Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Holky, doporučte mi dovolenou kdekoliv za dobré peníze, prosím. S jakým hotelem máte dobré zkušenosti? Prosím, jen s možností all inclusive.
Další podmínkou je voda… je jedno jaká… moře, jezero, přehrada, oceán, bazén…
Děkuji
Tak all inclusive je tradicne nejlevnejsi Egypt a Tunisko. V Evrope jsou all inclusive pobyty drazsi. V Tunisku doporucuji hotel Marhaba Resort a v Egypte Magic Life Kalawy.
Nejlevnější bývá last minute, my byli několikrát, a vždycky spokojenost. letos jsme nebyli, hlavně kvůli škole nejstaršího(jezdíváme v září), ale vloni TUnisko, předtím dvakrát Řecko(Zakynthos), pokaždý kupovaný několik dní před odletem, a cena myslím slušná, Řecko asi 40000 na 11 dní pro 2+2+infant, Tunisko necelých 45000 ve stejným složení, ale na 14 dní, pokaždý s all in. KOnkrétní hotel, to uvidíš podle nabídky, to bývá hodně pestrý. já vždycky, když mě něo cenově zaujalo, tak jsem si vygooglila recenze, když byly horší, hledala jsem dál, když dobrý, rezervovala jsem to, pokaždý jsme vyli spokojení.
Doporučuji Hotel Occidental Cala Vinas Španělsko Mallorca Cala Vinas..
Nejlevnější a v dobré úrovni je opravdu asi to Tunisko..
Magic hotel hammamet beach 3 lidí za 33000,– na 15 dní jsem zaplatila.
Jen dodatek zakladatelce: dost bude záležet na počtu hvězdiček hotelu, a do které země nakonec pojedeš. Není stejný komfort 4hvězdičky ve Španělsku, jako v Egyptě, a tudíž i jiná úroveň all inclusive.
@Plavuše píše:
Tak all inclusive je tradicne nejlevnejsi Egypt a Tunisko. V Evrope jsou all inclusive pobyty drazsi. V Tunisku doporucuji hotel Marhaba Resort a v Egypte Magic Life Kalawy.
Dekuji, podivam se.
@slavuska1 píše:
Nejlevnější bývá last minute, my byli několikrát, a vždycky spokojenost. letos jsme nebyli, hlavně kvůli škole nejstaršího(jezdíváme v září), ale vloni TUnisko, předtím dvakrát Řecko(Zakynthos), pokaždý kupovaný několik dní před odletem, a cena myslím slušná, Řecko asi 40000 na 11 dní pro 2+2+infant, Tunisko necelých 45000 ve stejným složení, ale na 14 dní, pokaždý s all in. KOnkrétní hotel, to uvidíš podle nabídky, to bývá hodně pestrý. já vždycky, když mě něo cenově zaujalo, tak jsem si vygooglila recenze, když byly horší, hledala jsem dál, když dobrý, rezervovala jsem to, pokaždý jsme vyli spokojení.
Prodim te, co je infant? ![]()
A jen 40000 na 11 dni Zakynthos??? To je nejake levne. Bylo to all inclusive? Muzes poslat jaky hotel? A s jakou cestovkou to bylo? Ja slysela, ze ten last moment se s detma nevyplati.
@Anik6 píše:
Co je levná? Kolik lidí? Autem?
To je fuk. Zvazim vsechno.
@Darcakarca píše:
Prodim te, co je infant?A jen 40000 na 11 dni Zakynthos??? To je nejake levne. Bylo to all inclusive? Muzes poslat jaky hotel? A s jakou cestovkou to bylo? Ja slysela, ze ten last moment se s detma nevyplati.
Dítě do dvou let.
@Darcakarca Infant je dítě do dvou let věku bez nároku na lůžko.
Tady ty ceny do dávají holky je třeba vzít v potaz při zohlednění termínu. Nejvyšší ceny jsou přelom července a srpna, tam je to masakr.
My tedy už máme vybrané nějaké Bulharsko, protože potřebujem jet v tomto pitomém termínu, tak se vejdem s All snad do 44 tis. 2+2 dětu. Je pravda, že se snažíme najít něco levného, protože jezdíme k moři dvakrát, jednou v červnu, to jsou ceny v pohodě a pak v té sezoně. V červnu jedem Itálii na 14 dní, pak o prázdninách letos jsem byli v Bulharsku, 4*, all, Holet Atlas na Zlatých Pískách, kupovali jsme na last.
Ale dobré je bukuvat teď, pak na lastech nebývají kapacity lůžek na pokojích a nebo zas místa v letadla. To se nám stalo v tom srpnu, měli jsme letět na Mallorcu a neměli se tam jak dost, letadla byla plná, tak jsme letěli do Varny.
Jinak si počkám nadalší konkrétní typy…
taky hledám dál a dál a nejsem rozhodnutá.
@Malike píše:
Nejlevnější a v dobré úrovni je opravdu asi to Tunisko..
Magic hotel hammamet beach 3 lidí za 33000,– na 15 dní jsem zaplatila.
Jo to je super cena…nechala jsem si právě dělat kalkulaci na 2+2 odlet asi 30.7. natýden all in. Spočítal si to v jedné cestovce pán na neuvěřitelných 37000. Ale pak při prověření zjistil, že je hotel pro ně už obsazen, že nemá kde brát
Takže smůla.