Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@NoraDoma Calcarea carbonica 200ch, dostavala 5 kulicek jednou mesicne, bylo to po vstupni konzultaci, kdy se homeopatka vyptavala na kde co…Ted dcera dostava Hioscyamus niger rano a Chamomila vulgaris na vecer, ale nedavam to kazdy den
Taky teď přemýšlím, co dávat malé na posílení imunity a asi zvolím dětskou echinaceu. Už je na to pomalu dost velká, její půl roku. Chodí k nám dost návštěvy a to i moje kamarádky z nemocnice, tak může cokoliv chytit
Zatím moc mezi děti nechodíme, jen tak ke kamarádkám, ale ne do většího množství. Ale chytit se dá všude něco, tak bych jí raději tu imunitku podpořila ![]()
Tak ja muzu doporucit hlivu ustricnou a oscillococcinum, davam male a jsem s tim spokojena ![]()
Tak já mám teď po zkoušení oscilla, jiných homeo na laryngitidy, hlíváčkem a imunoglukánky úžasnou zkušenost s Vitaaktivem. Děti od ledna bez nemoci! Max den horečka nebo pokašlávání, přidám k tomu 100procentní kolostrum a pozítří už vyrážíme s klidem na výlet. Sama, když na mě něco lezlo, jsem jim ze 2 dny upila ten vitaaktiv a po nachlazení a nemoci ani památky. Navíc je to z 21 druhů bio ovoce a zeleniny + vitamíny. Super zkušenost, nic jiného už nekupuju
Čím dalším posílit,,přirozeně" imunitu dětí? Ovoce, zelenina, přiměřené otužování, pobyt venku…co dál?
Já dávala Echinaceu, malá skoro nemarodila, ale je obecně dost zdravá myslím.
Echinaceu jsem zkoušela na sobě a teda mi nepomohla. Co pomáhá asi nejvíc je dbát na dostatek spánku.
Nám doma pomohl imunáček, bereme ho radeji preventivne a imunita je perfektni. Měli jsme s imunitou velke problémy, ale toto nám opravdu konecne zabralo.
@Aisha11 píše:
Nám doma pomohl imunáček, bereme ho radeji preventivne a imunita je perfektni. Měli jsme s imunitou velke problémy, ale toto nám opravdu konecne zabralo.
Taky používáme Imunáček extra a jsme spokojeni imunita je uplně v pořádku!!! ![]()
@Janka.Pankova To je ono? Zabírá to a jste bez viróz a kašlů…?
@Misula.vdf píše:
Zdravím všechny,
potřebuju poradit, co podávat dětem, aby nebyly tolik nemocné. Syn chodí do školky a celkem často domu „přinese“ nějaký ten bacil. U něj se to většinou v nic velkého nevyvine, ale malá je na tom hůře. Rýma, kašel, teplota…
Vlastně nemám důvod, ale přesto ve vitamíny typu Marťánci moc nevěřím. Ráda bych dětem pravidelně podávala nějaké bylinné čaje, kapky, ale nevím jaké. Také mě zajímá, jestli máte zkušenosti s osciloccocinum.
Všechny rady a zkušenosti uvítám
Voda, vzduch, slunce, pohyb. Všechno ostatní jsou vyhozené prachy…
@Salorka píše:
@Janka.Pankova To je ono? Zabírá to a jste bez viróz a kašlů…?
Ano tohle pouziváme, moje dcera byla furt nahromade, nechtela jsem ji cpat stale chemickymi leky, jime zdrave, chodime casto ven, do lesa, jako malou jsem ji vozila v kocarku hlavne v prirode a dlouho kojila, ale chytla,, vlnu,, nemoci stale kasel, ryma, dutiny… kdo zna vi o cem mluvim.. Nakonec nam lekarka doporucila prave tento imunacek, ze na nej slysela dobre ohlasy je i pro male deti je bez chemie hned jsme do toho sli, po emailu co jsem psala na stranky se mi ozval prijemny pan a doporucil mi pro malou davkovani ( ze mam ze zacatku zvysit ) a pridat jeste jedny vitaminy.. pomohlo nam to.. a to jsme zkouseli fakt vsechno chemicke leky, cinskou doktorku, solne jeskyne, bylinne caje atd.. nekdy se to proste sejde vsechno a je treba zapracovat na imunite..
@Janka.Pankova píše:
Ano tohle pouziváme, moje dcera byla furt nahromade, nechtela jsem ji cpat stale chemickymi leky, jime zdrave, chodime casto ven, do lesa, jako malou jsem ji vozila v kocarku hlavne v prirode a dlouho kojila, ale chytla,, vlnu,, nemoci stale kasel, ryma, dutiny… kdo zna vi o cem mluvim.. Nakonec nam lekarka doporucila prave tento imunacek, ze na nej slysela dobre ohlasy je i pro male deti je bez chemie hned jsme do toho sli, po emailu co jsem psala na stranky se mi ozval prijemny pan a doporucil mi pro malou davkovani ( ze mam ze zacatku zvysit ) a pridat jeste jedny vitaminy.. pomohlo nam to.. a to jsme zkouseli fakt vsechno chemicke leky, cinskou doktorku, solne jeskyne, bylinne caje atd.. nekdy se to proste sejde vsechno a je treba zapracovat na imunite..
Musím souhlasit! ![]()