Leukocyty ve spermatu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
8.6.12 13:30

To Cracky

Ahoj, četla jsem tvé zprávy v diskuzi ohledně leukocytů ve spermatu. Prosím tě, jak to s vámi dopadlo? ATB pomohla? My máme ten samý problém. Přítel má leukocyty 2 a zvýšené PH 8,5. Žádnou infekci u něj ale nenalezli a říkají, že musel nějakou infekci překonat. Tak sháním info co s tím. Děkuji. Měj se hezky, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
544
15.1.14 08:26

Holky je někdo, kdo měl s tímto problém. Manžel má vysoké hodnoty leu a teď začínáme IVF. Mám strach, že to nevyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
15.1.14 08:44

@sofia3 u nas je tedka to same akorat nezaciname s IVF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
544
15.1.14 10:39

@klarka91 A berete na to nějaké léky? Manžel měl několik ATB a nic nepomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
16.1.14 07:55

@sofia3 ano jenze mi mame lekare na ukrajine takze i leky z ukrajiny. Ale cetla jsem, ze wobenzym nebo tak nejak se to pise. Je sice hodne drahy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
24.3.17 14:26

Přidávám zkušenost

Přidávám zkušenost
Manžel mel přímes leukocytů v ejakulátu a já mírný útlum migrace (nevím čeho, asi ejakulátu?) a otehotnili jsme spontánne, jsem v 9. týdnu. :srdce: :srdce:

Leukocyty znamenají uroinfekci nejspis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
21.12.18 20:07

Ahoj holky, oživuji ;) manžel podstoupil spermiogram, na kterém mu byla diagnostikována snížená pohyblivost spermií a také vysoké množství erytrocytů a leukocytů v ejakulátu. Bylo na doporučeno navštívit urologa a kvůli vyloučení možné infekce. Výsledky z moči jsou v pořádku což mě překvapilo, protože nerozumím tomu, proč se to ukázalo v ejakulátu, ale moč byla v pořádku. Má někdo podobnou zkušenost? Jak moc velký vliv to může na otěhotní mít? Nikdo nám totiž k tomu nic víc neřekl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí