Leukocyty 12 tisíc, CRP 8, bez teplot, co nám je?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
775
3.9.13 16:14

leukocyty 12tis,CRP 8,bez teplot,co nám je???

Ahojte, mám 4m miminko. Vysvětlím situaci…před měsícem jsme byly na očkování-po tom 4dny teploty do 38C, pak 4 dny klid, pak najednou večer teploty 38,5C a do rána 36,6C bez podání paralenu. Pak týden klid a pak zase jednou navečer 38,5C a do rána klid. No a já volala doktorce, protože se nám blížil termín očkování, jestli jsou teploty normální…no chtěla nás vidět i s močí. Moč dopadla špatně-leukocity a v krku ji našli afty. No pak jsme na druhý den dělaly kultivaci a teď ji vyšly leukocyty 12tis, CRP 8,obraz krve-naprosto v pořádku. Tak máme dělat kultivaci ještě jednou. Očkování máme odložené. Můžete mi říct co nám je a jestli je to normální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6956
3.9.13 16:19

Crp je hodne nizke :think: to spis vypada na nejakou virovou infekci ci nachlazeni.
Nase mala mela pri salmonele minuly tyden CRP 140

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
3.9.13 16:21

Pokud jsou v moči leukocyty, může to být onemocnění ledvin, nebo moč. cest

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
3.9.13 16:23

@Jája1986 to by nebylo CRP 8

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
3.9.13 16:24

Bilkovina v moci muze byt protoze se odebirala moc do sacku, strasne to zkresluje. Pokus se chytit proud. Na nasi malou zabiralo, kdyzz jsem ji rozbalenou fenovala. Zacla hned curdit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
3.9.13 16:24

No starší měla v 9m zánět ledvin a já se teď třepu že má náběh stejný malá… :-( užila jsem si se starší trápení :,( byla na kapačkách a ATB do žil a já vedle ní celou dobu brečela :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
3.9.13 16:25
@Janichka píše:
@Jája1986 to by nebylo CRP píše: Více

u starší bylo CRP 80 (když měla zánět ledvin)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
3.9.13 16:25
@Janichka píše:
Bilkovina v moci muze byt protoze se odebirala moc do sacku, strasne to zkresluje. Pokus se chytit proud. Na nasi malou zabiralo, kdyzz jsem ji rozbalenou fenovala. Zacla hned curdit :)

nechytala jsem moč do sáčku…právě jsem to nabírala do zkumavky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
3.9.13 16:27

Nemá rýmu, nekašle, směje se jako sluníčko, akorád ji pravděpodobně rostou zoubky, proto i ty afty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
3.9.13 16:30

@M+M+S aha a co ti rekla dr? Kdyby to byly mocove cesty, tak by to CRP bylo urcite vyssi. Tak kolem te stovky, zanet je CRP od 40 a vys. Pod 40 to byva vetsinou virove. Holt deti byvaji nemocne, nase mala uz mela kapacky teikrat a to ma 21 mesicu, naposledy minuly tyden. Ber to tak ze nejsou nevylecitelne nemocne, tyden kapacek krasne vydrzi a ani to nevedi. To bude v pohode uvidis :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
3.9.13 17:24

Nejspíš viroza. chtělo by to blíž ty leukocyty - diferenciál - kolik lymfocytů, kolik neutrofilů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí