Levné brýle

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kattynka000
1.6.17 11:07

@Agneth :mrgreen: mě všichni děsili, že pokud musím zaostřovat na PC a zaroveň vidím rozmazaně do dálky, tak budu potřebovat multifokál :mrgreen:

Jdu se dnes po obědě podívat do naší optiky co máme tady (Inter optik Linda), tak uvidím tam, jsem zvědavá, kolik tam nechám :zed:

• Citovat
  • Upravit
1309
1.6.17 11:11

@Kattynka000 Zkus toho obejít víc a porovnat. Hodně se můžou lišit ceny skel, podle toho, od jakého výrobce je optika bere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
8.6.17 12:50

Dnes jsem dostala papír na koupi brýlí, budu je kupovat poprvé a vůbec se v tom neorientuji, prosím poraďte jaká je levná optika, popř. kde v Mladé Boleslavi koupit za rozumnou cenu brýle? Děkuji moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
9.6.17 15:58

@BZ89 já byla strašně naivní, že brýle vyjdou levně.. Naměřili mi „jen“ 1,5 a 1dioptrie, na každém oku cylindr, protože mi zjistili astigmatismus, obroučky jen za 1500,– (nejlevnější z těch hezkých, protože je mam na celodenní nošení, tak jsem chtěla aby aspon nejak vypadaly).. Skla mam jen jednou zoužené.. Stejně jsem tam nechala zaokrouhleně 4800,– :zed: Za poukazku od očaře mi z ceny odečtou zpětně „jen“ 371,–.. Takže pořád za 4500.. Co jsem porovnavala focus, grand optik apod, tak by vyšli ještě dráž i po těch jejich akcích co mají ted, takže doporučuju skočit do vyhledávače a hledat menší optiky, aby to par kacek alespon usetrilo

• Citovat
  • Upravit
24
25.7.17 15:52

@Kattynka000 Já si kupuji brýle v optiscontu. Mají i svou webovku, přes kterou se dají brýle objednat. Je to jedna z nejlevnějších optik, a přitom vím, že skla vyrábí tady v Čechách a mají hodně dobré recenze. Už druhým rokem od nich mám samozabarvovací brýle, které mě stály nějaké dva tisíce i s antireflexem. Věřím, že to, co píšeš, by tady vyšlo taky levněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
29.9.17 07:45

Tak ono i záleží na tom kolik vám naměřili dioptrii, potom se ta cena taky trošku liší. A ještě jestli chce značkové nebo obyčejné obroučky na tom to podle mě stojí nejvíc. Já mám jedinou zkušenost s grando pticalem kde jsem si je kupovala před 2 roky cca. Dioptrie mám slabé a to mi rovnou změřili tam ale chtěla jsem značkové tak mě vyšly dráž, za to musím říct, že je mám do dneška bez problému. Ale třeba moje mamka si je tam byla kupovat taky a sehnala je tam za půlku co mám já, měla slevu podle věku a ještě si vybrala jen klasické černé obroučky a vypadají taky moc pěkně. Chce to pořádně prošmejdit ty optiky at si můžete sama porovnat a vybrat ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat