Levna stabilni zidlicka

11117
25.7.13 10:56

Levna stabilni zidlicka

Potrebovala bych nejake tipy na levnou ale stabilni jidelni zidlicku. Mame skoro rocniho prcka, doma mame krasnou, polohovaci, vymakanou zidlicku. Ale par mesicu z dalsiho pulroku budem u nasich a zidli sebou vezt nemuzu :D
Stacila by bez polohovani, bez kolecek, bez nejakych vychytavek apod., na prostor neni problem, skladat se nebude. Ale musi byt stabilni, maly je dost zive dite… Plus by bylo polstrovani, aby se mohl oprit i hlavou (je tak ted zvykly jist)
uvazovala jsem o zidlicce z Ikea, ale prave jsem slysela nejake stiznosti na stabilitu a taky mi neprijde moc pohodlna :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15977
25.7.13 10:57

Co třeba Ikea Antilop? Stojí asi 500Kč a stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Libuše M.
25.7.13 11:00

Ikea

Já mám právě z Ikey s dokoupeným pultíkem, nemůžu si jí vynachválit. Je lehká, velmi snadno omyvatelná, starší dítě mi do ní z křesla lezlo samo :), je stabilní. Na přenášení/třeba k rodičům úplně ideální, vyndají se nohy a je to :). Levna, absolutní spokojenost… hlavně se velmi snadno myje.

• Citovat
  • Upravit
1767
25.7.13 11:03

Taky hlasuju pro Ikea. Zabere minimum místa při cestování, máme v ní už druhé dítě a žádný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
25.7.13 11:05

@Elilen @Libuše M.
ja jsem prave prvni uvazovala o te ikeacke. ale pak jsem si nekde precetla, ze se v tom nekomu ditko prevratilo. tak me to docela zarazilo.
ale je fakt, ze bych prcka bez dozoru nenechala v zadne zidlicce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2449
25.7.13 11:07

Jedine Ikea, jsem s ni spokojena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Libuše M.
25.7.13 11:09

Mám jí vlastně v používání několik let - pro druhou holku. Je opravdu velmi stabilní. Kdyby se převrátila, to by se muselo dítě hodně odstrčit od něčeho nebo nevím.

• Citovat
  • Upravit
31594
25.7.13 11:21

Antilop, je perfektní. Já kupovala z druhé ruky, ona jak je jen plastová, tak na ní není co zničit, koupila jsem na mmb za 300 včetně polštářku a pultíku. Super na ní je, že sundáš nožičky a v nepřítomnosti uložíš třeba na skříň, zapatlané sedátko můžeš takto hned strčit celé do vany… Fakt je skvělá, já ji pořídila domů místo polohovací, protože mě nebavilo vyškrabovat zbytky jídla ze všech záhybů :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
25.7.13 11:23

@Ali-Ali převrátilo v antilop? Pokud bylo připoutané, tak si vůbec nedokážu představit, jak by to udělalo :nevim: Určitě to byla tahle? Dělají víc židliček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru
25.7.13 11:35

http://www.mimibazar.cz/…tografie.php Tady jich je hodně z druhé ruky a za pár :kytka:

• Citovat
  • Upravit
nepr. kvetinka56

Taky hlasuji za Antilop z Ikea, je stabilni dost, myslim, ze vyhrala i v nejakem testu pred podstatne drahsimi a polohovatelnymi zidlemi. Jednou se muj syn (cca 10kg v ty dobe) postavil na ten pultik a zidlicka to nastesti vydrzela. Takze za mne je stabilni dostatecne

• Citovat
  • Upravit
11117

@Gladys
bylo to v nejake diskuzi tady, ale ted to nemuzu najit. je fakt, ze nevim, jaky to byl typ presne.

ale presvedcily jste me. jdem do Ikei (Ikey?) :D
dik za zkusenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
25.7.13 11:53

Máme Antilop z Ikea, ty nohy jsou natolik rozcáplé, že se opravdu těžko převrátí. Máme k ní pultík a takovou barevnou vycpávku. Celá se dá snadno flaknout do sprchy a umýt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí