Levně k moři s dětmi
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Levně k moři s dětmi
Jak levně k moři? Dva dospělí a dvě děti (9měsíců+necelé 3 roky). Ideálně letecky po Evropě ale není to nutné. Cca na týden v září. Máte nějaké tipy kam? Kde sehnat letenky či komplet pobyt? Či jiné rady… Nemusí to být super levné ale čím méně tím lépe. Minimálně s polopenzí. Moje představa je vejít se do 40 tisíc se vším všudy… Děkuji za tipy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Vim, ze pises Evropa, ale pokud chces zazit za malo penez hodne muziky, tak doporucuji Egypt. Na jare jsme davali 24000kc 2 dospeli + 1 dite. 5* hotel, 4.8 hodnoceni z 5 a hlavne jistota pocasi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koukni se po nabídkách na Turecko. Ale ber hotely s 5, maximálně 4 s dobrými recenzemi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dress píše:
Jak levně k moři? Dva dospělí a dvě děti (9měsíců+necelé 3 roky). Ideálně letecky po Evropě ale není to nutné. Cca na týden v září. Máte nějaké tipy kam? Kde sehnat letenky či komplet pobyt? Či jiné rady… Nemusí to být super levné ale čím méně tím lépe. Minimálně s polopenzí. Moje představa je vejít se do 40 tisíc se vším všudy… Děkuji za tipy.
Letenkove portály, teď tam byla třeba Mallorca za 15€ z Vídně. Ubytko přes booking…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My letíme do Bulharska, 2 dospělí a dvě děti, vyjde nás to all inclusive na týden 40.000,– ale kupovala jsem to jako First minute v lednu, teď jsou ceny úplně jinde.
Dokonce za Chorvatsko se snídaní chtějí přes 50 0000.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@truelly píše:
@elinka90 a faraonovu sra.jdu jste neměli?
Ne vůbec, manžel je na to háklivý. 14 dní předem jsme brali probiotika a pili jsme koktejly s ledem, zmrzliny a nic nás nepostihlo. Chce to opravdu koukat na recenze, nepřejídat se a budete v pohodě. U plno hotelů jsou aquaparky, takže děti se vyřádí do syta.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
S těmito požadavky tak Bulharsko nebo Turecko. Pokud jste to nekoupili na first minute tak teď už bych fakt čekala do poslední chvíle a doufala, že ještě něco bude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dress píše:
Vzpamatuj se, za takovou cenu nic neseženeš. Za tyto peníze se můžete plácat v česku u kačáku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jela bych po vlastní ose. Letenky na Pelikánovi, kiwi, honzovy letenky. Litám klidně i za 300 na osobu tam i zpět. Je potřeba vychytat, nebýt vybíravý a chtít navštívit i místa, která nejsou tak profláklá. Najít si nejlepší cesty z/na letiště, koupit dopředu. Pak ubytování na booking nebo Airbnb (bez stravy), ale budete mít třeba celý byt apod. Záleží jak moc zvládnete jazyky, plánování, apod. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kašílek píše:
Vzpamatuj se, za takovou cenu nic neseženeš. Za tyto peníze se můžete plácat v česku u kačáku
Ale tak Turecko na last ano. Ale bude to hodně komplikované, možná už nebude nabídka. Letos se zájezdy hodně prodávají.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lutern píše:
My letíme do Bulharska, 2 dospělí a dvě děti, vyjde nás to all inclusive na týden 40.000,– ale kupovala jsem to jako First minute v lednu, teď jsou ceny úplně jinde.Dokonce za Chorvatsko se snídaní chtějí přes 50 0000.
Ano letos je i Chorvatsko drahé, ale ono bylo drahé vždycky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nozu píše:
Ale tak Turecko na last ano. Ale bude to hodně komplikované, možná už nebude nabídka. Letos se zájezdy hodně prodávají.
S tak malým dítětem bych Turecko neriskovala a raději bych byla u toho kačáku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tunisko máš do 40k, all inclu, hotel na pláži. Ale není to Evropa ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem tak rychle koukla a na druhý týden v září jsem našla třeba Mallorcu letenky pro všechny za 5k a ubytování na Airbnb celý byt s výhledem na oceán za 15k (maji i levnější) na 7 dní. Zbytek peněz na jídlo. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit