Levoser tělísko a krvácení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
11.10.19 06:18

Levoser tělísko a krvácení

Ahoj mám tělísko levoser cca 6 měsícu vždý jsem krvácela lehce většinou po sexu a 3 dny spět jsem začala krváce celkem dost jako menstruace nechápu co se stalo dokotrka ordinuje až od ponděli tak se chci zeptat zda někdo má zkušenost čím by to mohlo být nebo co se děje předem děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21485
11.10.19 07:30

Já mám s levosertem normální menstruační krvácení. Může to být i tvůj případ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.19 07:45

@nozu a je možené že menstruace začla až teď vždy jsem jen lehoučce špinila a větsminou jen po sexu :)

• Citovat
  • Upravit
21485
11.10.19 12:27

To netuším. Nejsem doktor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.10.22 23:08

Krvácení po sexu

Holky, mám Levosert zavedený v červenci. Teď jsem 7 měsíců od druhého porodu, menstruaci jsem asi? ještě neměla… teď se mi stalo dva dny za sebou, že jsem zakrvácela po sexu. Včera a dneska dopoledne jsme měla intimku, ta byla čistá. Dnes večer jsme opět měli s manželem sex a zase jsem mírně krvácela. Myslíte, že by to mohla být třeba už ta menstruace? :think: Jak vlastně vypadá pak ms s tělískem? :think: Moje noční můra je, že bych byla zase těhotná :lol:.

• Citovat
  • Upravit
1699
24.10.22 07:48

No mam sice Mirenu, ale ani nevím, že to mám.
Maximalne intimku nebo mini tampon. Ooravdu jen lehké špinění. Ono to chvili trva nez si telisko sedne, klidne i rok :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
24.10.22 08:45

Já nemám ani to spineni, krvácení zcela vymizelo. Pokud krvacis vyloženě po sexu a opakovaně, tak bych spíše tipla, ze mas někde ranku v měkkých tkáních a ten sex to otevře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí