Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Nemám, ale vcvčerajjsem objednával baterku do foťáku a obchod mi nic nneříkal a na Heurece 2000+ veskrze pozitivních hodnocení - internet nic?
Právě nemůžu nikde nic najít, mám u nich objednané dveře zn. Solodoor a jaksi nemám dveře ani peníze, je už 14dní po nejzasším termínu montáže:(
Ahojky,
Holky, dokazala byste mi nektera poradit, co muzu delat, na co mam pravo a jak panu Baresovi z levne-dvere.eu udelat trosku neprijemnych dni? Koncem kvetna podepsana smlouva o objednavce interierovych dverich, hned na to zaplacena zaloha… Dodani 8 tydnu, tak az nekdy v cervenci jsem psala, jak to vypada, odpoved byla, ze dodavatel ma celozavodni dovolenou. No, tak nejak to vse uteklo a najednou bylo po terminu montaze a pan Bares mel stale vymluvy na dodavatele. Ja v utery uz nevydrzela a volala dodavateli, a co jsem nechtela, se stalo skutecnosti, nic dobreho mi nerekli a na zaver mi i oznamili, ze ani takovouto zakazku tam nemaji
Ve me se uz varila krev, 2,5mesice mel ten podvodnik nase penize a dvere ani neobjednal. Tak jsem mu okamzite volala a hned zvostra na nej spustila… Urcite mu doslo, ze uz vim i neco vic a behem chvilky poslal mail, ze mam pravdu, ze je chyba na jeho strane a ze mi posila zalohu zpet, at si objednam dvere jinde…
Mazec
Penize nastesti hned druhy den prsli.
Ahoj holky,
Nemate prosim nekdo zkusenost s Firmou Levne-dvere.eu (stavbook)?