Levně k moři s dětmi
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@elinka90 píše:
Ne vůbec, manžel je na to háklivý. 14 dní předem jsme brali probiotika a pili jsme koktejly s ledem, zmrzliny a nic nás nepostihlo. Chce to opravdu koukat na recenze, nepřejídat se a budete v pohodě. U plno hotelů jsou aquaparky, takže děti se vyřádí do syta.
No nevím, když jsem byla jednou v Egyptě, tak jsme se nepřejídali i na zuby používali balenou vodu a stejně nás to postihlo, dostali jsme tam kapačky a antibiot a dobré, ale už bych to zažít nechtěla..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Barbucha3 píše:
Tak jsem tak rychle koukla a na druhý týden v září jsem našla třeba Mallorcu letenky pro všechny za 5k a ubytování na Airbnb celý byt s výhledem na oceán za 15k (maji i levnější) na 7 dní. Zbytek peněz na jídlo.
A jak daleko se s dětmi potáhnou na pláž? Kolik tam stojí slunečník? Kolik uber z letiště? To půl dne stráví doma u vaření, protože na restaurace v rozpočtu místo fakt není
Jako sama takhle taky často jezdím, ale válecí dovolená u moře je válecí dovolená u moře
to si raději můžou někdy zajet na Euro víkend, kdyz mimčo pohlídají prarodiče a ceny ubytka budou za čtvrtinu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lilith1 byli jsme v Egyptě 3×, na Djerbě 2× a nikdy se nám nic nestalo. Chce to vybírat opravdu podle recenzí. Pokud to tam někdo chytnul, tak se o to s radostí podělí v recenzích. V Egyptě jsme byli před 7 lety a letos a strašně se posunul do předu. Letěla bych okamžitě znovu a zrovna v Turecku a Bulharsku se člověk může pokáknout úplně stejně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sisika9 píše:
A jak daleko se s dětmi potáhnou na pláž? Kolik tam stojí slunečník? Kolik uber z letiště? To půl dne stráví doma u vaření, protože na restaurace v rozpočtu místo fakt neníJako sama takhle taky často jezdím, ale válecí dovolená u moře je válecí dovolená u moře
to si raději můžou někdy zajet na Euro víkend, kdyz mimčo pohlídají prarodiče a ceny ubytka budou za čtvrtinu
Tak jasně, že se to musí domyslet do detailu, to není plánování na pět minut. Jo ani nevím, že zakladatelka psala vyloženě válecí dovolenou. Dá se sehnat normálně byt u moře, nemusíš se nikam táhnout. Ale chápu, že pro většinu lidí je resort a cestovka pohodlnější, mně by tam už nikdo nedostal.
a když není peněz nazbyt tak se dá podle mě jet k moři i za pár peněz, jen člověk musí trochu máknout a nenechat to na druhých. Ale je možné, že zakladatelka měla asi jiné představy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kamarádka ve stejné sestavě a s obdobnými požadavky co píšeš létá do Turecka… vždy najdou nějaký last
držím palec, ať to vyjde…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bývávaly akce na letenky někdy v květnu, já takhle kupovala za levno do NY, ale to bylo před coviddem, nevím, jak je to teď. Tak zkusit ještě narychlo omrknout. A ubytko přes airbnb. Akorát to takhle budete mít bez stravy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lutern píše:
My letíme do Bulharska, 2 dospělí a dvě děti, vyjde nás to all inclusive na týden 40.000,– ale kupovala jsem to jako First minute v lednu, teď jsou ceny úplně jinde.Dokonce za Chorvatsko se snídaní chtějí přes 50 0000.
tak Chorvatsko je mnohem krásnější než Bulharsko… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dress Bulharsko all in s Alexandrii se ti od 11.9. vejde do 35 tis.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@neila píše:
tak Chorvatsko je mnohem krásnější než Bulharsko…
No, na dovolwnou s malymi detmi, ti nevim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak já celý ten dotaz pochopila, že chcete na vlastní pěst.
Přes cestovku do 40 tis. s jídlem podle mě neseženeš. Letos je to síla, my kupovali zájezd za skoro 80 tis. do Řecka (all inclusive), a to jsme koupili jeden z těch levnějších a museli jsme slevit z nároků. Kdybychom chtěli něco lepšího, tak už jen zájezdy přes 100 tis. Ono už ani to Bulharsko není nic levnýho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dress píše:
Jak levně k moři? Dva dospělí a dvě děti (9měsíců+necelé 3 roky). Ideálně letecky po Evropě ale není to nutné. Cca na týden v září. Máte nějaké tipy kam? Kde sehnat letenky či komplet pobyt? Či jiné rady… Nemusí to být super levné ale čím méně tím lépe. Minimálně s polopenzí. Moje představa je vejít se do 40 tisíc se vším všudy… Děkuji za tipy.
Tak i teď najdeš last minuty do Egypta za hubičku, třeba tady Egypt Invia
Předpokládám, že v září to bude ještě levnější…
Příspěvek upraven 30.05.22 v 08:20
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bjetuschka sežene, koukni na ten odkaz, co jsem hodila. Pro 4 do Egypta, AI, 5 hvězda za 33k.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@neila píše:
@bjetuschka sežene, koukni na ten odkaz, co jsem hodila. Pro 4 do Egypta, AI, 5 hvězda za 33k.
Odkaz nejde otevřít, nicméně Invii nebrat. Vždy kupovat přímo přes cestovku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V Bulharsku jsem skončila na záchodě také, fuj, taky máme prcky a co jsou děti, jezdíme do Chorvatska, mám strach, že jim bude blbě. Ale letecky a s jídlem to za tuhle cenu v Chorvatsku nepůjde…To se obávám, že bude výběr opravdu spíš v tom Bulharsku, Egyptě apod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
No, na dovolwnou s malymi detmi, ti nevim.
Proč? Nevím, co by vadilo
Jezdíme tam několikrát do roka, Chorvatskem v podstatě otevíráme a uzavíráme každou letní sezónu. A ač máme proježděný kus světa, tak Jadranu se, co se týče moře, vyrovná málokterá nafrněná destinace ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit