Jakou zvolit levnou antikoncepci?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3451
1.4.14 08:30
@jessikka píše:
Kupujete barák, ale vadí ti rozdíl v ceně HA třeba tři stovky na měsíc? Stovka měsíčně? To moc nechápu :-)
Radši dražší, ale kvalitní :-)

Taky mě to zarazilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
1.4.14 08:31

Já kupuju Lindynette v Dr. Max za 419,– ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
1.4.14 08:50

Beru Minervu - 400-450 Kč, jak v které lékárně. Ale tu mi doktorka předepsala po operaci cysty na vaječníku a brzy budu muset přejít na jinou. Do operace jsem brala Harmonet. Cena cca stejná. Ale je otázka, jestli by ti sedla no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
1.4.14 09:07
@Verunecka289 píše:
Tak s těma levnýma práškama je to pravda, třeba já po několika pokusech brala antinu za 1200/3 měsíce, všechny ostatní byly na… ne každýmu ty levný sednou. Tak když nechceš utrácet moc peněz, používejte kondom :nevim:

No nevím, kondomy vyjdou levněji jenom někomu, jinej by se nedoplatil :mrgreen: já mám taky lindynette za 419,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
1.4.14 09:49
@BarboraB6 píše:
No nevím, kondomy vyjdou levněji jenom někomu, jinej by se nedoplatil :mrgreen: já mám taky lindynette za 419,–

Tak to každopádně, ale zakladatelka nereaguje, tak nevíme :mrgreen: a pokud chce šetřit zrovna na tomhle, tak jde třeba jedno balení na týden a má ušetřený hned ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
1.4.14 10:11

Já měla Regulon, na tři měsíce do 500,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
1.4.14 11:47

No u kondomů bych se opavdu nedoplatila… kdo souloží jednou týdně tak na co prášky.. to bych koupila na měsíc krabičku kondomů a bylo by vystaráno… :D ale to nám opravdu nestačí… :D noo tak asi proto že je potřeba každá koruna navíc.. tak ono kdž ušetříte stovku tady stovku támhle a támhle najednou máte tisícovku navíc.. a to se opravdu hodí.. potřebujeme novou střechu, fasádu atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
1.4.14 14:59

Femcap ;)
Necítim ho, necpe do mě hormony, nevytváří ve mě zánět, je levný, bezpečný. Divím se, že to tu nikdo nenapsal. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
1.4.14 15:01

@telezska 250,– na 3 měsíce, nikdy mi neselhala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
2.4.14 08:35
@Besice píše:
Femcap ;)
Necítim ho, necpe do mě hormony, nevytváří ve mě zánět, je levný, bezpečný. Divím se, že to tu nikdo nenapsal. :D

a jak dlouho ho používáš, kde sis ho koupila a co zavádění jde dobře? Nepřekáží při sexu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
2.4.14 13:33

@tetma Používám přes rok, ze začátku problémy s nasazením (přirovnala bych k nasazování kontaktních čoček, jen jsem přesně nevěděla, kdy je tam správně), teď si ho nasadím za chvilku a vím že je dobře ;). Vůbec o něm nevím, přítel ho na začátku dvakrát cítil a pak už nikdy :D. Femcap jsem koupila tady www.pesarshop.cz, přišel mi druhý den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
2.4.14 13:37

Mco dík @Besice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
2.4.14 15:25

@Besice Jak sis určila velikost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
3.4.14 09:08

@jessikka O výběru velikosti je na femcapových stránkách přesný postup, doporučuji si to pročíst tam (femcap velikost), nebo si zajít ke gynekologovi, ať ti řekne. Me sedla ta nejmenší akorát ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
5.4.14 21:39

Tak já ba naopak, po zkušenostech z více antiko s různou cenovou relací, mi nejlépe sedla Artizia za 390kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí