Zápis do školky

221
28.4.13 19:16

zápis do školkyy

Ahoj maminky mam dotaz zitra mam jit na zapis do skolky ale nemame potvrzenou prihlasku od dr. vadi to hodne? a chci jit jeste do jedny skolky ale nemam prihlasku mužu tam jit na zapis? prosim poradte dekuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1438
28.4.13 19:22

To se asi musíš zeptat přímo ve vaší školce. co jsem zapisovala děti já, tak U NÁS se vůbec přihláška od doktorky nepotvrzovala a vlastně k zápisu jsme ani žádnou nenosili, tam si nás zapisovali do číslovaného seznamu podle občanky (no, možná i rodného listu dětí, ale já je měla v občance). ta je důležitá až pro dítě, které je přijaté, takže u nás ji pak dostali jenom ti přijatí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
28.4.13 19:24

Nevim tedy odkud jsi, ale v nasem kraji to bylo tak, ze jeden den se vydavaly prihlasky a za 14.dni v jeden urcity den se potvrzene od lekare a vyplnene nosily zpet. Takze to lekarske potvrzeni asi potreba bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454

No tak skolky maji dany nejaky podminky co musis dodrzet…vetsinou je to prave to ze musis mit podanou prihlasku…a mit potvrzeni od dr…kdyby to kazdej delal jak ty tak je v tom peknej holubnik. ovsem pokud s sebou nosis dostatecne tlustou obalku tak by to mohlo klapnout i tak :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674

Ahoj. Určitě to není všude stejně. U nás bez potvrzení od lékaře jako bys tam nebyla. Stejně tak bez přihlášky, musela být podepsaná od obou rodičů (nevím, jestli přímo žádost nebo evidenční list, ten určitě musel být potvrzený od lékaře a pro každou školku byl extra).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65341
28.4.13 19:29

Tak my teda nesli potvrzení zase až na konci prázdnin malý nastoupil v září. Takže k zápisu to ještě nebylo třeba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
28.4.13 19:30
@hkac píše:
Ahoj. Určitě to není všude stejně. U nás bez potvrzení od lékaře jako bys tam nebyla. Stejně tak bez přihlášky, musela být podepsaná od obou rodičů (nevím, jestli přímo žádost nebo evidenční list, ten určitě musel být potvrzený od lékaře a pro každou školku byl extra).

u nas totez

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
28.4.13 19:30

Ja si prave vsimla až ted že tam je potvrzeni od lekare…zeptam se jestli to mužu donest dodatečne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
28.4.13 19:31

Určitě to hned k zápisu nepotřebuješ. Přihlašovala jsem také děti do školky a potvrzení jsem dávala později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
28.4.13 19:32

Spíš mě zarazilo že když to chteji u nas k zapisu a pak vam ditko nevemou tak ste vyhodily 200kč z okna :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
28.4.13 19:34

@wercis Přesně tak. A pokud někdo dává přihlášek víc (já třeba letos dávala tři), tak musí být na každé potvrzení, a to je jisté, že do všech chodit dítě nebude. Přijde mi to postavený na hlavu, ale co naděláme, že.. Naštěstí naše pediatrička chce jen 50Kč a když přinesu potvrzení najednou, tak platím jednou za všechny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
28.4.13 19:36

No jsem zvedava co mi rano řeknou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
28.4.13 19:42
@wercis píše:
Spíš mě zarazilo že když to chteji u nas k zapisu a pak vam ditko nevemou tak ste vyhodily 200kč z okna :twisted:

Když dělaáš jakékoliv přijímačky, chtějí potvrzen od lékaře, nikdy nemáš záruku, že tě vezmou, ať je to sškolka, střední nebo voš či vysoká…

já to platila pro tři děti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
28.4.13 19:46

Na emiminu nezáleží, každý škola má svá pravidla. U nás musí být přihláška orazítkovaná od dr - myslím, že to je kvůli očkování. Asi bych být tebou skočila ráno k dr pro razítko. A pak taky školy tady u nás mají pravidlo (a co jsem viděla, není to jen u nás) - že se smí podat jen jedna přihláška. Pokud se podá přihláška do více školek, je to důvod k vyřazení ze seznamu u všech školek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin