Levne-dvere.eu - zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
8.8.13 00:35

Levne-dvere.eu zkusenosti

Ahoj holky,

Nemate prosim nekdo zkusenost s Firmou Levne-dvere.eu (stavbook)?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
napresdrzku
8.8.13 01:11

Nemám, ale vcvčerajjsem objednával baterku do foťáku a obchod mi nic nneříkal a na Heurece 2000+ veskrze pozitivních hodnocení - internet nic?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.8.13 17:13

Právě nemůžu nikde nic najít, mám u nich objednané dveře zn. Solodoor a jaksi nemám dveře ani peníze, je už 14dní po nejzasším termínu montáže:(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.8.13 08:19

Ahojky,

Holky, dokazala byste mi nektera poradit, co muzu delat, na co mam pravo a jak panu Baresovi z levne-dvere.eu udelat trosku neprijemnych dni? Koncem kvetna podepsana smlouva o objednavce interierovych dverich, hned na to zaplacena zaloha… Dodani 8 tydnu, tak az nekdy v cervenci jsem psala, jak to vypada, odpoved byla, ze dodavatel ma celozavodni dovolenou. No, tak nejak to vse uteklo a najednou bylo po terminu montaze a pan Bares mel stale vymluvy na dodavatele. Ja v utery uz nevydrzela a volala dodavateli, a co jsem nechtela, se stalo skutecnosti, nic dobreho mi nerekli a na zaver mi i oznamili, ze ani takovouto zakazku tam nemaji :cert: Ve me se uz varila krev, 2,5mesice mel ten podvodnik nase penize a dvere ani neobjednal. Tak jsem mu okamzite volala a hned zvostra na nej spustila… Urcite mu doslo, ze uz vim i neco vic a behem chvilky poslal mail, ze mam pravdu, ze je chyba na jeho strane a ze mi posila zalohu zpet, at si objednam dvere jinde… :pocitac: :pocitac: Mazec :cert: Penize nastesti hned druhy den prsli.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný