Leukocyty ve spermatu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Nunun
15.2.11 19:30

Lindo, my jsme měli pět milionů. Manžel úplně nejdřív dostal agapurin a až po deseti dnech ta antibiotika (asi čekali na kultivaci, z manžela moc přesné info nedostanu :-) a undestor, aby si tělo vyrábělo více testosteronu. Doporučeno dostal, ať bere při antibioticích Wobenzym.
Jak jste na tom vy?

• Citovat
  • Upravit
7592
15.2.11 20:49

tak to jsme na tom skoro stejně :cert: , musíme to nějak přeléčit. Kdy jdete na kontrolu? Nám androlog v Praze řekl, že je to každopádně tím ta neplodnost :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nunun
15.2.11 21:17

My jdeme na kontrolu po dobrání antibiotik, manžel je bere pár dní, takže to bude asi za dva týdny. Budeme návštěvu asi slaďovat i s mým cyklem. Já mám ovulaci v pohodě, ale dr. mi i tak napsal clostilbegyt, trochu se toho bojím, protože trpím na cysty a po clostilu se dělají. U vás je taky problém jen v leukocytech?

Každopádně u nás dr. o leukocytech ví, a stejně když viděl posledně můj folikul, tak říkal, že když nepřijde menzes, budu jasně tehu. Z toho usuzuji, že leukocyty nám to sice komplikují, ale snad ne beznadějně :-)

• Citovat
  • Upravit
7592
16.2.11 07:45

Nunun: my máme taky jen ty leukocyty, a kolik máte milionu spermijek? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nunun
16.2.11 09:24

Lindo, měli jsme 19 miliónů, což bylo hraniční, ale podle nově vydané normy Světové zdrav. organizace byla hranice na normální spermio nedávno snížena na 15 miliónů, takže se pan doktor smál, že jsme se dostali do normy :-)
Co vy?

• Citovat
  • Upravit
7592
16.2.11 10:17
Nunun píše:
Lindo, měli jsme 19 miliónů, což bylo hraniční, ale podle nově vydané normy Světové zdrav. organizace byla hranice na normální spermio nedávno snížena na 15 miliónů, takže se pan doktor smál, že jsme se dostali do normy :-)
Co vy?

my máme 11 milionů, ale už máme te'd možná víc byli jsme na kontrole brzo, a nestačilo se to pořádně projevit. A užíváte nějaké bylinky? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nunun
16.2.11 10:55

My oba baštíme spíš vitamíny, éčko, zinek, selen, koenzym Q 10. Já piju maliníkový čaj od dědka kořenáře, ale nevím o žádných bylinkách na podporu spermiogramu. Jinak čaje bychom určitě zvládli i manžel je čajový.
Náš androlog se spíš snaží víc rozproudit krevní oběh :dance:
Ty víš o nějakých bylinkách na podporu tvorby spermií?

• Citovat
  • Upravit
2787
2.2.12 11:13

ahoj holky, potrebuju poradit. pritel byl dnes na spermiogramu, vsechny vysledky jsou asi dobre (normozoospermie, 130mil spermii na 1ml, pohyblivost 85%…) akorat me trapi 2mil/ml leukocytu. Myslite, ze to muze byt problem? Norma je 1milion. taky ma vyssi pH (8,1) ale to asi nebude problem, spis me trapi ty bile krvinky :roll: je pravda, ze hodne trpim na zanety, driv teda dost casto, ted uz jen obcas. snad poradite :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
2.2.12 11:32
Cracky píše:
ahoj holky, potrebuju poradit. pritel byl dnes na spermiogramu, vsechny vysledky jsou asi dobre (normozoospermie, 130mil spermii na 1ml, pohyblivost 85%…) akorat me trapi 2mil/ml leukocytu. Myslite, ze to muze byt problem? Norma je 1milion. taky ma vyssi pH (8,1) ale to asi nebude problem, spis me trapi ty bile krvinky :roll: je pravda, ze hodne trpim na zanety, driv teda dost casto, ted uz jen obcas. snad poradite :hug:

Myslím že to nebude problém, prostě jen na přeléčení zánětu(anitibotika)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
2.2.12 12:13

my s tema leukocytama taky bojujem, jeden lekar rekne ze to IVF nebrani, druhy,ze se to musi pred iVF nejdriv prelecit. kazdopadne me poslali jeste pred zahajenimmanzelovi lecby na stery. mela sem je ok, takze atb bere jen on. nejaka holcina tady pise, ze ji delali i cevkovani a to bych teda asi nedala. nikdy sem to nepodstoupila, ale mam z toho docela teda hruzu :nevim: . ale stery si urcite nech udelat a manzelovi by to meli poslat na kultivaci a pak lecit. i kdyz muj manzel mel 1,5mil. a asi 2mesice po lecbe mek 3mil :x . tak sem zvedava jak mu to vyjde ted.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
2.2.12 12:34

ale nevim proc v te zprave je ve vysledku normozoospermie (vse v poradku) nemelo by tam byt pyospermie (leukocyty v ejakulatu)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
2.2.12 13:05

to ti nereknu… nas s tim nechali jit i na IVF, v jednom nejmenovanem car :pocitac: , a vubec nam to nerekli, ze to tam mel! to sme zjistili az po pul roce kdy sme si vyzadali vsechny spermiogramy. ivf se samozrejme nezadarilo, z 12embryi zustali horko tezko jen 2 a at mi nikdo nerika, ze to na to nemelo vliv. je to proste nejaka infekce. mozna to resi az kdyz se treba dele nadari, jako vylozene neplodnost to rozhodne neznamena ta pritomnost leukocytu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
3.2.12 00:27

aha, no sem rada ze mam ten papirek doma a muzu si to poradne prostudovat. to se doktora v utery zeptam, urcite by mi to ani nerekl. doufam, ze dostanem nejake atb a vyleci se to :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.12 18:40

Ahojky holky,

leukocyty 5mil/ml je asi dost, že? má někdo zkušenost, jak se to řeší? antibiotiky od urologa? co jsem tady tak četla..nebo i jinak?

Děkuju za radu :mavam:

• Citovat
  • Upravit
779
5.6.12 19:21

Ahoj, u nás také leukocyty ve sperma :roll: také jsme s tím nejspíše absolvovali IVF (neúspěšně) teď se na to přišlo před druhým, manžel má agapurin a antibiotika. Konkrétně se jde o hemofila, streptokoka a stafilokoka :cert: Já se objednám na gyndu na stěry, ale prý je přenos nepravděpodobný tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí