Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
My doma používáme medvídky takové žvýkací, mají příchuť černého bezu. Pomáhájí pak i při chřipce a nachlazení, jen se zvyší dávka příjmu.
velice efektivní přírodní a přitom levný způsob posílení imunity je pravidelná konzumace medu, najděte si včelaře ze svého okolí a dávejte ne jen svému dítěti každý den med. Nemusí ho jíst příliš , stačí jen medem oslazený čaj. Jen pozor počkat až čaj bude mít teplotu menší než 50°C pak teprve přidat med jinak by došlo ke ztrátě části účinných látek.
@Darija06 Mě by spíš zajímalo to kozí kolostrum od Betuli. Jaké je tam prosím dávkování a od kolika let je to pro děti vhodné ?
Nene není, pozeptejte se v lékarně učitě budou vědět o co jde. ![]()
Pro děti je tam doporučené dávkování 1 tobolka denně a udospělých 1 tobolka denně. Nevím jestli sem můžu dát odkaz, ale když se podíváš na jejich stránky betula.cz tak tam najdeš mnohem víc informací. Jak jsem psala, mě to zaujalo natolik, že jsem si to kozí kolostrum nakonec objednala a užívám ho společně s dcerou.
@Darija06 Můžu se ještě zeptat od kolika let je to vhodné? Nikde jsem na to nenarazila, tak by mě to zajímalo jestli to můžu dát i dětem nebo ne.
Ahojte ženy chci se ptat na kapky Alpikol co jsou na imunitu. Používala jste nebo používáte u dítěte pro zlepšení imunity
?Malej nám furt chodí ze školky nějakej nachcípanej i po tom co je po antibiotikách
.Doktorka nám je furt doporučuje jak jsou úžasný a že si je rodiče nemůžou vynachválit
.Bohužel naše doktorka chválí všechno do nebes co jí přinesou ti její dealeři přes léky
![]()
Zkuste betulu, já jsem ji teda dětem začala dávat není to dlouho, ale koupila jsem ji na základě toho, co jsem vyčetla, co tu psaly maminky, že děti nejsou tolik nemocné a právě kvůli tomu, že jim děti chodily ze školek domů nemocné se rozhodly ji koupit.
Vitamín D je hodně důležitý, doporučuje se teď na podporu imunity v téhle době pandemie.
Jestli můžu poradit, tak výborné je na imunitu kozí kolostrum (zn.Betula). S dcerkou ho bereme od loňského září a díky bohu jsme zatím ani jedna neonemocněla, takže v užívání pokračujeme dál, protože pořád něco řádí.