Levné brýle
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Levné brýle
Zdravím,
nosím kontaktní čočky (99%času), ty si kupuji kvalitní. Brýle mi nedávno dosloužily a potřebuji nové, ale vzhledem k tomu, že je takřka nenosím, se mi do nich nechce investovat tisíce. Občas ale potřeba jsou, nerisku být bez nich. Ideál pro mne by asi byl, koupit si třeba v DM, ty levné za pár stokorun. Problém je ale v tom, že mám na každém oku jiné dioptrie a takové tam asi neseženu.
Řešil už někdy někdo něco podobného? Ráda bych měla brýle doma pro jistotu, ale nechci za ně zaplatit tisíce a taky bych ráda vyzkoušela třeba růžové, nebo zelené, prostě něco nonkonformního a za pár měsíců to obměnila a tak…:-).
Poradíte?
Chci toho ale asi moc: rozdílné dioptrie na pr. a levém oku, možnost vyzkoušení, nízká cena… Lokalita sev. Čechy - sem tam Praha, Brno.
Díky díky moc! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já teda nevím, ale brýle z DM bych si nekoupila, už jen proto, že nejsem jenom krátkozraká, ale mám i astigmatismus, takže bych asi těžko vystačila se čtecíma.
Já dala loni za brýle asi 1700Kč ve fokus optice. Pravda, že zrovna měli nějakou akci, ale i tak si myslím, že se dají sehnat slušivé obroučky za pár stovek a obyčejná skla bez antireflexu a podobných vychytávek stojí kolem 300kč. Můžeš si teda samozřejmě koupit brýle v DM a zkusit oběhat optiky, jestli ti tam vloží kvalitní dioptrická skla.
Každý oční lékař ti tyhle čtecí brýle určitě neschválí, ale je jen na tobě co svým očím dopřeješ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já to mám podobně, brýle nosím tak 10 min denně před spaním, ale mám brýle za cca 2 tis. z Grand Optical z nějaké akce. Jsou dost strašný, chtěla jsem prostě co nejlevnější a aby alespoň velikostně sedly (mám malý obličej).
Jestli jsi krátkozraká, tak ti nic z drogerie nepomůže, to je jenom na čtení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, tak v klasické optice se dají pořídit slušné brýle i se skly za cca 1500 kč. Skla obyč bez antireflexu. Jinak, vyskakují teď na mě reklamy na www.bryle-domu.cz, ceny fakt skvělý, přemýšlím, že je vyzkouším. Jinak asi neporadíme, pokud budeš volit optiku, tak počítej od 1000-2000 za slušnější brýle.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, chci si koupit levné brýle, také nosím denně čočky… Nemáte někdo zkušenost s opti24.cz?(snad to není reklama) Mají až moc dokonalé ceny za to, co nabízí, tak jestli jsou ty brýle opravdu kvalitní. Popřípadě nemáte ještě nějaký jiný typ na dobrou, prověřenou a levnou online optiku? Díky, Lenka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zoufie píše:
Hezký den,
taky jsem byla velmi skeptická, nevěřila jsem, ale byla jsem velmi mile překvapena. Velký výběr, kvalitní zboží a vstřícný a ochotný přístup, budu kupovat ještě jedny![]()
![]()
Chci zároveň varovat před firmou WWW.LEVNE-BRYLE.EU - Havlíčkův Brod - kde mi spletli zakázku a peníze jsem dodnes neviděla…:,:,
Jana
Dobrý den, mohu se zeptat v kterém obchodě jste byla spokojená? Ten zde neuvádíte
. Díky
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Brýle
Hezký den,
mám také velmi rozdílné dioptrie, ale vložila jsem údaje z receptu a vyšlo to!
