Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Chtěla bych se zeptat, zda někdo z vás máte nějaké ověřěřené místečka pro dovolenou s dětma, která by vyšla co nejlevněji( hotel, možnost výletů, apod.). řešéme dovolenou, ale zjistili jsme, že jaksi nezbyly moc peníze…budu moc vděčná za typy, děkuji ![]()
vililik:jestli sháníš dovču po čr, tak tak max. kemp, jinak co jsme zjišťovala já pro pobyty s prckem tak je vše už tak od ledna na prázdniny obszaené..
Nebo si hlídej různé slevomaty apod, tam se dají vychytat super akční slevy:-)
sunny1981 píše:
vililik:jestli sháníš dovču po čr, tak tak max. kemp, jinak co jsme zjišťovala já pro pobyty s prckem tak je vše už tak od ledna na prázdniny obszaené..
Nebo si hlídej různé slevomaty apod, tam se dají vychytat super akční slevy:-)
díky
, no právě…my jsme původně chtěli jet pod stan, ale s koupí stanu by nás ta letošní dovolená vyšla jak pobyt u moře
, takže to padlo
…
pod pojmem levná, si představuju týdenní pobyt, který by pro nás vyšel tak na 15 000,–
…máme tři malé děti ![]()
ideálně je pronajmout chalupu, nejlépe ještě se nějakými známými, jezdíme tak každý rok, ceny nepřesahují 11 - 12.000 za celý pobyt, tj 5.500 na rodinu.
Je už ale nejvyšší čas…
dalimil píše:
ideálně je pronajmout chalupu, nejlépe ještě se nějakými známými, jezdíme tak každý rok, ceny nepřesahují 11 - 12.000 za celý pobyt, tj 5.500 na rodinu.
Je už ale nejvyšší čas…
a můžu poprosit o blížší udaje?
to by bylo super!!!
pro mě je levná dovolená ještě daleko levnější, máme 2 malé děti a počítám max 10 tis. na týden - ubytování, jídlo vč. benzínu, zmrzlin a případného vstupného…
My jsme se zaměřili na specializované pobyty rodin s dětma. Většinou je to cenově vcelku příznivé, navíc je tam organizovaná zábava pro děti, které se můžeš a nemusíš zúčastnit - takže je prostor i pro rodinný výlet. Můj manžel si tam s sebou bere kolo a zatímco já dopoledne s dětma organizovaně s ostatníma mamka s dětma kreslím, cvičím, zpívám, tak on se jede projet a po obědě už se k nám připojí. Děti mají o zábavu postaráno, takže neprudí a jsou plné zážitků - no a to je pro nás ideální dovolená.
Jinak penzionů, kde se za týden vlezeš do 15 tis je podle mě docela dost, jen hledat podle lokality, a kdyžtak trochu slevit z luxusu a přesto si užívat pohodlí…
Taky navrhuju pronajmout celou chalupu. Já tak jezdím už sedm let a vždycky byla veeeeeliká spokojenost. Má to obrouvskou výhodu - a tou je soukromí.
tady třeba tip - ideální pro děti http://www.sumavanet.cz/…papetrovice/ osobně vyzkoušeno - opravdu doporucuju, bazén, prolézačky, soukromí a krásné prostředí.
ahojki, tak já s kamoškou a každá svý dítě jedeme na chatu na Suchým, chata na týden stojí 6000,– Kč, k tomu teda jídlo… řekla bych ideál letní dovolená, Suchý u Boskovic je náááááááádherný místo léty prověřeno.
Příspěvek upraven 26.04.11 v 12:34
anonyme můžeš být prosím konkrétní?nikde jsem takhový pobyt jak píšeš ty včetně jídla a organizovaného programu pro děti do 15tis nenašla..
Petule.D píše:
Taky navrhuju pronajmout celou chalupu. Já tak jezdím už sedm let a vždycky byla veeeeeliká spokojenost. Má to obrouvskou výhodu - a tou je soukromí.
tady třeba tip - ideální pro děti http://www.sumavanet.cz/…papetrovice/ osobně vyzkoušeno - opravdu doporucuju, bazén, prolézačky, soukromí a krásné prostředí.
to je fakt krásný, a na kolik ten pobyt vyjde celkově? zhruba ![]()
na www.ceskehory.cz je toho spousta, ale nevím, jak je to s volnými termíny, musíš si to obvolat.
pronájem celého areálu je 11 lidí, k dispozici byla dětská postýlka a myslím, že jsem tehdy zaregistrovala i jídelní židličku. Je to rozděleno do dvou samostatných aparmánu 5 + přistýlka a 5 lidí. Společná je zahrada, společenská místnost (kulečník, bar, šipky…) V červenci a srpnu stojí aparmán 7.500,–- (celý objekt 15000). Já jezdím bud červen, nebo září (to vyjde celý objekt 10.000,–-). Musím počítat jídlo, ale je to super v tom, že si uděláš nákup a uvaříš si levně, výlety byly většinou bez vstupů - spíš tak procházky po jezerech, rozhlednách, zříceniny a tak… A když tak, tak max. vstup někam do muzea, nebo na hrad.
Petule.D píše:
pronájem celého areálu je 11 lidí, k dispozici byla dětská postýlka a myslím, že jsem tehdy zaregistrovala i jídelní židličku. Je to rozděleno do dvou samostatných aparmánu 5 + přistýlka a 5 lidí. Společná je zahrada, společenská místnost (kulečník, bar, šipky…) V červenci a srpnu stojí aparmán 7.500,–- (celý objekt 15000). Já jezdím bud červen, nebo září (to vyjde celý objekt 10.000,–-). Musím počítat jídlo, ale je to super v tom, že si uděláš nákup a uvaříš si levně, výlety byly většinou bez vstupů - spíš tak procházky po jezerech, rozhlednách, zříceniny a tak… A když tak, tak max. vstup někam do muzea, nebo na hrad.
a na kolik vás tam vyšla ta energie? ta se platí zvlášt…co jsem četla…jsem z toho nadšená, doufám, že to vyjde a manžel bude taky souhlasit ![]()
jé promin, na to sem zapomněla. My měli pronajatý celý objekt a energie byly myslím kolem tisícovky (už si přesně nepamatuju). Je to přesně podle toho, kolik natočíte na hodinách. Je to tam opravdu krasne udelany a jen a jen doporucuju. ![]()