Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@jessikka píše:
Kupujete barák, ale vadí ti rozdíl v ceně HA třeba tři stovky na měsíc? Stovka měsíčně? To moc nechápu
Radši dražší, ale kvalitní
Taky mě to zarazilo ![]()
Beru Minervu - 400-450 Kč, jak v které lékárně. Ale tu mi doktorka předepsala po operaci cysty na vaječníku a brzy budu muset přejít na jinou. Do operace jsem brala Harmonet. Cena cca stejná. Ale je otázka, jestli by ti sedla no ![]()
@Verunecka289 píše:
Tak s těma levnýma práškama je to pravda, třeba já po několika pokusech brala antinu za 1200/3 měsíce, všechny ostatní byly na… ne každýmu ty levný sednou. Tak když nechceš utrácet moc peněz, používejte kondom
No nevím, kondomy vyjdou levněji jenom někomu, jinej by se nedoplatil
já mám taky lindynette za 419,–
@BarboraB6 píše:
No nevím, kondomy vyjdou levněji jenom někomu, jinej by se nedoplatiljá mám taky lindynette za 419,–
Tak to každopádně, ale zakladatelka nereaguje, tak nevíme
a pokud chce šetřit zrovna na tomhle, tak jde třeba jedno balení na týden a má ušetřený hned
![]()
No u kondomů bych se opavdu nedoplatila… kdo souloží jednou týdně tak na co prášky.. to bych koupila na měsíc krabičku kondomů a bylo by vystaráno…
ale to nám opravdu nestačí…
noo tak asi proto že je potřeba každá koruna navíc.. tak ono kdž ušetříte stovku tady stovku támhle a támhle najednou máte tisícovku navíc.. a to se opravdu hodí.. potřebujeme novou střechu, fasádu atd…
Femcap ![]()
Necítim ho, necpe do mě hormony, nevytváří ve mě zánět, je levný, bezpečný. Divím se, že to tu nikdo nenapsal. ![]()
@Besice píše:
Femcap
Necítim ho, necpe do mě hormony, nevytváří ve mě zánět, je levný, bezpečný. Divím se, že to tu nikdo nenapsal.
a jak dlouho ho používáš, kde sis ho koupila a co zavádění jde dobře? Nepřekáží při sexu
@tetma Používám přes rok, ze začátku problémy s nasazením (přirovnala bych k nasazování kontaktních čoček, jen jsem přesně nevěděla, kdy je tam správně), teď si ho nasadím za chvilku a vím že je dobře
. Vůbec o něm nevím, přítel ho na začátku dvakrát cítil a pak už nikdy
. Femcap jsem koupila tady www.pesarshop.cz, přišel mi druhý den
@jessikka O výběru velikosti je na femcapových stránkách přesný postup, doporučuji si to pročíst tam (femcap velikost), nebo si zajít ke gynekologovi, ať ti řekne. Me sedla ta nejmenší akorát ![]()
Tak já ba naopak, po zkušenostech z více antiko s různou cenovou relací, mi nejlépe sedla Artizia za 390kč.