Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Maminky nevíte některá jaký foťák je dobrý a přitom levný? Chtěla bych dávat oblečky na internet, tak chci nějaký koupit a nevím si rady. Jsou dost drahé. Také bych koupila i použitý ale hlavně ať jdou dát fotky do PC.
Z kazdeho digifotaku jdou dat fotky do PC.
Pokud chces davat fotky na MMB, tak vim, ze nektere maminy to foti i mobilem… Ale mobil s digifotakem te vyjde draz nez samostatny fotak. A samo jeste neni tak dobry.
Zalezi na tom, co si predstavujes pod pojmem levny?
Kolem peti tisic koupis uz hodne dobry fotak, se kterym nafotis nejen fotecky obleceni - ale i kdyz se rozhodnes dat dejme tomu polovinu, koupis fotak, ktery urcite splni tvuj ucel. Specifikuj blize pozadavky a neco najdeme. Taky si rozmysli, jestli ho koupis v obchode nebo pres internet, kolik za nej chces dat a zda s nim budes fotit i rodinu - a pokud ano, tak jestli jen doma nebo jestli budes chtit fotit i venku, treba na horach krajinky a tak…
Takze dej cenu a rozmezi, kam se muzeme s cenou dostat a urcite se najde nejaky odkaz na vhodny fotacek ![]()
Lesina
Ryhle jsem nakoukla na Net a nasla, ze nejlevnejsi fotaky jsou ctyrmegove kolem dvou a pul tisic - jedna se o nove zbozi se zarukou!!!
http://www.fotoexpert.cz/…x-a402-black
http://www.hifishop.cz/DetailPage.asp?…
Ber to jen orientacne, urcite se da najit i neco jineho - jak rikam, nakoukla jsem jen narychlo a spis pro predstavu.
L.
Ano mám předstasgvu tak kolem 2 000,– Kč a ať splní účel.. A hlavně tomu nerozumím. Co všechno potřebuji když dávám do PC a tak. V tom jsem tele
Ahoj Petuno,
nejsem ted prihlasena, ale mame fakt minimalne pouzivany digi fotak (asi 2 mesice), ktery jsme dostali ke svatbe a chceme ho dat do bazaru, kdyby jsi ho chtela, rada ti ho za 1200,–Kc necham. Je to Olympus
c-220zoom, 2.0 Mpix. Vubec nic mu neni, ale manzel foti desne rad a tak si koupil dost drahy, vymakanejsi ![]()
Pokud mas zajem, dej vedet: simona.potuzakova@volny.cz, 775/ 208 627.
Simona
Velmi děkuji za nabídku a pomoc. Již jsem sehnala vyhovující ve slevách.
Díky moc
Koupili jsme v akci v Tescu levný digitální foťák Vivitar Vivicam T325 - jako druhý pro děti, když někam jedou a chtějí si něco vyfotit, abychom se nemuseli bát o tablet(foťák jinak nemáme, tablet dokonale plní účel foťáku i kamery). Nám to stačí. A šestiletému dítěti tablet na školní akce opravdu nedám.
Jsem z něho nešťastná. Není tam návod v češtině, to jsme zjistili už v Tescu..Tam nám tvrdili, že by měl být na instruktážním CD, ale tam taky není návod v češtině..Jen v angličtině a němčině a dalších jazycích..Anglicky neumím tak dokonale, abych to mohla přeložit.
K foťáku není baterka, prý tam nepatří
Přitom všichni, kdo mají digi foťák, tam mají baterku..
Vůbec nevím, co s tímto foťákem mám dělat, na netu o něm nemůžu najít ani slovo česky, jen v angličtině, což jsem schopná přeložit částečně. Nejsem blbá, ale z těch talčítek taky nejsem moc moudrá..Není tam klasicky „Power“..
Nemáte ho někdo? Nevíte, co s ním? Zatím to vypadá, že ho pojedu odpoledne vrátit..Jediné, co nacházím při zadání přesného názvu do googlu, spoustu inzerátů, kdy chtějí tento foťák prodat.
Prosím pomóóc!
Baterie je napevno přímo ve foťáku. Není zapínání jeden z těch čudlíků nahoře?
@Anonymní píše:
Koupili jsme v akci v Tescu levný digitální foťák Vivitar Vivicam T325 - jako druhý pro děti, když někam jedou a chtějí si něco vyfotit, abychom se nemuseli bát o tablet(foťák jinak nemáme, tablet dokonale plní účel foťáku i kamery). Nám to stačí. A šestiletému dítěti tablet na školní akce opravdu nedám.Jsem z něho nešťastná. Není tam návod v češtině, to jsme zjistili už v Tescu..Tam nám tvrdili, že by měl být na instruktážním CD, ale tam taky není návod v češtině..Jen v angličtině a němčině a dalších jazycích..Anglicky neumím tak dokonale, abych to mohla přeložit.
K foťáku není baterka, prý tam nepatříPřitom všichni, kdo mají digi foťák, tam mají baterku..
Vůbec nevím, co s tímto foťákem mám dělat, na netu o něm nemůžu najít ani slovo česky, jen v angličtině, což jsem schopná přeložit částečně. Nejsem blbá, ale z těch talčítek taky nejsem moc moudrá..Není tam klasicky „Power“..
Prosím pomóóc!
Nemáte ho někdo? Nevíte, co s ním? Zatím to vypadá, že ho pojedu odpoledne vrátit..Jediné, co nacházím při zadání přesného názvu do googlu, spoustu inzerátů, kdy chtějí tento foťák prodat.
taky ho mam, muj se mi porouchal a oprava bypomalu vysla na to, co novy fotak, tak jsem si koupila vivicam, je tam hodne navodu, ale v cj chybi
,taky neumim aj…jinak foti hrozne, na panoramata je dobry, ale jakmile chci vyfotit treba detske nausnicky detailne, kdyz je pordavam apod..tak to je jen rozmazany flek, s fotakem tez nejsme spokojena..jinak sem mela canon ixus 105 a u toho mi prave blbe display, porad se vypina
,jinak to byl uzasny fotak