Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Petuleturi píše:
Kde se dá prosím koupit ten Imunáček?
My jsme Imunáček extra koupili na www.**.cz maji toho hodne v eshopu tak to asi napis do vyhledavace at to mas rychleji.
![]()
Edit admin - odstraněn odkaz
@Janka.Pankova Odkaz byl odstraněn, ale četla jsem si na jejich stánkách, že je to pro děti od 4 let, malý má 3, takže by to stejně nemohl. Ale děkuji ![]()
@Petuleturi píše:
@Janka.Pankova Odkaz byl odstraněn, ale četla jsem si na jejich stánkách, že je to pro děti od 4 let, malý má 3, takže by to stejně nemohl. Ale děkuji
já jsem nečetla celou diskuzi, tak nevím kdo co poradil, ale já dávám dětem nápoj himalyo, nápoj můžou děti od 3 let, já dávám svému synovi taky a piju to i já ![]()
@Lunda píše:
Kdyby jste byla poblíž Prahy (my nejsme, ale dojíždíme tam 1 za tři měsíce na kontroly se synkem-a i tak to vyjde levněji než kupovat ty sr. čky za velké peníze) tak Vám jednu taky můžu doporučit..Nám pomohla hodně..
Dobrý den,
Mohla bych poprosit o kontakt? Můj 4 letý syn chodí už 2 rokem do školky a je také často nemocný a už nevím čím tu imunitu posílit. Naše dr. to pořádně neřeší a na imunologii i na alergologií na nás dlabou…furt mi tvrdí, že se to zlepší, ale mě přijde, že je nemocný moc často( 3-4 dny je ve školce z toho 14 dní doma a furt takhle dokola…)
Děkuji.
Zdeňka
@beruskamalinka neptáte se mne, ale mě u dětí pomohl rybí tuk (ťuk, ťuk)
@beruskamalinka píše:
Dobrý den,
Mohla bych poprosit o kontakt? Můj 4 letý syn chodí už 2 rokem do školky a je také často nemocný a už nevím čím tu imunitu posílit. Naše dr. to pořádně neřeší a na imunologii i na alergologií na nás dlabou…furt mi tvrdí, že se to zlepší, ale mě přijde, že je nemocný moc často( 3-4 dny je ve školce z toho 14 dní doma a furt takhle dokola…)
Děkuji.
Zdeňka
Dobrý den, kdybyste chtěla, řeším imunitu dětí ve své skupince. Přírodní podpora, i bylinky. Mám asi na 60 spokojených referencí, ráda zašlu odkaz do zprávy. Naší dceři odbourala počínající astma. Dítko si ve školce musí sice nějakou imunitu vybudovat a něčím si projít, ale takovýto extrém by to být neměl.
@Saxxi můžu poprosit o odkaz? Děkuji.
@stiskoch rybí tuk jsem teď objednala tak jsem, mu zvědavá. Svagrova na něj pela chválu. Jaký uzivate? Díky.
@leryl imunor má teď dcera. Snad ji zabere. Synovi nezabraly bohužel.
Tím že budou dobře spát, jíst rozumné množství ovoce a zeleniny a ostatních zdrojů různorodé vlákniny. A budou jíst co nejméně junk foodu, budou chodit co nejčastěji ven a doma nebude přetopeno. Přímo aktivně pomáhá nějaké otužování a sauna.
Volně prodejné přípravky jsou povětšinou placebo efekt plus.
Účinnou, individualizovanou léčbu - třeba lyzáty pak řešte imunologii.
@Pekoni teď od moleru skrz to že obsahuje i vit. D a nemusím dávat vigantol
@Saxxi píše:
Dobrý den, kdybyste chtěla, řeším imunitu dětí ve své skupince. Přírodní podpora, i bylinky. Mám asi na 60 spokojených referencí, ráda zašlu odkaz do zprávy. Naší dceři odbourala počínající astma. Dítko si ve školce musí sice nějakou imunitu vybudovat a něčím si projít, ale takovýto extrém by to být neměl.
Dobrý den, mohla bych poprosit o zmiňovaný odkaz? Už si nevím rady se synem (bude mu 5) Týden ve školce, pak 14dní doma, rýma, kašel, horečky, záněty průdušek, pořád dokola…
Má potvrzené průduškové astma.
@Bebunka85 píše:
Dobrý den, mohla bych poprosit o zmiňovaný odkaz? Už si nevím rady se synem (bude mu 5) Týden ve školce, pak 14dní doma, rýma, kašel, horečky, záněty průdušek, pořád dokola…Má potvrzené průduškové astma.
Poslala jsem zprávu, mrkněte
Prosím o radu, čím posílit imunitu 5 letého syna. V průběhu 3 měsíců má už 2 antibiotika, mezitím byl kašel. Takže vlastně pořád něco. Ani v 5 letech jsme nebyli očkování, protože pořád něco. Chtěla bych posílit imunitu něčím přírodním, ovoce je samozřejmost, ale asi nestačí. Prosím o radu, co mohu synovi dát pro zlepšení imunity. Děkuji
Byt hodne venku, nejist sladkosti, co nejvic cerstve zeleniny, vit D a zinek…to je muj fungujici postup.
Vitamín C ve větším množství, než tvrdí oficiální zdroje. Na fakultě (cca rok 2000) jsme se učili, že pro dospělého je to 100 mg za den, nyní EU tvrdí, že 60 mg za den. My užíváme cca 3-5 gramů (gramů!) denně.
Užívám askorban sodný, který si vyrábím doma. Já mám poměrně silnou imunitu, ale občas mám rýmy - s askorbanem sodným u mě rýma trvá cca 24 - 36 hodin. Manžel trpěl na záněty průdušek s ATB a neschopenkou minimálně 14 dnů. Zánět průdušek neměl už 3 roky, co užívá askorban. Když začne pokašlávat a má první příznaky, zvýším mu askorban a do 2 dnů má klid. Nebyl nemocný už 3 roky.
Zde stránky, co je askorban a jak se vyrábí (i pro děti):
http://hrdlickovamedicina.cz/…sodny-navod/
P. S. používám vit. C v prášku od Vitalis, a také jedlou sodu od Vitalis, která je v lékárenské kvalitě. Ale občas nahradím vit. C z DM a potravinářskou jedlou sodou a nezaznamenali jsme náchylnost k nemocem.