Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
My mame Inglesinu Zumu a je bozi, malej ji miluje.. Cena vyssi, ale dal se dobre prodava…
Nemáte někdo židličku z Tchiba? Je tam teď v akci, ale není možné na ni kouknout na prodejně ![]()
My máme doma dvě pro dvojčata, obě BABY desing, jedna PEPE, druhá Bambi. Nedávno jsme je přestali používat, dětem budou 3 a už chtějí být jen na normálních židlích, takže jsme je užily dost, byla jsem spokojená. Všechny židličky jsou si dost podobné, stejné polohování, dva pultíky, jen rozdíl materiálu.
Geuther family, velice dobře hodnocená v dTestu. Jsem s ní velmi spokojená.
Máme také Chicco Polly: za mě výborná židlička.
Výhody: stabilní (ověřeno dvojčaty), variabilní, několik poloh sklápění opěrky zad i nohou (když si dítě u jídla schrupne, tak jde rozložit bezmála do lehu), sedátko samotné jde také posunout do různých výšek, pěkně vypadá (moc hezké potahy), dostupné náhr. díly i náhr. potahy u dovozce
Nevýhody: jako u všech polstrovaných židliček bývá občas fuška čistit záhyby
My budeme porizovat obycejnou, plastovou z Ikea. Spousta kamaradek ji ma a nemohou ji vynachvalit, cela jde spupnout pod sprchu, takze i cistota je zarucena
…
Máme klasickou dřevěnou židli Jitro, dají se k ní dokoupit popruhy pro menší děti, i pultík, a prý se dá používat až do 15 let ![]()
Máme Jané Activa (bazarovou) a spokojenost. Kluk jí většinu času používá jako židličku a stoleček zvlášť. Ve vysoké židličce se mu hdně brzy přestalo líbit.
Jestli chceš hlavně vysokou židli ke stolu, jedině Ikea klasika 399,–, s pultem něco málo navíc. Mám u rodin na návštěvy asi 4 typy (chicco, rostoucí stokke, obyč Scarlett…) a budˇjsou těžké, náročné na prostor, nebo se z nich malý v pohodě dostane, jakoby „vycedí“ odrážením o podpěru nohou. Ikea je jediná, kde s mu to nepovedlo, stabilní, levná, omyvatelná a nejdéle v ní vydrží, nevím proč, je mu pohodlná. Už se těším, až ty ostatní půjdou k šípku. Jo..v chicco se neskutečně v léte potí, prostě polstrovaný umělý „vikslajvant“. Nepomohla ani ta miminkovská podložka.
@luciášice Máme toto a jsem maximálně spokojená.. Třeba tě to zaujme - Kids kit booster
http://www.matulda.cz/detail.php?…
Nasazené na normální židli, nezakopávám tak v kuchyni o rozšířené nohy nějaké plastové hrůzy, napřed sloužilo klasicky jako židlička s pultíkem, později židlička k našemu jídelnímu stolu, aby se na stůl dobře dosáhlo.. Sloužila 2,5 roku parádně a je furt jak nová. Možnost zbalit kamkoli s sebou, bezva výhoda navíc např. na delší návštěvu k prarodičům..
Taky máme Ikea židličku a jsem spokojení. navíc má výhodu, že se dobře skládá a složená zabere málo místa, takže ji dle potřeby bereme s sebou. Pokud tuhle nechceš, koupila bych rostoucí, na Heuréce jsou i recenze, takže si můžeš vybrat podle nich.
Děkuju všem za příspěvky, o víkendu jsme celé dny po výletech a s rodinou, tak nemám tolik času reagovat. Všechny doporučené židličky si projdu a pak dám vědět…Ikea židlička mě překvapila, ale když je tolik doporučovaná, tak se na ní mrknu.
Ahoj
Tak si jdu zase pro radu nebo spíš vaše zkušenosti. Je čas na jídelní židličku, prcek už sedí a úplně mě znechutilo kolik jich na trhu je
Vůbec se v tom nevyznám, nevím kde mám začít, jaké vlastnosti jsou důležité, jaké vedlejší funkce se hodí atd.

Takže, s jakou židličkou jste spokojené nebo jakou by jste mi doporučili?
Moje požadavky jsou zatím malé, protože nevím co mám od židličky vlastně očekávat
Chtěla bych, aby byla hlavně stabilní, pohodlná a bezpečná, aby z ní ten můj čert nevypadl nebo se v ní nepřevrátil. Materiál nějak neřeším (je lepší plast nebo dřevo
),cenu taky ne.
Nepotřebuju, aby mu vydržela až do školy, takže nevím, jestli volit rostoucí anebo ne
Ale chtěla bych, aby měla nějaké poutání, pásy, případně i pultík a polstrování.
Výrobce pokud možno ne Polsko
Děkuju