Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Tak my máme Turecko.deti 10,7,2.dva dospěli .rodinny pokoj all inclusive.letecky 10 dni.ubytovani pětihvězdičkový hotel.pred bazénem tobogany skluzavky pro děti.vyhled na bazén.cena 60 t.vybirali jsme už 3 ledna a i tak už někde bylo plno.
Ja nechapu kde na ty dovoleny berete 60.000 ročně.
to me strašný. My budem rádi kdyz něco spichnem do 35.000 a to manzel maka a vyplatu taky nemá nejmenší a ja jsem sice na rd ale i tak nedovedu si představit vyplaznout za dovcu 60 hadru. ![]()
@Anonymní píše:
Ja nechapu kde na ty dovoleny berete 60.000 ročně.to me strašný. My budem rádi kdyz něco spichnem do 35.000 a to manzel maka a vyplatu taky nemá nejmenší a ja jsem sice na rd ale i tak nedovedu si představit vyplaznout za dovcu 60 hadru.
Kazdy se dovolenkuje podle svych moznosti, moje kamaradka je treba od vanoc v Emiratech a za mesic se chysta lyznit do Svycarska a pekne do wellness hotelu s plnou penzi, ne zadny kuchteni v apartmanu. A preju ji to… ![]()
@Anonymní píše:
Ja nechapu kde na ty dovoleny berete 60.000 ročně.to me strašný. My budem rádi kdyz něco spichnem do 35.000 a to manzel maka a vyplatu taky nemá nejmenší a ja jsem sice na rd ale i tak nedovedu si představit vyplaznout za dovcu 60 hadru.
4 lidi, 2 dospely, deti 16 a 11 let. Letni dovca u more letecky all inclusive tri nedele cca 120 tisic, dva tydny v Alpach cca 60 tisic plus 2 eurovikendy po Evrope na velikonoce a podzimni prazdniny cca 40-50 tisic a kdyz je cas a mame v apartmanu volno tak tyden Lipno cca 10 tisic a tyden v Krkonosich na chalupe taky cca 10 tisic. Vlastnime nekolik nemovitosti v Praze, pak na Lipne a v Krkonosich, ktere si na sebe vydelaji a jeste generuji zisk. Manzel je konzultant a pracuje z domu, ja jsem po pracovnim vyhoreni a dvou letech v domacnosti ted zacala vypomahat na par hodin zname v kancelari s administrativou. Makali jsme s muzem tvrde od 18 let, ted sklizime vysledky, ja 45 let, muz 50 let.
Byli jsme vloni,2 dospělí+ dítě 10let v Řecku,úžasné ubytování,výborná strava,odlet z Katovic,to máme kousek.Týden s PP nás vyšel na 33000,–,od 18.6.2018
Určitě se dá najít,jestli máte blízko Polsko,doporučuji polsku ck Itaka,daleko větší výběr a super ceny.
Zájezd jsem kupovala v lednu.
@ivula píše:
Byli jsme vloni,2 dospělí+ dítě 10let v Řecku,úžasné ubytování,výborná strava,odlet z Katovic,to máme kousek.Týden s PP nás vyšel na 33000,–,od 18.6.2018
Určitě se dá najít,jestli máte blízko Polsko,doporučuji polsku ck Itaka,daleko větší výběr a super ceny.Zájezd jsem kupovala v lednu.
My 2 dospělí a syn 12 za 30 000 all inclusive Rhodos. Krásné!!!
@Taťulda tří to je docela levné, asi taky záleží na kolik je to dní.
@smutná máma píše:
@Taťulda tří to je docela levné, asi taky záleží na kolik je to dní.
Klasika. Týden, nebo 8 dní.
@Taťulda tří to je dobrá cena a kdy jste letěly na konci léta? A přes jakou cestovku to bylo?
@pocker píše:
@Taťulda tří to je dobrá cena a kdy jste letěly na konci léta? A přes jakou cestovku to bylo?
Pantour a první týden v červenci.