Čím posílit imunitu dětí

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5394
3.9.13 12:36

čím posílit imunitu dětí

Zdravím všechny,
potřebuju poradit, co podávat dětem, aby nebyly tolik nemocné. Syn chodí do školky a celkem často domu „přinese“ nějaký ten bacil. U něj se to většinou v nic velkého nevyvine, ale malá je na tom hůře. Rýma, kašel, teplota…
Vlastně nemám důvod, ale přesto ve vitamíny typu Marťánci moc nevěřím. Ráda bych dětem pravidelně podávala nějaké bylinné čaje, kapky, ale nevím jaké. Také mě zajímá, jestli máte zkušenosti s osciloccocinum.
Všechny rady a zkušenosti uvítám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10075
3.9.13 12:38

Ja davala malemu něco, ael kdyby jsi mě zabila asi nevim jak se to jmenovalo bronchowaxom???jinak mame multisanostol a dale nevim probiotika a nic stejně nepomaha malemu kdysi ten bronchowaxom a nic vic :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1839
3.9.13 13:04

Zkus hlívu ústřičnou, náš větší syn přes zimu hodně trpí na angíny, pokud bere hlívu, má ji za zimu tak jednou.. pokud nebral, měl i třeba 4×

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
3.9.13 13:06

My dáváme toto Colostrum a čekáme co se bude dít :mrgreen: Začali jsme na jaře a teď další kůra. Je to sice dražší, ale asi levnější než být doma na paragrafu.
Znám dítě co mělo velmi malou imunitu a po dobrání tohoto Colostra se mu zvedla téměř do plna…potvrzeno krevními testy.
No tak děcka zobou a děj se v zimě vůle boží :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
3.9.13 13:13

O té hlívě jsem četla, ale doporučují ji pro děti od tří let, malé jsou dva.
To Colostrum, to je fakt moc drahý. Mám dvě děti, to je prostě hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
3.9.13 13:51

Tak za mě chodit hodně ven, to je nejdůležitější. A otužovat, nenavlékat přehnaně atd.
Jinak jsem slyšela chválu hodně na Chlorellu - pro děti i dospělé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3686
3.9.13 14:08

Mně osobně zabírá echinacea v kapkách a teď nedávno jsem ji viděla i ve verzi pro děti už od 6 měsíců. Není ani drahá, stojí kolem 100,– Kč. Taky teď budem nasazovat, malá začíná soplit.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
4.9.13 09:48

My dáváme Biomare Imuno, jsou to takové žluté kuličky, je to olej ze žraločích jater, stojí tedy jedno balení po 100 kuličkách kolem 500Kč, ale přijdou mi fajn, my máme spoustu jiných problémů k tomu, takže my dáváme ještě na zlepšení imunity sliznice Biopron respiron, ten je taky dost drahý…Jinak jsme dávali ještě myslím Rakytníček z Echinaceou, to je takový sladký sirup, myslím lžičku denně nebo tak něják…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
4.9.13 10:56

Děkuju všem, počtu si o tom a uvidím co nakonec vybereme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1068
4.9.13 16:40

Tak já dávám luivac a nedám na něj dopustit píše nám ho mudr na recept a hodně pomáhá- :zed: :zed: raději zaťukat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
4.9.13 22:50
@Zacharova píše:
Tak já dávám luivac a nedám na něj dopustit píše nám ho mudr na recept a hodně pomáhá- :zed: :zed: raději zaťukat :)

To slyším poprvé, můžu se zeptat, na co je to dobré? Já už zkouším taky všechno, jen aby měl alespoň průběh nemoci lepší…
:,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1068
5.9.13 06:58

Obsahuje 7 druhu bakterií k posílení imunity už jsem mu dávala i ribomunyl a taky pomáhal ale tohle se mi zdá lepší poraď se s vaším lékařem nás syn byl opravdu neustále nemocný a teď sice rýmička či kašel občas bejvá ale má to mnohem mírnější průběh. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
5.9.13 08:26
@Zacharova píše:
Obsahuje 7 druhu bakterií k posílení imunity už jsem mu dávala i ribomunyl a taky pomáhal ale tohle se mi zdá lepší poraď se s vaším lékařem nás syn byl opravdu neustále nemocný a teď sice rýmička či kašel občas bejvá ale má to mnohem mírnější průběh. :mavam:

Díky, určitě se na to poptám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1068
5.9.13 08:59

Není zač :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
12.9.13 22:25
@Kamilkaa25 píše:
No, ono hodně záleží na tom, jestli jsou často nemocné s takovými těmi klasickými nemocemi jako je rýma a kašel a nebo, jestli jde o něco vážnějšího, třeba poruchu imunitního systému. Můžeš jim zkusit dávat biopron méďu, toho dávám já a pomáhám nám, ale kdyby vám dlouhodobě nic nezabíralo, tak bych navrhovala zajít k doktorce, měla by vám udělat testy na imunitu a říct, co dál. Ale snad pomůžou ty probiotika ;)

No, my třeba jezdíme od miminka na imunologii s tím, že už tři roky čekají, až se to zlepší, zatím nic moc, te´d nám řekli, že je potřeba, aby s tím něco dělala alergoložka, ta se taky moc k ničemu nemá, takže mám pocit, že si náš přehazují jak horký brambor, jen aby oni nemuseli nic dělat…Už jsem z toho docela zoufalá, nehle´de na to, že malý půjde v září do školy. :nevim: Nedovedu si představit, co bude, ještě jsem přemýšlela zkusit homeopata, ten má ase třeba jiný přístup.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí