Levné brýle

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
423
15.10.12 13:25

Levné brýle

Zdravím,

nosím kontaktní čočky (99%času), ty si kupuji kvalitní. Brýle mi nedávno dosloužily a potřebuji nové, ale vzhledem k tomu, že je takřka nenosím, se mi do nich nechce investovat tisíce. Občas ale potřeba jsou, nerisku být bez nich. Ideál pro mne by asi byl, koupit si třeba v DM, ty levné za pár stokorun. Problém je ale v tom, že mám na každém oku jiné dioptrie a takové tam asi neseženu.

Řešil už někdy někdo něco podobného? Ráda bych měla brýle doma pro jistotu, ale nechci za ně zaplatit tisíce a taky bych ráda vyzkoušela třeba růžové, nebo zelené, prostě něco nonkonformního a za pár měsíců to obměnila a tak…:-).

Poradíte?
Chci toho ale asi moc: rozdílné dioptrie na pr. a levém oku, možnost vyzkoušení, nízká cena… Lokalita sev. Čechy - sem tam Praha, Brno.

Díky díky moc! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27247
15.10.12 13:29

Já teda nevím, ale brýle z DM bych si nekoupila, už jen proto, že nejsem jenom krátkozraká, ale mám i astigmatismus, takže bych asi těžko vystačila se čtecíma.
Já dala loni za brýle asi 1700Kč ve fokus optice. Pravda, že zrovna měli nějakou akci, ale i tak si myslím, že se dají sehnat slušivé obroučky za pár stovek a obyčejná skla bez antireflexu a podobných vychytávek stojí kolem 300kč. Můžeš si teda samozřejmě koupit brýle v DM a zkusit oběhat optiky, jestli ti tam vloží kvalitní dioptrická skla.
Každý oční lékař ti tyhle čtecí brýle určitě neschválí, ale je jen na tobě co svým očím dopřeješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
15.10.12 13:41

Já to mám podobně, brýle nosím tak 10 min denně před spaním, ale mám brýle za cca 2 tis. z Grand Optical z nějaké akce. Jsou dost strašný, chtěla jsem prostě co nejlevnější a aby alespoň velikostně sedly (mám malý obličej).
Jestli jsi krátkozraká, tak ti nic z drogerie nepomůže, to je jenom na čtení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
28.10.12 16:59

Ahoj, tak v klasické optice se dají pořídit slušné brýle i se skly za cca 1500 kč. Skla obyč bez antireflexu. Jinak, vyskakují teď na mě reklamy na www.bryle-domu.cz, ceny fakt skvělý, přemýšlím, že je vyzkouším. Jinak asi neporadíme, pokud budeš volit optiku, tak počítej od 1000-2000 za slušnější brýle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
12.5.13 08:28

Dobrý den, chci si koupit levné brýle, také nosím denně čočky… Nemáte někdo zkušenost s opti24.cz?(snad to není reklama) Mají až moc dokonalé ceny za to, co nabízí, tak jestli jsou ty brýle opravdu kvalitní. Popřípadě nemáte ještě nějaký jiný typ na dobrou, prověřenou a levnou online optiku? Díky, Lenka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
31.5.13 17:26
@Zoufie píše:
Hezký den,
taky jsem byla velmi skeptická, nevěřila jsem, ale byla jsem velmi mile překvapena. Velký výběr, kvalitní zboží a vstřícný a ochotný přístup, budu kupovat ještě jedny :D :D :D
Chci zároveň varovat před firmou WWW.LEVNE-BRYLE.EU - Havlíčkův Brod - kde mi spletli zakázku a peníze jsem dodnes neviděla…:, :,( :, :,(
Jana

Dobrý den, mohu se zeptat v kterém obchodě jste byla spokojená? Ten zde neuvádíte :think:. Díky :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zoufie
31.5.13 18:46

Brýle

Hezký den,
mám také velmi rozdílné dioptrie, ale vložila jsem údaje z receptu a vyšlo to!
Jsem opravdu moc spokojená a nyní si kupuju ještě druhé :-)
Nelze více radit, když nejsem optik,
přeji šťastné pořízení,
 Jana

• Citovat
  • Upravit
Zoufie
31.5.13 18:47

Na obchod jsem úplně zapomněla…Na internetu Optik.24

• Citovat
  • Upravit
2271
31.5.13 18:49

Nevím, na kolik vyjdou levné brýle tady v ČR, ale objednávala jsem na www.zennioptical.com
Mají tam pořád nějaké akce a já si tam pořídila troje brýle včetně pošty za 7 stovek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zoufie
31.5.13 18:50

Oprava

Opti24.cz

• Citovat
  • Upravit
Zoufie
31.5.13 18:53

Tak to jsme si asi nerozuměli, já mám brýle do dálky :( :( :(
Skutečně krásné obroučky včetně skel stály 1600 Kč…

• Citovat
  • Upravit
2271
31.5.13 19:11

A ještě pro upřesnění, jdou tam udělat skla na blízko i na dálku, bifokální, na astigmatismus, s různým zabarvením, tenčená, s antireflexem atd atd. To samé jako v optice.
Bez příplatku dávají tenčená skla (mám 2 a 6 dioptrií a jsou stejně silná jako skla z optiky, za které jsem doplácena dost peněz).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
18.9.13 20:22

Ahoj, nevím jestli sem ještě někdo chodí, ale taky si chci koupit brýle, za které nedám mraky peněz…
Brýle, které jsem měla už neslouží ( a to stály přes 5000Kč) a už prostě tolik peněz dát nechci.
Takže jsem už vyzkoušela hromadu obroučků, ale v ničem se necítím.
dnes jsem navštívila pobočku internetového obchodu bryle-domu.cz… vyzkoušela jsem snad všechny, ale nic mi nesedělo… ale musím říct, že ceny jsou hezké kolem 1000Kč.
Ale už opravdu nevím kam na brýle a z netu si je neobjednám, protože se bojím, že by mi nesedly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
18.9.13 21:38
@lenyhudy píše:
Ahoj, nevím jestli sem ještě někdo chodí, ale taky si chci koupit brýle, za které nedám mraky peněz…
Brýle, které jsem měla už neslouží ( a to stály přes 5000Kč) a už prostě tolik peněz dát nechci.
Takže jsem už vyzkoušela hromadu obroučků, ale v ničem se necítím.
dnes jsem navštívila pobočku internetového obchodu bryle-domu.cz… vyzkoušela jsem snad všechny, ale nic mi nesedělo… ale musím říct, že ceny jsou hezké kolem 1000Kč.
Ale už opravdu nevím kam na brýle a z netu si je neobjednám, protože se bojím, že by mi nesedly.

Já si je tam právě koupila. A nevím jak ty dražší, ale po 2 měsících používání je vidět, že jsou levnější, jsou trochu poškrábané obroučky. Ale možná to bude tím, že mám plastové, kovové by asi vydržely víc :nevim:. Každopádně sem si konkrétní typ vyhlídla na netu a osobně vyzkoušela a seděly.
Jinak jinde asi tak levné brýle neseženeš, opravdu neseděly ani jedny? Ani maličko? Jaký chceš typ(hranaté, kulaté, plastové, kovové…)?

Ceny jsou hezké, ale jsou bez antireflexu a ztenčení, tak na to pozor, mě stály ty moje dohr. 2000 Kč, ale i tak je to moc hezká cena 8).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
19.9.13 19:28
@lemanka píše:
Já si je tam právě koupila. A nevím jak ty dražší, ale po 2 měsících používání je vidět, že jsou levnější, jsou trochu poškrábané obroučky. Ale možná to bude tím, že mám plastové, kovové by asi vydržely víc :nevim:. Každopádně sem si konkrétní typ vyhlídla na netu a osobně vyzkoušela a seděly.
Jinak jinde asi tak levné brýle neseženeš, opravdu neseděly ani jedny? Ani maličko? Jaký chceš typ(hranaté, kulaté, plastové, kovové…)?Ceny jsou hezké, ale jsou bez antireflexu a ztenčení, tak na to pozor, mě stály ty moje dohr. 2000 Kč, ale i tak je to moc hezká cena 8).

No já jsem do teď měla poloobroučky, ale klidně bych si koupila i jiné.
Jasně, že některé brýle jsou moc hezké, ale jen na stojanu, když jsem je zkoušela, tak jsem si připadala strašně.
Ve Fokusu jsem si taky zkoušela brýle, paní prodavačka mi jedny podávala a říkala jak mi moc sluší… bože já bych ji… skoro jsem se sebe lekla, fakt jen aby prodala :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat