Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky vespolek, prosím o tipy, případně zkušenosti, v březnu se s manželem a neteří a její kamarádkou chystáme na 3 dny do Paříže. Kvůli studentkám se snažíme pořádit vše co nejlevněji, takže už mám super levné letenky a sháním levné ubytko nejlépe centrum, abychom také utratili co nejméně za dopravu. Kdybychom jeli sami, tak určitě zvolíme Ibis, ale takhle hledám ještě levnější varianty (teď tedy nemyslím kemp, nebo osmilůžkovou ubytovnu, ale spíš levné dvoulůžáky v hotelu, případně apartmán. Lezu po netu, ale pokud budete mít nějakou osobní zkušenost, budu vděčná. Díky předem ![]()
Ahoj, my jsme byli minulý březen.. nebyli jsme teda uplně v centru, byli jsme na okraji paříže.. Ale bylo to opravdu levné. Hotel se jmenoval Hotel L´Ermitage.. A vůbec nám to nevadilo, všude dojedeš metrem.. Podívej se na booking.com tam můžeš srovnat cenu hotelů i přečíst recenze..;) Jinak by mě zajímalo odkud máš superlevné letenky a na kolik tě vyšly..:)
@lisien můžu se tě zeptat za kolik jsi sehnala ty letenky? Paříž - to je můj sen ![]()
@lisien tak Ibis ma nejaky nove typy ubytovani, kde je to levnejsi…zkus se jeste podivat na jejich stranky… nebo zkus www.booking.com ![]()
Asi bych hledala spíš menší hotely na okraji Paříže. My byli v Paříži v březnu 2009 ve 3* hotelu, asi 3 stanice od Louvru a stál nás 3 tisíce na noc se snídaní pro 2.
My jsme byli v Timhotel Nation, dobrá dostupnost do centra za pár minut, http://www.booking.com/…n.en-gb.html?…
@villa píše:
@lisien můžu se tě zeptat za kolik jsi sehnala ty letenky? Paříž - to je můj sen
Levné letenky se dají sehnat s lowcostem Wizzair nebo EasyJet. Akorát to musíš koupit pár měsíců dopředu, jinak se cena navyšuje.
@murkyfff píše:
Ty jo, AIRBNB neznám a vypadá to fakt dobře - díky!!
AIRBNB je dobrej zvlast pro rodiny s detma většinou bydlis v plne vybavenym apartmanu ono je problém sehnat hotel pro 4 a vice osob. PS muzu ti dat kupon na slevu 19E staci kdyz ze budes registrovat z linku kterej ti dam
Ahoj my měli teď v létě ubytování v Ibis budget za 47 eur/noc. Bylo to na okraji Paříže, ale 5 minut chůze od metra, které jelo do centra. Rezervovali jsme to na poslední chvíli. A nedoporučuju ubytování v okolí čtvrti La Chapelle (přistěhovalci) a stanice metra Porte de la Villete a Aubervilliers (kolem 10. večer bylo v okolí výstupu z metra hodně feťáků + opět čtvrť s přistěhovalci).
Martin 35: plánujeme Londyn na jaře, tak pokud to bude pořád platný, budu za ten link moc ráda ![]()
Máme letenky s Easyjet za 2200 zpáteční. Díky moc odpovědi, není nad osobní doporučení, budu hledat dál. Paříž je fakt nádherná a pro mně to je těžká nostalgie, je to už 18 let, co jsem tam byla (jak včera, přece jsem tak nezestárla, auuuu
. Neteř se domluví anglicky, francouzky, tak i přemýšlím o nějakém apartmánu.