme přijaty do jiný?
vloupat se, zabarikádovat a neustoupit dokud dítě nepřijmou, myslím že by to mohlo vyjít, střelná zbraň by mohla pomoct. ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.
Ahoj nenapadá vás možnost jak se dostat do školky kam jsme nepodávali přihlášku a jsme přijaty do jiný?