Jsem opravdu moc spokojená a nyní si kupuju ještě druhé ![]()
Nelze více radit, když nejsem optik,
přeji šťastné pořízení,
Jana
- Citovat
- Upravit
Nevím, na kolik vyjdou levné brýle tady v ČR, ale objednávala jsem na www.zennioptical.com
Mají tam pořád nějaké akce a já si tam pořídila troje brýle včetně pošty za 7 stovek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to jsme si asi nerozuměli, já mám brýle do dálky
![]()
Skutečně krásné obroučky včetně skel stály 1600 Kč…
- Citovat
- Upravit
A ještě pro upřesnění, jdou tam udělat skla na blízko i na dálku, bifokální, na astigmatismus, s různým zabarvením, tenčená, s antireflexem atd atd. To samé jako v optice.
Bez příplatku dávají tenčená skla (mám 2 a 6 dioptrií a jsou stejně silná jako skla z optiky, za které jsem doplácena dost peněz).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, nevím jestli sem ještě někdo chodí, ale taky si chci koupit brýle, za které nedám mraky peněz…
Brýle, které jsem měla už neslouží ( a to stály přes 5000Kč) a už prostě tolik peněz dát nechci.
Takže jsem už vyzkoušela hromadu obroučků, ale v ničem se necítím.
dnes jsem navštívila pobočku internetového obchodu bryle-domu.cz… vyzkoušela jsem snad všechny, ale nic mi nesedělo… ale musím říct, že ceny jsou hezké kolem 1000Kč.
Ale už opravdu nevím kam na brýle a z netu si je neobjednám, protože se bojím, že by mi nesedly.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lenyhudy píše:
Ahoj, nevím jestli sem ještě někdo chodí, ale taky si chci koupit brýle, za které nedám mraky peněz…
Brýle, které jsem měla už neslouží ( a to stály přes 5000Kč) a už prostě tolik peněz dát nechci.
Takže jsem už vyzkoušela hromadu obroučků, ale v ničem se necítím.
dnes jsem navštívila pobočku internetového obchodu bryle-domu.cz… vyzkoušela jsem snad všechny, ale nic mi nesedělo… ale musím říct, že ceny jsou hezké kolem 1000Kč.
Ale už opravdu nevím kam na brýle a z netu si je neobjednám, protože se bojím, že by mi nesedly.
Já si je tam právě koupila. A nevím jak ty dražší, ale po 2 měsících používání je vidět, že jsou levnější, jsou trochu poškrábané obroučky. Ale možná to bude tím, že mám plastové, kovové by asi vydržely víc
. Každopádně sem si konkrétní typ vyhlídla na netu a osobně vyzkoušela a seděly.
Jinak jinde asi tak levné brýle neseženeš, opravdu neseděly ani jedny? Ani maličko? Jaký chceš typ(hranaté, kulaté, plastové, kovové…)?
Ceny jsou hezké, ale jsou bez antireflexu a ztenčení, tak na to pozor, mě stály ty moje dohr. 2000 Kč, ale i tak je to moc hezká cena
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lemanka píše:
Já si je tam právě koupila. A nevím jak ty dražší, ale po 2 měsících používání je vidět, že jsou levnější, jsou trochu poškrábané obroučky. Ale možná to bude tím, že mám plastové, kovové by asi vydržely víc. Každopádně sem si konkrétní typ vyhlídla na netu a osobně vyzkoušela a seděly.
Jinak jinde asi tak levné brýle neseženeš, opravdu neseděly ani jedny? Ani maličko? Jaký chceš typ(hranaté, kulaté, plastové, kovové…)?Ceny jsou hezké, ale jsou bez antireflexu a ztenčení, tak na to pozor, mě stály ty moje dohr. 2000 Kč, ale i tak je to moc hezká cena.
No já jsem do teď měla poloobroučky, ale klidně bych si koupila i jiné.
Jasně, že některé brýle jsou moc hezké, ale jen na stojanu, když jsem je zkoušela, tak jsem si připadala strašně.
Ve Fokusu jsem si taky zkoušela brýle, paní prodavačka mi jedny podávala a říkala jak mi moc sluší… bože já bych ji… skoro jsem se sebe lekla, fakt jen aby prodala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit